4tilføjet af

Resume af Oldboys pokalfinalekamp!

I går blev der spillet old boys-pokalfinale kamp mellem Lyngby boldklub og KB/F.C.København. Dette skulle vise sig at blive ret underholdene. Kampen endte med en sejr til Lyngby drengene på 4-2(2-2).
Der skulle ikke mere end ti minutter til før KB/F.C.København bragte sig foran ved mål af Martin Johansen.
Lyngby udlignede godt 10 minutter senere af Peter Nielsen, der velplacerede bolden i målet. Men her var Peter Nielsen så absolut IKKE færdig for kort efter udligningen afdriblede han KB/FCK's keeper, Peter Madsen, og så var Lyngby foran 2-1
Spillere som Michael og Brian Laudrup, Morten Wieghorst, Allan Nielsen og Peter Nielsen i det blåklædte mandskab viste at det var et Lyngby hold der var kommet for at vinde. Men i slutningen af anden halvleg var dette dog alligevel ikke nok da Carsten V. Jensen modtog bolden af Lars Højer og dermed lavede en sikker udligning.
Lyngby fortsatte deres flotte benarbejde i anden halvleg og viste sig at være dem der havde den bedste pasform og først bragt Allan Nielsen Lyngby foran, hvorefter John Helt sørgede for i slutningen af kampen at sætte punktum for en eventuel KB/FCK udligning da han satte et hovedstød ind til slutresultatet 4-2.
Der skal dog siges at KB/F.C. København havde en del ret gode chancer på stolpe og på overligger, men ikke fik dem udnyttet.
Jeg mener det var en velfortjent sejr til Lyngby's old Boys og ønsker stort tillykke med sejren som 910 tilskuer var vidne til.