9tilføjet af

Det er IKKE vores fans!!

Mht. til pressen skrev (citat): En gruppe på 50-60 FCK-fans smadrede lørdag aften forruden på en politibil, da deres bus holdt stop ved en rasteplads ved Røddinge på Fyn.
Angrebet skete klokken 18.15, og en politibetjent der opholdt sig i politibilen er blevet kørt på hospitalet, fordi han fik en glassplint i øjet under episoden.
- Gruppen på 50-60 FCK-fans angreb patruljevognen med sten, da deres bus holdt ind ved rastepladsen. Den ene betjent fik en glassplint i øjet under overfaldet, og han er nu kørt til hospitalet, fortæller Vagtchef ved Fyns Politi Lars Fredensborg til ekstrabladet.dk
Fyns Politi kan desuden oplyse, at der ikke blev foretaget nogen anholdelser efter overfaldet.
Bussen med FCK-tilhængere var på vej hjem fra eftermiddagens superligakamp mod Esbjerg, da overfaldet skete.
Citat slut.
Vil godt lige understrege at det IKKE er FCK fans men nogle som har forklædt sig som vores fans. Vil ikke komme som nogen overraskelse hvis det viser sig at være Bundbyfans der kedede sig.
http://ekstrabladet.dk/112/article1530607.ece
tilføjet af

luk lortet

jeg er pisse træt at skulle betale så mange betjent timer for "jeres" sport så læg de udgifter på billetten....eller spil et hemmeligt stedog sælg dvden senere
tilføjet af

Forbyd fodbold i et par år

Den tvilvsomme hobby koster samfundet alt for mange penge.
tilføjet af

Sandheden gør ondt

Desværre sylvia, måske kan det her åbne dine øjne og give dig et lidt mere nuanceret syn på tilværelsen. Det trænger du til. fck er hverken værre eller bedre end alle andre. Selvom du tror at I er en slags overmennesker...
tilføjet af

Angreb på kongens mænd

er det samme som at angribe kongen selv og straffes med døden.
tilføjet af

Kollektiv straf

Ingen anholdelser ?????
Nu er politiet i besiddelse af en flok ballademagere hvoraf et par af dem har angrebet.
Så burde man spærre hele bundtet inde i samlet flok indtil idioten tilstod frivilligt eller blev presset til det af de andre, efter et par måneders tavshed skulle de så alle straffes med 3 år bag tremmer.
At slippe dem alle løs fordi at der ikke er ansigt på gerningsmanden er krænkende for retsbevidstheden
tilføjet af

Forbyd idioter som dig

forbyd autonome, forbyd muslimer, forbyd røde politikere, de koster samfundet milliader om året
tilføjet af

Den slags "kollektiv frifindelse" startede med Blekingegadebanden...

Nemlig, bur hele flokken inde intil de selv udpeger den eller de skyldige.... Det samme skulle man have gjort med Blekingegadebanden; de slap endda afsted med mord på en politibetjent....
Alternativ er at forbyde fodbold....
tilføjet af

Hooliganisme fremmes af had

Problemet med hooligans er netop at de "forklæder" sig som almindelige fans. Og at de drives af et grundlæggende had og en vrede som skal udmyntes i et fællesskab. Det er sjældent fodbolden det reelt handler om for dem, men om at skabe en konflikt/konfrontation så der er en undskyldning for at opføre sig dårligt. Det er ikke meget anderledes end strukturerne i f.eks. bander, hierarkiet er opbygget på samme måde og målet det samme.
Èn af de ting der driver dem rigtig meget er hadet og den konstante rivalisering der er mellem klubbernes fans. De fodres når f.eks. FCK og Brøndby-fans sviner hinanden til og det er simpelthen dumt. Hvis klubberne vil være fri for at blive associeret med bestemte voldelige grupper så må fan-grupperne også gøre en indsats for at stoppe de konstante latterlige angreb på hinanden i pressen osv. Det er bare alt for typisk at de menige fans skal svine hinanden til når der er ballade - ligesom du f.eks. kalder Brøndby for Bundby lige nu. Det er simpelthen dumt for modstandernes hooligans vil bruge det som benzin på bålet hver gang de hører den slags.
Man kan sagtens synge sange og råbe lidt grimme ting på stadion, men udenfor gavner det altså ingenting. Det var bedre at skabe noget samarbejde på tværs af klubbernes officielle fanklubber hvor man hjælper hinanden med at holde styr på det hele.
Og så må klubberne jo gribe i egen barm! Både fanklubber og selve klubberne ved udmærket godt hvem der er almindelige fans og hvem der bruger det som undskyldning for andre aktiviteter og måske er det ved at være tiden at de vender ryggen til dem. At man virkelig tager et standpunkt og bortviser ALLE der bryder reglerne, at man selv tager fat i folk og gør dem klart at skal de te sig, slås og udøve vold så er de ikke længere velkomne hverken på ude- eller hjemmebane. Ordentlig uddannelse af vagter og politi til "spotning" dvs. frasortering af hooligans inden og under kampene ville også hjælpe gevaldigt, for i dag kan det være hvem som helst der bliver taget - og det er sjældent dem der burde tages.
Der er alt for mange fanklubber, inklusive min egen, hvor nogen kender nogen fra de ekstreme grupper og så får de alligevel lov til sådan halvt at være i den almindelige fanklub og skaber problemer for dem. De skal ganske enkelt ud; have at vide at hvis de har lavet ballade med den anden gruppe, så er de bare ikke velkomne! Jeg har selv oplevet hvordan nogen "krydser" mellem almindelige fanklubmedlemmer og så de mere ekstreme ballademagere med fanklubbens velsignelse og det synes jeg er irriterende.
Personligt synes jeg det er ærgerligt for det betyder også at nogen fanklubber mister medlemmer eller får problemer med at få nye ind, fordi folk ikke gider at omgås nogen der dybest set burde stå på den anden side af hegnet.
tilføjet af

Tsk tsk tsk

Nå så kom sandheden frem hva' lille Sylvia aka Brian Hansen?
Her har du beviset sort på hvidt, at fusionsklubfans ikke er en døjt bedre end fans af andre klubber - faktisk er det ganske få klubber der har problemer
Således også fusionsklubben FC KØBETNAVN
Så pas på næste gang du buldrer løs mod andre fans; der skal vistnok liiiige fejes for egen dør først !!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.