30tilføjet af

Dumme unge danskere

Hej.
Ja, jeg har så på vej hjem fra kæresten, der er bosat i Valby, jeg selv er bosat i Birkerød... så det vil sige at der er et stykke med tog, og derefter en lille cykeltur på en 5-10 mins. tid, alt efter tempo.
Først vil jeg lige tillade mig at beskrive min tøjstil for idag (som nogle nok vil finde lidt speciel).
Jeg havde sådan en "hel dragt" ting på, der hedder et eller andet med cat... jeg er nemlig så lykkelig over at jeg ser tynd ud i den ;)
Så havde jeg en sweatshirt ud over. Dvs. at man kun har kunne se de relativt stramme "cowboybukser". Så havde jeg mine mili-boots på som sedvanlig, selvom de ikke er nemme at se under et par bukser... min pig taske, et pighalsbånd hvor piggene vender nedad, og mine hørebøffer.
Der ud over har jeg stadig en snert af mit selvfarvede røde hår (det er tydeligt at det ikke er ægte).
Nå, men her kommer man så cyklende, i sin egen lille verden, med den nye System Of a Down cd på afspilleren (jeg skruer altid op når jeg kommer ud af toget, for der kan jeg godt lide at musikken er så lav at jeg ikke generer nogle, og at jeg kan høre hvad der bliver sagt over højtalerne).
Så kommer der de her 3 unge mennesker gående. En tilsyneladende nydelig ung fyr, der ligner at han er noget afrikansk afstamning, og en dansk ung fyr, med sin (undskyld udtrykket) dullekæreste hængende op og ned af sig.
De har nok gået i 8 eller 9. klasse.
Jeg tænker så okay, de fylder hele vejen, så jeg smutter bare over i venstre side af vejen hvor der er plads til mig, selvom de jo egentlig burde blive på fortorvet.
Så begynder ham her den ellers nydelige mørke gut, at råbe efter mig, og lige før det, har jeg set at han har samlet en sten op... Jeg glor bare lidt dumt, for jeg har jo mit musik, så jeg kan ikke rigtig gennemskue hvad der sker, andet end at han sviner mig til, og prøver at true mig med den måde han står på.
Han laver så de der "true kast" hvor man lægger op til at man vil smide med sin genstand, men ikke gør det, imod mit hoved, og ender med at smide den på mit bagdæk.
Jeg råber så noget i stil med "nar" efter ham.. . hvortil den anden råber et eller andet andet... her råber jeg så "vatnisser" og cykler ellers videre.
Hvad pokker ligner det?
Ja okay, jeg kan godt være provokerende i mit udseende for nogle mennesker, men jeg har da aldrig oplevet at nogle har truet mig, eller kylet sten efter mig.
Jeg kan så sige, at jeg ikke skulle nyde noget af en slåskamp, selvom de var noget yngre end mig... for selv tøsen virkede som en af de duller her i nabolaget, der slår løs på andre for et godt ord.
Men hvad pokker er det for noget tis?
Jeg flytter mig over i den modsatte side af vejen, uden at sige noget, eller gøre tegn til noget som helst, og så står de og spiller smarte/truer... og jeg er kun 1 skide person på en skide cykel... Lige der var jeg dog super glad for min cykel!
Bare lige en gang afreaktion fra min side.
tilføjet af

Hvis du cykler

bare 10 minutter fra Valby Station, er du UDE af Valby igen!
Sikker på at det er Valby?
*FB*
PS: Hvad er budskabet i dit indlæg?
tilføjet af

De må være undsluppet fra en

eller anden resocialiseringsanstalt.
Jeg synes du skulle ringe til politiet og give et signalement af dem. Man skal da ikke have lov at kaste sten efter folk.
Højest sandsynligt gør politiet ikke noget, men da de pågældende tosser sikkert er velkendte af politiet og de sociale myndigheder har de sikkert en klar fornemmelse af hvem det kan være. Så kan de lige få denne episode lagt til deres CV også.
crustacea
tilføjet af

Get used to it.

Du er da heldig, hvis du ikke har oplevet mere. Jeg støder tit på sådan nogle (håndværkertyper, har jeg kærligt valgt at kalde dem) og deres verden kan desværre ikke rumme meget mere end dem selv.
Som overskriften antyder, er der ikke skidemeget du kan gøre ved det...
tilføjet af

Formuleret forkert

Jeg var ikke i valby... jeg var i birkerød.
Budskabet... tjah. At der er mange dumme unge danskere, og det er for meget at man ikke kan få lov at se ud som man gør.
Jeg ved godt at jeg ikke kan forvente at folk ikke glor dumt på mig, eller kommer med åndssvage kommentarer ang. mit udseende... men ligefrem kyle sten efter mig? Så er vi sq kommet for langt ud!
tilføjet af

For pokker da

Vi snakker ikke voksne mennesker... vi snakker børn/unge mennesker.
Det kan da ikke være rigtigt at de kan opføre sig på den måde. Og det her var tilmed 50 meter fra en skole, og i et fredeligt område, hvor alle folk er skide søde.
Og jeg tror nu også jeg ville have oplevet nogle flere situationer, hvis kæresten ikke havde været med.
Men af en eller anden grund føler jeg mere at det er drengene der ser ud som mig, det går ud over... os piger plejer de sq ikke at generer.
tilføjet af

Piger og drenge.

Njaeh, sådan nogle kaster sig vist over hvemsomhelst, der skiller sig bare en smule ud. Men ja, havde der været en fyr i nærheden, som så lidt anderledes ud, så var det da næsten helt sikkert gået ud over ham i stedet. - Da jeg selv er fyr kan jeg dog ikke se at det skulle være bedre. :P
tilføjet af

Hehe

Jo... lad alle de knoldesparkere hoppe på dig i stedet :P
Det er derfor jeg er glad for min kæreste.
Han er absolut ikke voldeligt anlagt (jeg tror jeg er... nej, jeg VED jeg er mere voldelig end ham... og jeg er grovere til at sige noget til folk der pisser mig af på gaden) men af en eller anden grund så går folk pænt uden om os når han ser sur ud ^_^
tilføjet af

:-/

Det er der delte meninger om... O_o
Generelt er det vist bare en god idé at ignorere håndværkertyper - de kan ikke samtale på et fornuftigt niveau og fysiske konfrontationer er aldrig en god løsning. Bliver problemet for stort, kan man ikke gøre andet end at klæde sig lidt diskret og forsøge at falde ind i omgivelserne. - Hvis du nogensinde prøver dén fremgangsmåde, vil jeg gerne høre om, hvordan det gik...
tilføjet af

Dagens Danmark

Tjaa..... endnu et bevis på at de fremmede, de mørke, hvad man nu vil kalde "dem", ikke kan opføre sig ordentligt, så snart de får bare frie tøjler.
Ligegyldigt hvordan du end måtte se ud, er det ikke grund nok til, at man kaster sten efter dig!
www.danskfront.dk - hvis du er træt af fremmede der kaster sten efter dig !!
tilføjet af

Utroligt...

Tak til ovenstående, for det gode link.
Man må tage sig til hovedet... Hvor længe vil vi finde os i, at blive behandlet på den måde ?
Men desværre går det først op for folk, når de på egen krop oplever, hvad 'kulturberigelse' egentlig dækker over. Tag nu og vågn lidt op, danskere !
tilføjet af

Hvad er der galt med dig

Hvor var det liiiige det glippede for dig at der var TO danskere og EN der tilsyneladende havde ikke danske forældre.
Racisme længe leve - godmorgen mand!
tilføjet af

Så læs dog

mit forbistrede indlæg...
Jeg kommer fra en by, hvor det, da jeg gik i folkeskole, var et statussymbol at få folk indlagt på div hospitaler.
Og her er sq ikke specielt mange indvandre.
Nej, det er rigmandsunger (hvilket jeg vel egentlig også selv er) der ikke kan finde på en skid at lave, og så i stedet render rundt og ødelægger ting, og kommer i slagsmål.
Hvad sker der i hovedet på jer to. I ser ordet "mørk" og så går i totalt i sort, og pludselig er det kun den ene der er idioten... nej, der var TO danskere for pokker, og EN med anden etnisk baggrund.
Og jeg er ærligt talt mere bange for den danske dulle, end for de to drenge....
Drenge ved man hvor man har når man slås... tøser er sq ikke til at regne med!
Gud fader hvor er i dog snævertsynede!
tilføjet af

Var nu mest en joke

Det var nu mere ment som en joke det med at pudse den op hankøn.
Og ja, jeg er da helt enig, det er klart bedst at undgå dem...
Men nu er det sådan, at det ikke er drengene her i området der skræmmer mig, det er tøserne. De er sq værre end drengene... og en del af dem er også bedre til at slås....
Og det med tøjskift: Det kommer ikke til at ske.
Igen, jeg er fuldt ud klar over at jeg ikke kan forvente ikke at blive gloet på, eller få en dum kommentar her eller der.
Og jeg har da også lært at overse dem der glor på mig... jeg opdager det simpelthen ikke. Med mindre det er en der står og nedstirre mig, og ser ualmindeligt gal ud. Så enten smiler jeg, eller vinker jeg og siger hej, så kan de lære det kan de!
Men jeg gider sq ikke skifte udseende. Jeg vil som udgangspunkt ikke ændre mig fordi nogle få spader ikke kan respekterer andre menneskers måde at være på.
Og bare fordi man ser alternativ ud, behøver man jo ikke være syg i hovedet... bare se på fogh, han ser helt normal ud, men kan vi regne med ham? :P (det er en joke det sidste)
tilføjet af

Ok, læst igen...

Har læst dit indlæg igen, beklager...
Sådan er det, når man bor på Nørrebro.
Vanens magt er stor!
tilføjet af

Du ¨må tilbage til Valby

Birkerød er måske for provinsionel til dig når du er provoagtig i dit ydre.
tilføjet af

det er hovedtelefonerne

Det er da også respektløst at gå rundt med skyklapper på i form af hovedtelefoner! Det burde da være forbudt når man bevæger sig rundt i trafikken - specielt på cykel!!
tilføjet af

Men når man er

"bunderøv" og ikke bymenneske, så er det ikke et alternativ at flytte fra et sted hvor der er ræve, rådyr og meget andet godt i baghaven....
tilføjet af

... ...

Det er ikke helt ved siden af. Provinsen er kendt for de særlige bonderøvsgener, der er et direkte resultat af indavl gennem flere generationer.
Man bør ikke få børn med sin søster...
tilføjet af

Ehm

Var det en joke?
Nu er der ikke specielt meget trafik i det her område, da jeg cyklede hjem... og nu er det altså ikke så svært at se sig for når man cykler....
tilføjet af

ingen joke

Jeg mener faktisk seriøst at mp3-afspillere og deslige er noget værre BRAS i trafikken da det afleder opmærksomheden mere end man selv liige går og tror!
Desuden synes jeg også det virker temmelig arrogant at gå rundt og se ud som at man helst vil lukke omverdenen ude og hellere vil gå i sin egen lille verden...
tilføjet af

Uvidende klaphat

.....
tilføjet af

Det har du sørme ret i.

Næste gang jeg møder en person hvis frisure, sko el. blotte tilstedeværelse irriterer mig, vil jeg kvittere ved at kyle sten efter ham/hende. Det virker som en moden måde at kommunikerer på.
tilføjet af

Ja for pokker da

hvor har du evigt ret.
Og btw... tak for dit indlæg... kunne ikke selv finde ud af at formulerer noget ordentligt :)
tilføjet af

provo

Du har vist valgt at misforstå mig *G*
Jeg siger altså på ingen måde at de unge børns adfærd kan forsvares! Det var blot det hun skrev med hovedtelefonerne...ikke noget der giver ret til at true folk..bare lige en berrettiget løftet pegefinger om at det at køre rundt på cykel og høre musik rent faktisk forøger risikoen for færdselsuheld betragteligt...og så lige min egen personlige mening om det med at rende rundt i sin egen lille verden med mp3-afspiller...
såmænd bare det, jeg forsvarer på ingen måde trusler, det vidset du vel også godt?
tilføjet af

Hov hov do....

..og jeg ligner ikke engang resten af familien..hmmmm? Og hvis der er nogen der bor provinsielt, så er det hulan dylme mig.
Tænker lige lidt :o)
Fandango
tilføjet af

historie

Muslimen chinchi digter en muslimsk eventyrhistorie for at fortælle hvor hårdt arbejdsløse muslimer, som bl.a. chinchi, bliver behandlet her i Danmark. Virkeligheden er imidlertid den, at muslimer står for ca 90 % af al grovere kriminalitet her i landet.
tilføjet af

Hov hov

Jeg mener nu at det er dig der er på vej væk fra emnet. Emnet var flokmentaliteten hos idioter.
Jeg ved sgu da godt at det kan være farligt at køre rundt og lytte til høj musik. Men hvis det var det der var problemet, så er løsningen i hvert fald ikke at reagerer voldeligt.

Jeg tvivler på at stenkasteren og hans flok af medtumper har set sig selv som moralske vogtere. De skulle bare lige have lidt "gang i den", og har så udset sig et offer.
tilføjet af

Jeg er helt enig

For endnu engang at slå fast: jeg forsvarer på ingen måder trusler som denne, jeg kan også kun tage stærkt afstand fra disse bøllers opførsel. Min del af tråden var også ment som en sidebemærkning, og jeg har på ingen måde hargumenteret FOR bøllernes opførsel!
tilføjet af

muslim

Hvor læser du at hun er muslim?
Bare fordi man ikke er gammel forstokket lavtuddannet socialakrobat, der sidder bag ligusterhækken i sit kolinihavehus og skyder på ALT, der ikke har samme hudfarve som ham selv, det gør vel ikke en til muslim helt automatisk, vel?
tilføjet af

Tak, men

jeg ville droppe det.
Der sidder en skvaddermillek der bliver ved med at kalde mig muslim, og hvis fandango.dk også skriver, er vi begge muslimer, og jeg ved ikke hvad der ikke er galt med os.
Men igen, tak for supporten, men nogle mennesker VIL bare ikke fatte logisk fornuft ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.