6tilføjet af

Vil rygerne privatiseres ?

Afskaf offentlig sygebehandling, og så kan folk forsikre sig hos private firmaer. Hvad mon præmien bliver for rygere, alkoholikere og stærkt overvægtige❓(Som kompensation kan rygerne få en afgiftfritagelse på deres smøger) 🙂
tilføjet af

Bravo!

Fin ide! det går jeg ind for!
Lad os få sygehuse der KUN tager rygere, overvægtige og alkoholikere! Så bliver det ligefrem sjovt at være indlagt! Og lad så alle de hellige og selvfede ikkerygere kede sig ihjel i de andre hospitaler! SÅ kan de ikke give OS skylden for at være syge HA!
Det er velkendt, at rygergruppen er mere munter, der er ALTID sjovere ved rygerbordet! og en stor frodig madglad m/k bidrager også til livsglæden! for slet ikke at tale om den m/k, der begynder dagen med en pils!
Festligt folkeligt og fornøjeligt! det er det vi vil ha'😃 MERE LIVSGLÆDE TAK! så kan alle de mavesure kvæulanter sidde i rundkreds og være forargede, på de andre hospitaler!
HEP HEP HEP!
[l][l][l][l][l][l][l][l]
tilføjet af

Hvad er der ivejen med dig mon?

du kører et sygeligt ræs her og andre steder under andre nick, rygeloven er jo her og du kan sagtens undgå røg, - hvordan vil du skille tingene ad der er overvægtige der bliver det på grund af medicin og psykisk syge - mange rygere er holdt op med at ryge men Kræftens B. påstår at der går år før de er renset ud så de kan stadig få rygerelaterede sygdomme, og så er der alle de skjulte alkoholikere "cheferne" som nægter at de er alkoholikere men skal ha`deres Whiskey el.andre drinks hver dag for at komme gennem dagen + skadestuerne har aldrig før haft så mange forstuvede og brækkede ben før på grund af sundhedsbølgen, andre såkaldt uforskyldt syge må så vente længere.
P.S hvad mon der er ivejen med dig foruden at du skal markere dig sygeligt her uden sidestykke,- nej hvad med at tænke over det ord som er gammeldags "næstekærlighed" nu da du er fri for røg.
tilføjet af

Sikke da....

et fint overskud i min økonomi det ville give. :-)
tilføjet af

Paranoid er du

Gammel sund ryger, tolerant ryger, guldfinn eller naja59. Er I ikke den samme? Ihvertfald de samme sygelige undskyldninger for fanatiske rygeres ret til at forpeste resten af befolkningen med jeres røg, de samme paranoide forestillinger om at passiv rygning ikke er skadelig. De samme sygelige påstande om hetz. Kom dog videre.😃
tilføjet af

Skal det være med tilbagevirkende kraft

For så skal jeg da naturligvis have alle de
penge tilbage som jeg ikke lige har brugt på
sundhedsystemet
for det er nemlig ikke et sted jeg har brugt min tid
uha da så bliver der sørme til en ny bil😉
tilføjet af

Med den....

på ville der jo blive til et nyt hus at stille den nye bil ved. ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.