6tilføjet af

DraGe i The SimS Makin Magic

HeeJ aLLsaMn..
R dR iKk nOen dR ka ForTæLLe miiG hVOr pRæcis j kA kØbE en drage.. Ka iKk Lii fiiNde ud af hvor??
HiLsen RiiE
tilføjet af

Hey

Når du har fået nok "point" ved fx at optræde i magic town, kan du købe en dragerede eller et dragæg (kan ikke lige huske hvad det er), hos hende der vampyren i magic town.
tilføjet af

Har svarret!!

Det kan du inde i byen. Der er så da en slaks vogn og ved vognen står der en dame. Hvis du trykker på vognen kommer om du vil købe en drage!
tilføjet af

..................

Jeg kan se at de andre ikke har været så præsise. Det hedder en dragerede for det er lidt svært at regne ud lige med det samme.
tilføjet af

Dragerede! - PAS PÅ!

Ja... Inde i Magi Byen kan man købe en såkaldt "Dragerede". Når man har fået den med hjem skal man spille musik for den og ligge den godt i sin rede osv. Til sidst klægger ægget og man har fået sig en drage!
Når dragen er klægget skal man dog lige være opmærksom på nogle ting!
HUSK at sætte en MASSE røgalarmer op! Dragen kan sætte ild til ting - Og gør det!
HUSK at give din drage et legetøj - Jeg mener også man kan købe det samme sted som man køber dragen!
HUSK at give din drage godbidder - De kan også købes i Magi Byen!
HUSK at din drage spiser de blomster du har i haven! Hvis du ikke vil have det skal du bare lade værre med at plante nogle!
(Håber det var hjælp nok... :))
tilføjet af

Sød drage

Man skal være god ved sin drage, og først købe en når man mener at man har en masse tid... Og så skal man sørge for at nusse den en hel masse lige når den er kommet ud af ægget... Og har man en hund, er det godt for både dragen og hunden... Ved ikke helt om det er det samme med en kat...
Men sørg for at have masser af tid, så får man en sød drage... Og ikke at give den nogen blomster er da lidt synd... Den spiser dem jo...
MS
tilføjet af

blomster er dragens mad

Hey..
Dragen kan leve af blomsterne så giv den endelig nogle eller skal du hele tiden ned i makin' it magic-byen og købe dragekiks..
Jeg sørger for at der er en masse gule blomster ( jep mine drager spiser kun de gule )i min have, så er jeg fri for at købe kiks og gå og fodre den hele tiden...
Og mine drager...ja de kan da fint overleve med kun blomster..
P.S. jeg har 2 drager til at holde hinanden med selvskab..det fungere fint..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.