8tilføjet af

dowload af music

hej er der nogen der kan hjælpe.
jeg vil gerne dowload nogen music som man kan høre(kinesisk)på et hjemmeside.
er det kun til at høre live eller hvad.
1000 tak for hjælpen
tilføjet af

???

Hvilken side? Hvis man kan afspille dem fra siden, kan man som regl også gemme dem.. nogle gange skal man bare bruge lidt list til at finde ud af hvor de ligger henne..
tilføjet af

det vil være

alle tids hvis du kan hjælpe mig. det er www.webhay.com.
jeg kan høre music, se små videoklip, men hvordan kan jeg gemme dem. vil du godt prøve at hjælpe mig. jeg kan ikke købe dem i butikkerne.
tilføjet af

ja.. ehmm..

jeg forstår meget lidt af den side.. så hvis du kunne give mig et direkte link til siden med musik/film? (du skal eventuelt holde SHIFT nede når du klikker på det sidste link, for at få åbnet siden i et nyt vindue, med den korrekte adresse i adresselinjen)
tilføjet af

prøv lige dette for at se om det er rigtig

tilføjet af

PHP

Jeg kan desværre ikke PHP.. og jeg kan heller ikke få fat i modules.php😕 Jeg lavede engang et program, som måske ville kunne hente den, men efter jeg blev nød til at formatere min computer, har jeg mistet programmet, og kildekoden til det.. jeg kunne jo forsøge at lave et igen, men det vil tage en masse tid som jeg ikke har lige for tiden..
Et forslag til selv at forsøge.. Prøv at se om du kan få hentet filen 'modules.php' fra 'webhay.homeip.net' [219.117.228.242] og åbnet den i notepad, måske? Der kan du måske, hvis du kender til PHP, finde ud af hvor du herefter skal gå hen.. det du leder efter, er et direkte link til filerne som du vil hente.. når du har dem, er der mulighed for at downloade dem, hvis de ikke har været så fornuftige at sætte nogle ordenlige rettigheder op på deres webserver..
Det er nok ret forvirende, men hvis du ikke forstår det, er der heller ikke de store chancer for at du kan få fat i dem.. desværre😕 Jeg vil prøve at arbejde lidt mere på det, men jeg vil ikke love jeg kan finde noget..
Jeg kom også til at tænke på, om det overhoved er lovligt at hente de filer, selvom man kan afspille dem direkte fra siden.. jeg kender ikke loven på det plan så godt, men jeg har det på den måde, at hvis man kan se dem på nettet, må man hente dem ned.. ikke nødvendigvis give dem videre eller bruge dem på sin egen side, men at have dem til privat brug..
Jeg er lidt stresset, så hvis det hele bare er noget uforståeligt tekst, så sig til, og jeg vil prøve at formulere det lidt bedre..
Held og lykke!
tilføjet af

stor tak

hej
jeg er ikke engang så 1/100 dygtig som dig. men jeg synes, at du skal have tak aligevel.
jeg synes, at du er meget sød, så derfor kiggede jeg ind til dit profil.
Du er da ikke dårlig til at skrive, og jeg synes, at du virker meget ærlig.
jeg håber, at du vil møde en rigtig sød pige.
tilføjet af

heh

fra websider og PHP til lykkeønskninger om at jeg finder en sød pige.. noget af et hop :D
..Men tak skal du ha' :)
tilføjet af

musik

prøv winMx.com
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.