5tilføjet af

Don Ø skandaleramt!

Den gennem Interpol efterlyste "Jaguar", som er mistænkt for mordet på en taxa-chauffør i København, har gennem flere dage søgt tilflugt fra politiet i Flemming Østergaards kælder. "Jaguar" har nu forladt kælderen for at søge tilflugt et nyt sted. 
Direkte konfronteret med oplysningerne om, at den mordmistænkte har fået ly i hans private kælder siger Parkens direktør:
- Jeg har haft et par møder med ham, og han har givet mig sin version af historien. Den har jeg ingen grund til at tvivle på. Det hele er en storm i et glas vand.
De alvorlige anklager, som "Jaguar" har hængende over hovedet, har heller ikke gjort det store indtryk på Flemming Østergaard.
- Enhver kan jo melde mord og ligpartering til politiet. Nu må vi se, hvad de siger til den anmeldelse. Jeg tror, at de pakker fisk ind i den anmeldelse i morgen.
Rigspolitiets chef Hanne Bech Hansen var mildt sagt oprørt over de nye oplysninger om "Jaguars" gemmested.
- Flemming Østergaard må være fuldstændig sindssyg. Han ryger direkte i dommervagten på det her. Jeg skal personligt sørge for, at idioten kommer til at leve af vand og brød i meget lang tid, udtaler hun.
Hanne Bech Hansens udfald tager Flemming Østergaard med ophøjet ro:
- Det er en intern joke mellem Hanne og mig, siger han
tilføjet af

wow..

Dit indlæg lugter lidt af lim du stakkels indebrændte mand.
tilføjet af

BIF boesse

du er da en nar din lede lim sniffer
tilføjet af

Rap Rap Rap

Meddelelse: denne historie er en AND!!!
tilføjet af

Stærk humor

Sej humor, god humor.
tilføjet af

havde det på

fornemmelsen...sikken et ø-svin
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.