4tilføjet af

Det er svært at vise sine følser...

Jeg er en tøz på 13(bliver 14 til marts) jeg kan vildt godt lide en dreng fra min klasse. Men jeg har svært ved at vise at jeg godt kan lide ham. Jeg dasker til ham, og jeg kan komme til at gå meget over strejen... Men jeg ved ellers ik' hvordan jeg skal komme i kontarkt med ham... Er der nogen der kan give mig et godt råd???
Knus en tøz der er vildt forelsket..
tilføjet af

Hej!

Hej..
jeg har læst dit indlæg, og vil gerne prøve at hjælpe dig. Det er altid svært at vise en, hvad man føler for personen, men nogle gange er man bare nød til det. Det er jo en chance for det går godt, hvis du fortæller ham det. Ellers kan du måske få en venninde til at fortææle ham det? Jeg synes du skal aftale at mødes med ham så du kan fortælle ham det, måske er han også vild med dig?! Held og lykke.. Knus Fie
tilføjet af

Godt råd..... håber jeg da

bare li en ting du ska Aldrig få en veninde til at sige tingene for dig, d hadder drengene, og pas nu på at du ik fortæller ham d for tidligt. prøv at bliv rigtig gode venner med ham og bare lad det tage go tid... bare ik for lang tid selvfølgelig... og så efter en månned eller to fortæl ham hav du føler for ham og giv ham så noget tid til at tænke... og ik gi op hvis han ik har svaret med d samme, drenge ska ha go tid... held og lykke med d.
knus...
tilføjet af

Tak

Tak for svarene, jeg prøver.
tilføjet af

samme problem

jeg havde det samme problem men jeg kan bedst lide venner :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.