4tilføjet af

Dobbelt husleje i fobindelse med flytning?

Hej Alle sammen,
Håber der er nogen der kan hjælpe mig, jeg står i den situation at jeg ønsker at flytte fra sjælland til fyn. Men der hvor jeg bor nu har jeg 3 måneders opsigelse og det boligselskab jeg står skrevet op hos sender boliger ud 1 måned før de skal overtages. Kan jeg søge om hjælp fra kommunen til at dække min ene husleje? Og hvis jeg kan hvilken lov og paragraf står det så i? Kan jeg søge om hjælp til betaling af den ene husleje et andet sted end hos kommunen?
Med venlig hilsen Maria.
tilføjet af

tjaaaa

Det billigste for dig ville være at tage su-lån hvis du studerer og ikke har dette lån endnu...
det er ikke sikkert kommunen vil hjælpe dig, og mange gange hvis de vil så kræves det at du betaler det tilbage igen...
ellers må du i banken og høre...
vi er mange der står i samme situation ved flytning desværre, derfor er kommunen ikke altid hjælpsomme, men det er jo helt individuelt, så du kan forsøge at tage der ned og spørge... der er ikke en bestemt lov eller en paragraf der dækker her, da det dybest set ikke er deres problem at du vil flytte istedet for at blive boende, det er først deres problem hvis du står uden tag over hovedet, men som sagt nogle hjælper de i disse situationer, andre ikke... men det skader ikke bare at høre ad...
tilføjet af

Tak :)

Tak for svaret :)
tilføjet af

de 3 mdr dep.

det er som regel indregnet som et tab for biligselvskabet, dvs du undlader at betale lige så snart du er flyttet ind i den nye bolig og det indskud du så gav det gamle sted blir så modregnet den husleje som du mangler at betale, det sker alle steder og det vil boligselvskabet ikke sige noget imod, eftersom de så ikke skal betale så mange penge tilbage til dig af dit dep.
tilføjet af

Kommunen kan godt hjælpe

Er Du mindrebemidlet kan Du låne af den nye kommune til indskuddet , disse penge skal betales tilbage.
Er Du helt på røven kan Du få en een-gangs ydelse til betaling af en måneds husleje, jeg understreger een-gang ydelse da den kun kan opnås en gang, kommer man senere i klemme er det ens eget problem.
Vær forberedt på at Du skal krænge Dine økonomiske forhold helt ud ved henvendelse til kommunen.
Lån andre steder er vel nok kun banken eller venner/familie.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.