8tilføjet af

Drikker du vand?

Får du drukket nok vand i løbet af dagen?
Anbefalet dosis er jo omkring de 2 liter, hvilket jo er meget hvis også man skal nå sin kaffe, the og juice og hvad man nu ellers hælder i sig ikke?
Hvad gør du for at blive tilstrækkeligt tørstig?
Våde hilsner herfra
tilføjet af

Wasser

Jeg drikker ikke andet end vand fra jeg står op til jeg kommer hjem fra arbejde..på den måde når jeg lige de 2 liter. Det skal så siges at det er danskvand med brus jeg drikker, 2 liter fladt vand har jeg svært ved at nå...men så når jeg kommer hjem kan jeg drikke alle de drinks eller øl jeg vil uden at tænke på at drikke mere vand.
tilføjet af

Du skal drikke vand

selv om du ikke føler dig tørsdig.
tilføjet af

dum stavefejl

tørstig. Vær glad, hvis vandet i din hane er rent.
tilføjet af

hvorfor

skal man det?
Er der ikke vand i øl?
tilføjet af

jahhhhhh

Ingen problem. Alene under en times træning drikker jeg 1-1½ l vand- så det kommer hurtigt op over 2-3 l drikker også cappucinno- men ikke sukkervand og speritus-fy-føj da- vand er det bedste, der findes
tilføjet af

hvis kaffe, så holder 2 liter ikke!

Hvis du også drikker kaffe og the som ikke er grøn the, så drikker du noget, som er vanddrivende, og så skal du drikke væsentligt mere end 2 liter vand om dagen for at have den korrekte vandbalance.
Normalt siger man f.eks. at der går 2 glas vand til 1 kop kaffe, altså for at det skal udligne. Og så har man slet ikke taget højde for de 2 liter vand man skal have spredt udover hele dagen.
tilføjet af

Mit vandforbrug..

Jeg prøver at komme op på to liter, dvs. to karafler som jeg har stående og som jeg løbende går og tyller af. Og for at blive ekstra tørstig og fordi min mund keder sig så frygteligt om aftenen spiser jeg riskiks/kager (ja, de der kedelige forvoksede oblater der smager af popcorn) og så for jeg jo slået to fluer med et smæk for hvis jeg ik spiser dem, spiser jeg bare noget sødt..
Jeg drikker meget vand for at rense mig selv, og for at gøre noget for min hud så den ik bliver fedtet..
Hygge derude. God tørst!
tilføjet af

En myte at man SKAL drikke mindst 2 liter vand om dagen

faktisk kan det være farligt at drikke for meget vand da man hermed "skyller" vigtige salte ud af kroppen. Hvis man mister for mange af disse salte
kan det føre til krampe og koma. Der er ingen videnskablig dokumentation for at vi skal drikke mindst 2 liter vand om dagen, selvom det er et råd, som ofte gengives i medier og ikke mindst dameblade. Derudover er det værd at bemærke, at både kaffe og te med i "vandregnskabet", da kaffe og the faktisk ikke er vanddrivende. Så dybest set skal vi drikke, når ... vi er tørstige. Eneste undtagelse er ældre mennesker, som p.g.a. aftagende nyrefunktion har behov for at drikke mere (og tørstfunktionen aftager også med alderen, så ...). Så glem alt om "tvangsmæssigt" at drikke 2 liter vand om dagen, vand er godt men det kan også overdrives :-) Selv er jeg gået over til the, da det skulle være godt imod næsten alt...
Laxmi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.