0tilføjet af

Det mobile bondefangeri

Selskaberne, der tilbyder mobilt bredbånd, skovler penge ind på ekstreme udlandstakster. De bedyrer, at kunderne er advaret, men dumper i kunsten at kommunikere forståeligt. EU vil gribe ind.
Mobiloperatørerne oplyser en pris pr. megabyte. Men aner du, hvor mange megabyte, der kan gå på at tjekke produkt- og prisregistret, når der skal laves et tilbud på farten til den spanske kunde? Har du nogen som helst fornemmelse af, hvor mange megabyte det koster at åbne din mailboks og tjekke mails, når du er i Italien? Hvad nytter det så at vide, hvad prisen for en megabyte er? Om den er 60 kroner pr. megabyte eller 100.
Mobilselskaberne »3«, TDC, Sonofon eller Telia nedspiller alle udlandsaspektet på deres websteder og i deres annoncer, selv om danskerne er et meget rejsende folk, og selv om den bærbare jo nærmest »tigger« om at komme med, selv på ferie. Alles websteder ville dumpe med et brag, hvis de blev udsat for en test i brugervenlighed, hvad angår oplysning om udlandstakster for mobilt bredbånd.
Læs mere om det her: http://www.business.dk/article/20080224/techmobil/702240020/
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.