20tilføjet af

God mp3-afspiller?

Hejsa!
Jeg har for lidt siden købt en iAudio G3 mp3-afspiller, men da jeg ikke mener, at den spiller bedre end min gamle, vil jeg gerne have afleveret den igen. Jeg mener godt, at jeg kan få pengene tilbage, selv om det er et stykke tid siden, jeg har købt den. Men nu er spørgsmålet så, hvad min næste mp3-afspiller skal være. Jeg har hørt, at mærket, Creative skulle være godt, men er det kun de dyre af dem? Der skal som udgangspunkt være 512 MB på den, og der behøver ikke være radio. Så vil jeg gerne have, at der er mulighed for at indstille den på bas, og så skal lyden være klar! Den må heller ikke være for dyr, helst ikke over 1000 kr.
Kan I klare den? :-)
Mvh.
Karina.
tilføjet af

creative..

mener den hedder Creative Zen Micro.
Den har jeg og er ret glad for den.
der er godt nok radio, men den er egentlig ikke dyrere på grund af det. Tror den ligger omkring 500 nu.
Den har 512 MB.
tilføjet af

Creative Zen nano plus 1Gb

Denne mp3afspiller har jeg været rigtig godt tilfreds med og med 1Gb kan du have omkring 20 albums liggende. Og der er de indstillingsmuligheder du efterlyser, samt en række andre, bla. microfonoptagelse, radio, optagelse af radio, etc.
Jeg købte Creative Zen nano plus med 1Gb for omkring 650 kr hos min lokale IT-forhandler, Shg.dk (bor i Århus, så havde kun 10km på cykel derud til Højbjerg), men ellers kan du også få den via postordre, det er ikke meget ekstra du skal give. Desuden synes jeg at jeg så et tilbud på den et sted for under 600 kr, prøv evt. at tjek den ud på edbpriser.dk
Jeg kan varmt anbefale den.
tilføjet af

Forresten:

Så er Zen nano serien endnu mindre end Zen micro serien. Det er nok den mindste og letteste mp3-afspiller, der findes på markedet, fylder mindre end en tændstikæske, er vel ca. halvt så tynd. Hvis du f.eks. løbetræner meget og er glad for at lytte til musik imens, så kan du gemme den næsten hvor det skal være, mens du løber.
Og så er der som sagt 1Gb hukommelse på den.
tilføjet af

link

Nå det var nu på Hifipriser jeg fandt den. Jeg har godtnok den sorte model, men hvis du vil have den grå, kan det gøres lidt billigere:
http://www.hifipriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=208632
tilføjet af

PRØV

din nye afspiller på et par ordentlige hovedtelefoner - et par dårlige hovedtelefoner kan ødelægge afspillere til flere tusinde kroner
Har en Zen Nano plus med 1GB - men jeg har aldrig hørt de medfølgende hovedtelefoner, til gengæld bruger jeg mine "gamle" Zennheiser.
DET er guf
tilføjet af

499,- hos Zitech

tilføjet af

OK, Creative ser ud til at toppe ind til videre.

Det ser jo egentligt fint nok ud! I har alle sammen foreslået Creative, kan jeg se! :-)
Jeg kan dog oplyse, at jeg ikke løbetræner, og at jeg faktisk har noget, der ligner Zennheiser. Det er bare et headset og altså ikke de der store hørebøffer! ;-) MEN... Kvaliteten rent fysisk virker ikke til at være så god. Der er nemlig allerede kommet noget skratten i den ene høretelefon. Så det vil jeg nok have pengene tilbage for!
For resten er jeg kommet til at tænke på, om den ikke helt så gode lyd kan skyldes, at jeg har kopieret musikfilerne fra den gamle?
tilføjet af

heps

det er lige dem jeg har :-)
tilføjet af

lidet sandsynligt

Hvis mp3-filerne har været ok på en anden disk, så burde de også virke på din nye. Hvis det går galt i overførslen af en fil, så giver det sig ikke udslag i skratten, men filen bliver simpelthen korrupt og du kan ikke afspille den.
Det med skratten stammer sandsynligvis fra dine Zennheizer hørebøffer, men jeg kan sige at de hovedtelefoner, der følger med Creative Zen Nano Plus faktisk er ok. Dog er de måske lidt store nogengange skal man presse dem ekstra ind før man hører den gode kvalitet. Men kvaliteten af lyden fra selve mp3-afspilleren er helt i top.
tilføjet af

Hmm...

Det var egentligt også høretelefonerne, jeg mente. Men jeg kan godt se, at det nemt kunne misforståes. :-)
Jeg har hørt om nogle såkaldte "Koss the Plug"-høretelefoner, som skulle være meget gode. Sådan nogle tror jeg egentligt, jeg vil have anskaffet mig. Jo klarere lyd jo bedre!
tilføjet af

Jeps

det var jeg faktisk godt klar over, men jeg har desværre ikke haft Zeenheiser hovedbøffer i alt for lang tid, eller andre rigtig gode hørebøffer, så jeg kan kun udtale mig om de medfølgende hovedtelefoner, der som sagt måske er lidt for store men ellers giver udmærket lyd fra sig.
Men det kommer også an på, hvad man skal bruge sin mp3-afspiller til, hvis det mest er til stillesiddende arbejde gør det jo ikke at man køber nogle rigtige "kvalibøffer", men hvis man som jeg bruger det til fysisk arbejde og lidt motion, så er det jo en fordel at de er så små som muligt.
tilføjet af

Kvalitet?

Ja, okay. Men der er jo nok heller ingen grund til at anskaffe sig nogle nye hovedtelefoner, da dem du har jo virkelig er kvalitet! Selv om jeg ikke laver så meget fysisk arbejde, vil jeg også gerne have top-kvalitet. Jeg forstår bare ikke, at min mp3-afspiller spiller så dårligt i forhold til dens høje SNR! Det må vel være selve filerne, der ikke er i så god kvalitet så? Det mærkelige er bare, at den spiller en smule mere uklart end min gamle, når den jo skulle være bedre!
tilføjet af

Ved ikke

om jeg vil kalde de medfølgende hovedtelefoner for direkte kvalitet. Jeg synes f.eks. de virker lidt store og de skal presses noget ind i ørene før man kan høre kvaliteten.
Hvis du alligevel mest bruger mp3afspilleren mens du sidder stille, og alligevel overvejede at skifte dine nuværende Zennheiser ud eller evt. få pengene tilbage for dem, så synes jeg da du skulle købe nogle rigtig gode nogle af slagsen, det vil jeg anbefale. For lyden fra mp3-afspilleren er der ikke noget galt i - dén er super! :-)
tilføjet af

Øøh?

Mener du min mp3-afspiller?
tilføjet af

Ja, altså...

Min mp3-afspiller skulle jo teoretisk set spille godt, men lyden er en kende "indelukket", synes jeg.
tilføjet af

Batterier

Jeg har læst om nogle Creative mp3-afspillere, hvor der fulgte et genoladeligt batteri med. Er det almindelgt for Creative? De bruger, så vidt jeg kan se, et lidt anderledes batteri end andre. Jeg vil egentligt gerne have fat en oplader og nogle genopladelige batterier, så ville bare vide, om det var de der almindelige AA- eller AAA-batterier, eller om det var et andet som evt. fulgte med mp3-afspilleren?
tilføjet af

iPod

Davs igen!
Nu har jeg måske fundet den rigtige! Det er en Apple iPod shuffle, og den skulle spille rigtig godt. Er der nogen, der har gode erfaringer med den?
Mvh.
Karina.
tilføjet af

Creative Nuvo v100 1GB

jeg har lige købt den.. smadder god.. men et minus er at der kun er en lille skærm så du kan ikke se vilke sange der kommer efter hinanden... med der er 3 mapper+favorit mappen+et "rodebiblotek" til at sotere i... virker godt når du ved hvor du skal lede efter din ynlingssang🙂
Mvh Kic^^
tilføjet af

Har købt en Creative

Hej Kic.
Jeg har faktisk næsten lige købt en Creative Zen V, men vil have den byttet igen til én med højere lydstyrke.
tilføjet af

candy_smith019@yahoo.com

Hello,my name is Candy Smith from United Kingdom,i will like to know if the item is still available for sale,if so i will like to know the price and the shipping cost to my son in west africa,nigeria.i will pay for the shipping cost to africa.pls let me know if the item is the available so that i can send the money as soon as possible. email me through (candy_smith019@yahoo.com)
Hope to hear from you soon!!!
Thanks
Candy Smith
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.