24tilføjet af

Jeg beklager meget....Sorry !

Jeg har desværre ikke haft tid til at svare på mine indlæg og de svar der er kommet på dem..ej eller på min mail, fremover vil jeg prøve at gøre det bedre. Jeg håber på jeres forståelse og tålmodighed. Jeg lover bestemt,, at jeg VIL svare Alle på et tidspunkt. Hav lidt tålmodighed og et åbent sind.
Med kærlighed og tålmodighed... venligst mig!
NB; Der ligger ikke en personlig krise bag mit fravær, blot at min arbejdsplads allerede HAR indført at man skal arbejde 12 min længere...desværre tog det hele dagen for mig,, at arbejde de 12 min...At arbejde er jo ikke min stærkeste side, så ... 😉
Mvh..sjoveren, nu også pyntet med arbejdstøj 😕
tilføjet af

du er for

klog til sol, skriv hellere bare til dig selv, men lade det ikke sive ud..tak
tilføjet af

Det duer ikke

Jeg har personligt rapporteret dit forfærdelige opførsel til Solens kommando centrale, og kan meddele dig at de ikke er ret glade for din synder.
En ommer🙁
Klaus
tilføjet af

Dagens quiz:

Hvem er mest selvfed på den ufede måde? Dig eller ham her:
http://www.youtube.com/watch?v=lanqQFeYTjE
tilføjet af

Ved det godt ;-))

Men jeg vil så gerne blande mig..med de anonyme, jeg finder det bare svært at være ingenting, når alle andre synes jeg er så vigtig. Hvordan bliver man anonym og vigtig på samme tid?
tilføjet af

OKAY da.... pu ha da da..

Jeg forstår ikke at gøre mig til..andre skriver ellers det samme, de samme ligegyldigheder, de får da pæn og kærlig respons..men ikke mig, trist med den slags, Nogle må være dumme og bliver rost, andre må slet ikke være lidt utilpassede, blot en enkelt dag,,,uden de bliver haglet ned.. Fandme om ikke man skulle have været en dum rødhåret blondine,,så kunne man blive populær på hvad som helst.
"ggg"
Mænd er idioter. 🙂
tilføjet af

Sku da ham.. den anden ;-))

Fatter ikke du overhovedet kan være i tvivl. 🙁
tilføjet af

Åh gud

- og nej det var ikke i tiltaleform.
- Jeg troede blot du ville beklage din tilbagevenden, eller at vi ikke havde fået dig rystet af, og at du kan drømme om at modsige folk, der er i deres forkerte meningers mod, får rablet det sædvanlige vrøvl af dig... sig.
- Jeg har mange dyder, tålmodighed er desværre ikke en af dem. 🙂[l]
tilføjet af

Ditto :-)

Hej Sjoveren
Også jeg fik en forsmag på hvad der venter os med en 38 timers uge. Jeg skulle have haft fri kl 17, men slap først derfra kl 18. Egentlig er det først nu hvor der tales så meget om de 12 minutter, at jeg er mig det bevidst. Jeg har sgu aldrig kigget på klokken. Arbejdet må gøres, om jeg gør det 1 time før eller 1 time efter min vagtplan, kan jeg ærligt talt ikke gå så højt op i.
Måske er jeg virkeligt "firmaets mand", whatever that means.
God fridag...Mvh Lagermann
tilføjet af

Æææhm...."rødhåret blondine?"

😃😃😃😃
tilføjet af

Sender klage til FIFA/Sydafrika

Ja, nu begår jeg den mest kapitale brøler på SOL, jeg afsporer denne tråd. Eller forsøger 🙂
Jeg er svært utilfreds med at nogle VM kampe spilles klokken 13:30 dansk middeleuropæisk tid. Det forhindrer mig i at se disse kampe direkte, og live, og i farver.
Det er saftsusimig for kvabset, efter min ringe opfattelse. Hvad faen tænker ham Joseph Blatter på? (meget sigende at hans efternavn er det engelske ord for urinblæren)
Mvh Lagermann
tilføjet af

Så så- Psa nu på!

med alt for meget af det dersens arbejde, jeg har hørt det skulle være sundt. Sæt nu det også er vanedannende-- UHA. Selv gemmer jeg mig i et hjørne, hvergang jeg får et anfald af arbejdsiver, og venter der til det går over.
tilføjet af

Sikke noget pjat Dulkis...!!

Du har da masser af tålmodighed...... 😃😃
tilføjet af

Afsporer ??

Hvad mener du ?? Fodbold er da i den grad en del af mit oplæg 😮
Kan du ikke se det på jobbet?
😕
tilføjet af

Yeps...

😃
tilføjet af

Din tålmodighed....

er da stor....eller er det bare nysgerrighed 😉 Tja, det kommer vel ud på et.
Min tilbagevenden beklager jeg en anden dag, en dag jeg har lidt mere tid og det ikke regner. Eller måske jeg skulle gøre det senere idag, det er jo med at være på forkant, uden altså at skvatte ud over ,,,forkanten. Øhhh, kan man egentlig det? På den anden side er det jo slet ikke sikkert det kommer til at regne idag og godt for det, så kan jeg få slået græs, det kan jeg så beklage mig over og beklage mig til... Gud og hver mand eller kvinde...hvis gud da er en kvinde. Noget kunne antyde det 😃
Hvad mener du med "mit vrøvl".....jeg vrøvler sku da aldrig 😮
[f][l][f]
tilføjet af

Hmmmm......

Din er vist større,,men det må jeg hellere lade ligge 😃
[f][s][f]
tilføjet af

Sådan er det også her....

Den eneste tid jeg overholder omkring jobbet er min.....mødetid 😮Bortset fra de dage hvor jeg holder fri, eller arbejder hjemmefra, som det hedder. De extra 12 min, dem arbejder jeg også ind,,,hjemmefra!😉
Sådan skal den bolle bages.......
[f][s][f]
tilføjet af

Ny face Book gruppe.

Den hedder "Os der siger nej til 38 timers uge".....sjovt.. mange tilmeldte er førtidspensionister og sygemeldte...tænker, hvad fanden siger de nej til, når de alligevel ikke skal på job. En skør verden ik?
😉
tilføjet af

Se fodbold på jobbet?

Hej der Sjover
Nej, jeg kan så afgjort ikke se TV på jobbet. Det er et fysisk hårdt job, som kræver at man er på tæerne. Og tempoet er højt hele tiden. Så nej, det er desværre ikke muligt.
Jeg satser lidt på at kampene bliver genudsendt om aftenen. De andre kamptidspunkter er kl 16:00 og kl 20:30, hvilket er okay.
Men tak for idéen, den kan bare ikke realiseres. Når man ælter dej og triller romkugler, så kan man altså ikke se TV samtidig 😃
Mvh Lagermann
PS: glædeligt at jeg ikke afsporer den røde tråd i din tråd
tilføjet af

Her på egnen.....

....har vi jo, som det har været fremme i debatten, en overproduktion af får. Jeg kunne da godt ordne at du får sådan et par, så behøver du ikke at spekulere på at slå græs mere - EVER. Og der er ingen omkostninger, deres mad er samtidig deres brændstof.
Bare sig til, så er der et styks mæææææh(dde) på vej 🙂
Mvh Lagermann
tilføjet af

Solidaritet, empati?

Jo Lars, der er jo stadigvæk folk som giver deres holdning tilkende fordi de føler for dem der skal arbejde mere. De kan måske sætte sig ind i hvordan det er når ungerne skal hentes en time senere, trods det at de er ovre den alder hvor man har så små børn.
Min far var stærkt imod at lukkeloven stort set er afskaffet. Den debatterede vi meget. Som vi er enige om andetsteds i din tråd, hvad er så 12 minutter ekstra på en arbejdsdag? Det svarer jo i store træk til en "hyrdetime" her på matriklen. Og hvem er jeg hvis jeg ikke er så maget firmaets mand, at jeg gerne undværer en quickie for jobbets skyld? 😃 HOV, nu blev det sgu til en hel time!!
Mvh Lagermann
tilføjet af

Tro det eller ej ;-))

Men lige rundt om hjørnet ,,er der en mark fuld...af uld 😉 Så takker pænt nej..de æder jo også af hækken og det er den ikke klar til endnu 😃
tilføjet af

Ja, selvfølgelig ;-))

Deres iver undrede mig bare og i min naivitet sammenkædede jeg det med arbejdsværing...selvfølgelig er det da empati og solidaritet 😉
tilføjet af

ØV.. ja ;-))

Det kan jeg godt se fra din side,,,man kan ikke trille romkugler og samtidig se andre trille bold 😉 Faktisk er det også lidt irriterende for mig, nogen gange så er mit kontor fyldt med kollegaer som lige skal følge en kamp eller touren...det er ,,,tro mig..svært at arbejde, omgivet af klaphatte 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.