7tilføjet af

Der findes to slags kvinder

Der er dem der indrømmer de er utro, og så er der dem der ikke vil indrømme det.
Hvilken af dem er du gift med?
tilføjet af

Ingen af dem

......af åbenbare årsager.
tilføjet af

du er nok bitter!!!!!

det er sku da noget vås at skrive. det lyder som om at din kone har fundet sig noget bedre..... og så er du gået hen og blevet tæmmelig bitter. men er det rimeligt at det skal gå ud over alle kvinder. nøjs med dem du ikke kan få ....øhhh okay så er du i din gode ret til at være sur på alle kvinder sorry. et fæ som dig skal leve alene og den mening har din ex åbenbart også. men dagen kommer forhåbentlig hvor du indser at ikke alle er lige dårlige. og det gælder også for mænd.
tilføjet af

Nej da

Det ville da være kedeligt med en kone der ikke får lidt "udenom", ligesom det også er rart selv at få lidt "fremmed".
tilføjet af

Hmmmmm....

Lyder som om du har rigtig uheldig !
Personlig har jeg ALDRIG været en kæreste utro , og er heller ikke sammen "andre kvinders mænd" ! Det kan da godt være at jeg er alene med den holding , men det kan da osse godt være , jeg set lidt for meget af den slags ; min far var min mor utro et hav af gange , og jeg har set , hvordan hun fik det af det ! De startede med at være sammen , mens han stadig var gift, så hun burde jo have vist , hvad hun gik ind til . Senere blev de skilt , men kom stadig og "besøgte" hende! Og jeg hadede det ...derfor er jeg IKKE utro !!!!!
tilføjet af

Hej Lucy - du er ikke alene*S*

Jeg har heller aldrig været en kæreste utro - og har aldrig rørt en mand, der tilhørte en anden - det er en principsag*S*
Knuz
tilføjet af

Der findes to slags mænd...

Dem som fulde af selvmedlidenhed sidder og tuder på et webboard om at kvinder er ååh-så-onde, og dem som har boller nok til at komme videre og finde sig en ordentlig partner.
tilføjet af

Eller nej

Det er desværre sandt, der ligger noget dybt forankret i kvinder, der gør at de som oftest er utro med, spørgsmålet er hvor lang tid de kan modstå fristelserne. Jeg syntes at udsagnet om utroskab fra ham der startede tråden rummer en vis sandhed. Alt for ofte er samfundet ude efter mænd der "womanizer", jeg er ked af at sige det, men lige så ofte er kvinder utro som mænd.
Peace
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.