10tilføjet af

DF:Svin mere værd end mennesker!

Dansk Folkeparti vil have afgørelsen af Sex med dyr, der stadig er lovlig i Dk, ud til folkeafstemning.
Så er det jeg tænker.!:!.
Hvad så med udlændingeloven?????????????
Hvorfor skal den ikke til afstemning i befolkningen.
Er det sådan at dyrevelfærd(her sex med dyr) er vigtigere end mennesker. Med et lille øje på de seneste mærkelige udvisninger i speciet Grenå området.
Svar bedes????????????????????????++++
tilføjet af

sammenblanding ala LIR

Svært at se ligheden mellem dyresex afstemning og flygtninge afstemning.
Hvorfor tror du selv at flygtningespørgsmålet ikke kommer til afstemning?
Simpelthen fordi intet parti tør tage ansvaret for resultatet, som vil blive et temmeligt klart stop for flere flygtninge, indtil dem vi allerede har er bedre integreret.
tilføjet af

Et typisk LIR indlæg

Bestyrker mistanken om at LIR/Karpa har mange navne.
Man skal vist være mere end ualmindelig mærkeligt skruet sammen hvis man kan se lighederne mellem en afstemning om dyresex og en afstemning flygtninge.
Grunden til at der ikke afholdes en afstemning om flygtninge er faktisk ret simpel.
Intet parti tør tage ansvaret for resultatet, som vil blive et nej til flere flygtninge sålænge dem vi allerede har ikke er bedre integreret.
Desuden er vi bundet af konventioner, som kan opsiges med et års varsel, eller ved simpelthen at sige nej til flere, hvilket vil gøre os temmelig upopulær hos de lande som så skal aftage vores del af flygtningene.
tilføjet af

Ja da

se blot på de indtægter svine-eksporten tilfører Danmark, og så se på udgifterne til "kulturberigere" fra arabiske ulande. Det er lige før det går op indtægt/udgift. Vær du glad for at vi har mange svin (øf øf) i Danmark, ellers var din skatte-procent ca.67.
Og lige til sidst et billede af din mor "Karpa" med dig på skødet.
http://www.load.dk/pic/picstor.php?id=1935
tilføjet af

Underlig logik

"DF:Svin mere værd end mennesker!"
Man skal godtnok ha' en noget særpræget logik for at drage den konklusion, og du forventer vel ikke at nogen gider debattere seriøst med dig når du skriver sådan en gang tågesnak?
Udlændingeloven virker - om ikke perfekt - så i hvert fald meget tilfredsstillende i og med antallet af folk, der søger asyl i Danmark lykkeligvis er faldet drastisk, for med de kolossale problemer vi allerede har med indvandrere i dette land, ville det være komplet idioti at blive ved med at lukke flere ind.
Der vil altid komme nogle eksempler frem hvor en lovgivning fremstår grotesk, men her skal det bemærkes, at medierne er eksperter i at trække disse få sager frem blandt de mange, der ekspederes uden problemer.
Til slut vil jeg lige bemærke at jeg er imod en folkeafstemning om dyresex. Det skal være totalt forbudt - så enkelt er det.
tilføjet af

Ikke så mærkelig for karpa er LIR

LIR debatterer under andre navne. Et af dem er karpa. Andre er tilfældigt opdigtede navne som Jens Hansen, Peter Knudsen og lignende.
tilføjet af

Leverpostej bedre end kaviar

Der bliver solgt mere leverpostej end kaviar, ergo må danskerne foretrække leverpostej frem for kaviar.
Det er dansk folkepartis skyld.
tilføjet af

Ned er ikke op

ergo må ned være det som ikke er op.
det er dansk folkepartis skyld at dagene er så korte og mørke på denne årstid
tilføjet af

Forstå lige indlægget ret.

Nu er jeg ikke den store fortaler for dyresex.
Meeen. At kræve en folkeafstemning om tilladelse til denne beskæftigelse er sku da langt ude i hampen.
Når man tænker på de skæbner man hører om i øjeblikket. Nævnt under SAmfundsdebat.
Så kan man ikke undgå at se, at der må stå meget religiøse krafter bag i DF, der trækker i trådenene.
Som om vi ikke har bøvl nok med religiøse krafter rundt om i verdenen i forvejen.
Sammenligningen er så ment god nok.
Er det ikke en meget piditesse at kræve afstemning om dyresex.
KAn kun være meget religiøse folk der trækker i trådenen.
Pas på INKVISITIONENISTERNE fra DF.
tilføjet af

Selvfølgelig er...............

.........dyrevelfærd vigtig. Ligegyldigt om det er dyr som vi blot bevidstløst æder, så skal de behandles ordentligt (Sjovt nok ved ethvert menneske inderst inde udmærket hvad dette PRÆCIST indebærer - Afvigelser til det negative er ren og bevidst ondskab).
Med hensyn til folkeafstemning om udlændingelovgivningen, tror jeg nok, at du kunne risikere en stor skuffelse. Een ting er, hvad folk siger for ikke at få flået hovedet af glødende enkeltsags-forkæmpere som dig, et andet hvad de ville stemme ved en afstemning.
Det er nemlig præcis det som du og ligesindede i dén grad overser. Blot fordi I læser om enkeltsager hvor visse stakkels mennesker af fremmed herkomst vitterligt ER kommet i klemme i systemet, så er dette ikke reglen.
Andre etablerede partier i oppositionen har da også for længst erklæret, at de IKKE vil røre ved reglerne som de er i øjeblikket, i tilfælde af et genvalg (Og de skulle da være specialister i at vide, hvad der rører sig i befolkningen.)
tilføjet af

Helt ærligt.

Afstemning omkring dyresex i Danmark. Se lige de internationale presseoverskrifter.
Det er da langt ude hamperen. Det er en religiøs sag for DF. Det er det, det drejer sig om. Jeg kan lige se De sorte præster for mig.
Hvis man ville kunne man måske lægge sag an internationalt mod den Danske stat.
Meen, hva så den daglige dyremishandel-den måde vi behandler vores fødevarer på. Disse dyrs ufattelige lidelser. Det har vi jo rigtig mange sager om.
Eller de vilde dyr for den sags skyld. Hver fjerde vildgås i bl.a Jylland har hagl i Kroppen. Efter jægeres skud på for lang afstand.
Når politik i så høj grad begynder at sætte sit præg på et parti som DF. Så går logikken væk. Og så er der krise i samfundet-specielt når det DKs største.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.