3tilføjet af

Det komlicerede samfund.

På mange måder er samfundet meget kompliceret. Den måde vi vil leve på , arbejdsmarkedet , arbejdsløsheden ( stort psykisk pres) , udlændinge / danskerne , dine / mine / vores børn, mange andre psykisk pressede problemer. Mange er psykisk presset økonomisk ( har ikke penge til huslejen). Så går man ind i lægehuset. Der er to døre , en til lægen og en dør til psykologen - og så koster det ikke noget at få hjælp . NYTÆNKNING.
tilføjet af

ih dog

hvor er det lige det er gratis og få psykologhjælp.
du skal have været ude for noget traumatisk for at få hjælp ikke bare vade gennem døren fordi du har det dåeligt den går ikke kammerat.
tilføjet af

Forstår ikke helt?

Jeg giver dig fuldstændig ret i at samfundet er blevet kompliceret, med den udvikling som vi har haft i årtier. Men forstår når jeg læser dit inlæg, at udgifter til husleje, varme og el er blevet så dyre at man til sidst kan ryge psykisk ned pågrund af økonomien. Når man så går til læge fordi at man har det rigtig skidt (psykisk nedbrudt) bliver man henvist til hjælp som man ikke har råd til. Er det det du mener gir jeg dig fuldstændig ret.!
Hilsen Babett
tilføjet af

Gratil psykologhjælp

Jeg kender til blå kors og de offentlige spykiatriske skadestuer
mvh cdg
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.