6tilføjet af

Det er livet ....

Jeg har lige haft mine to dejlige børn på besøg fra onsdag aften til fredag og må sige at det er noget der får en til at føle at man lever for alvor. Deres energi, deres ligefremhed og deres gå-på-mod er utrolig skøn at opleve. Jeg ser dem desværre kun hver 14 dag, men må indrømme at det er en ting der absolut er med til at komme over de dårlige perioder der uvilkårlig vil komme. Selv om jeg stadig elsker deres mor, et afsluttet kapitel, er de dog med til at bringe nogle dejlige minder frem. Livet er ikke det værste man har, nej så sandelig ikke.
tilføjet af

Positivt

Endelig en positiv weekendfar! Bliv ved med at tænke på den måde, selv om du kun har dine børn hver anden uge. Når det endelig er din tur til at have børnene, er samværet meget mere intenst, end når man er sammen med dem hver dag, og det er guld værd - både for dig og for ungerne. Held og lykke fremover.
tilføjet af

Sådan

Herlig svar fra en der måske har det på samme måde. De er dejlige, det kommer vi aldrig uden om. Det er væsner vi selv har skab, så netop derfor.
tilføjet af

hvorfor ser du dem så lidt?

Standard i dag er da 5 dage ud af 14.
Og du ser dem kun to dage? - hvorfor dog ikke mere?
tilføjet af

hvorfor pjecer man....

halløj du der!!
hvorfor pjecer man heletiden det tradiotionelle problem,op gang på gang-om-at have ondt i livet?
"er der virkelige så mange folk med ondt i selvrisikoen-ondt-i promancen,af liv og lykke...
det kan måske være nogen her ikke forstår hvad jeg mener -er-det vidst bedst vi forklare os lidt.
...vi mener der er så mange med nedtrykte fjæser(alså:hvis den slappe hud i ansigtet ikke er for slap med årene)!
"der er jo osse,dem som vil alle det godt-men-detsvære ødelægger alt for dem selv...måske fordi de selv har et såkaldt (RÅDDENT) liv ,at de gerne vil have (ANDRES) opmærksomhedder."jo,vi er skam ked af ,at det "nye fenemen" er en ny mode-for alle danskere!!
"SPØRGSMÅLET",er bare den af-hvornår-holdes det op?
og hvornår koncentrer de-sig-lidt mere om dem selv, istadigt for SUGE alt råddent skab til sig(for:at påbegynde sit eget daværende liv)!?
"et sted hvor mig og min lille mand bor-er- der nogen fælige knolde som tror,de kan styrre alt og alle omkring sig.(ved at digte-og opreklameret konservesdåse etiketter frem på de hjemme fronte gemakker-)..
ærligt talt troede vi det,noget man søgte en sygolog til sit eget dårlige knold hovede-hvis-man alså selv kan finde det.glædelig jul du der med det lille syge sind:-):-)fra de to unge mennesker på vejen
(p.s.vi som er detsvære de omtalte unge mennesker som man har forsøgt -at lave en formiddablet roman-
om-)vi går da stærkt ud fra ,at denne lille (ONDT I SINDET KVINDE VÆRDSÆTTER SIG SELV I DÅRLIGT LYS PÅ SIN DAVÆRENDE ARBEJDSPLADS)!!!
(skynd du dig helere at rette dinne meninger nu)
på forhånd tak!
tilføjet af

Hvor vil du hen?

Hvor vel du hen med det indlæg? Du skriver ganske uforståeligt, og såvidt jeg kan se, har det intet med oplægget at gøre!
Sikke en gang vrøvl!
tilføjet af

Surt opstød

Nå, jeg er ikke den eneste der har svært ved at finde hoved og hale med det indlæg. Måske et surt opstød der skulle have været en ganske andet sted hen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.