0tilføjet af

diskrimination af de .....

Det er den hvide foretagsomhed i USA, der er unaturlig, usund og uden historisk fortilfælde. Hvide har ladet sig overbevise om, at det er racistisk blot at gøre indsigelser imod fortrængning, meget mindre end at arbejde for deres egne interesser. Aldrig før i historien har en herskende befolkning åbnet grænserne for fremmede og øst ud af deres rigdom. Aldrig før er et folk blevet narret til at tro, at det er moralsk og ædelt at overgive dets arv og plads i historien til andre. Af alle racer i Amerika er kun hvide blevet bedraget til at tro, at en fortrinsret for ens egen art er racisme. Kun hvide får at vide, at kærlighed til deres eget folk på en eller anden måde er "had" til andre. Alle sunde mennesker foretrækker selskab af deres egen slags, og det har intet at gøre med racisme. Alle mennesker elsker deres familier mere end deres naboer, men det betyder ikke, at de hader deres naboer. Hvide, der elsker deres etniske gruppe, behøver ikke at besidde ond vilje imod ikke-hvide. De ønsker blot at blive overladt til dem selv for at være en del af udfoldelsen af deres egen raciale og kulturelle skæbne.
Hvad der kræves af hvide i Amerika er derfor fuldkomment unaturligt. Det bliver krævet, at de helliger sig andre racers interesser og ignorerer egne. Det svarer til at kræve, at en mand svigter sine børn og elsker naboens, fordi at gøre andet ville være "racistisk.
Hvad er "racisme" så for noget? Det er betydeligt mere, end en ordbog kan antages at oplyse. Det er ethvert hvidt menneskes modstand imod en officiel politik om fortrinsret for ikke-hvide. Det er ethvert hvidt menneskes forkærlighed for deres eget folk og kultur. Det er ethvert hvidt menneskes modstand imod at blive gjort til en minoritetsbefolkning i sit eget land. Det er enhver uvillighed imod at blive skubbet til side. Det er i korthed alle folkeslags normale stræben, som har kendetegnet nationer fra historiens begyndelse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.