4tilføjet af

Detektiv siger !

Som autoriseret Detektiv og Vagtfirma,har jeg mange kunder der har lagt mærke til mange så ændrede detaljer ved deres partner, og de fleste har ret i deres antagelser, jeg har flest kvinder som kunder og i ca. 80 % af tilfældende har kunden ret i antaglserne. se evt.min hjemmeside for kendetegn på utroskab på adressen :
http://www.angelfire.com/ak4/vagt/
tilføjet af

Hvor er de??

Hvor er de kendetegn på utroskab?? jeg kan ikke finde dem!
MVH JB
tilføjet af

Her er de

Jeg fandt dem, værsågod:
Din partner overreagerer ofte på små bemærkninger og bliver let fornærmet. Din partner er blevet mere interesseret i sit udseende. Mange vil gerne tabe sig og begynder ligefrem at gå til work out eller i solcenter. Din partner arbejder meget over eller går til mange møder, hvor det ikke er muligt at ringe til eller fra.
Din partner har mistet interessen for sex med dig. Din partner flirter generelt meget mere med andre. Din partner overholder ikke aftaler eller kommer for sent. Tøjstilen ændrer sig som regel til en lidt yngre stil. Din partner går direkte i bad, når han eller hun kommer hjem fra arbejde. Det kan være tegn på, at din partner vil skjule spor efter en anden.
Læg mærke til kilometertælleren i bilen. Nogle gange er folk utro med én, der bor langt væk. Hvis din partner normalt kører til og fra arbejde og henter børn i institutionen, kan det undre, hvorfor bilen pludselig har kørt 40 kilometer mere en dag.
Tjek sms’erne på din partners mobiltelefon. Og se i opkaldsinfo, hvem der er ringet til og hvornår. Tjek også hvem din partner er blevet ringet op af og hvornår. Følg efter din partners elektroniske spor på nettet. Ofte sletter folk private mails, men måske er det alligevel muligt at finde noget i mailboksen.
Tjek også hvilke sider din partner har været inde på på nettet. Det kan vise sig at være sider med kontaktannoncer. Få en udspecificeret regning på fastnettelefonen og gennemgå samtlige numre. Få nummerviser.

tilføjet af

hvordan..?

hvordan tjækker mand de smsses på sin kærestes mobil.jeg forstår ikke den her du har skrevet.. sms’ mvh.. søren..
tilføjet af

Mistanke? Brug en keylogger

Hvis du har en nagende mistanke til din kæreste og du er ejeren af den PC'en, som din kæreste anvender til formodet chat/ dating osv.
Køb og installer en keylogger på pc'en!
Hermed ser du alt der skrives incl. login/ passwords osv.
Bemærk at det dog er strafbart her i landet.
Med andre ord, hvis du vælger at opnå fuld indsigt via disse værktøjer, er du nødt til at holde de opnåede informationer helt og aldeles for dig selv.
Hvis du på baggrund af den opnåede viden, vælger at dumpe kæresten, kan du begrunde det med at I ikke passer sammen.
Sørg for at du er den der beholder PC'en når kæresten er ude af vagten!
Herunder et par løsninger:
Spytech SpyAgent:
http://www.spytech-web.com/spyagent.shtml
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.