3tilføjet af

Dessert - hjælp????????????????????????

Jeg serverer næsten altid ost, som jeg selv holder MEGET af, men denne gang skal det være en dessert der kan laves i forvejen. Nogen ideer??
tilføjet af

Nødderand med tilbehør

300 gr. hasselnødder hakkes fint i blender ( lidt ad gangen)
6 æggehvider piskes stift
heri røres 300 gr. sukker
Det hele blandes forsigtigt sammen og hældes i en randform, bager ca. 1 time ved 180 grader.
Tilbehør kan være frisk frugt, is, der kan også benyttes creme til.
Du kan evt. smelte chokolade og hælde over kagen
til sidst.
God appetit.
tilføjet af

Desserttallerken

Hejsa
Noget jeg selv laver ofte og som er meget let at lave, men ser meget festligt ud, er en desserttallerken - bestående af chokoladekage (el. evt. en sammenfoldet pandekage) drysset med flormelis (og evt. nøddeflager), vanilieis med frugtsauce og lidt frugt.

Dagen i forvejen el. om formiddagen laves en chokoladekage (jeg plejer at lave den i en tærteform i mikrovnen, det giver sådan nogle fine stykker)- den må endelig gerne være "svampet". Tidligt på dagen laves desuden en frugtsauce af moste frosne bær efter eget valg, ex. hindbær eller jordbær eller bl. skovbær tilsat lidt sukker og vanilie.
Når dessertid er kommet, anretter du på tallerken med et stykke kage (ikke for stort), en el. to kugler is der lægges ovenpå frugtsaucen og frugt, ex. ananaskirsebær, en halv skive ananas, en skive kiwi, et par appelsinbåde, et par druer eller lign. (vælg ca. 3 forskellig slags) - det er altså festligt og tager ingen tid!!!.... Pøj, pøj med middagen.
tilføjet af

Tiramisu

Kig i alletiderskogebog.dk og søg efter Tiramisu...det er en dessert som har godt af at blive lavet dagen i forvejen....og kan laves til mange bare fadet er stort nok...den kan også pyntes med friske bær evt. jordbær i skiver...eller hindbær drysset med sukker.
God fornøjelse med middagen !! AD
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.