5tilføjet af

Der findes INGEN genvej

til varme briketter, så Brug ALTID en grillstarter for SIKKER optænding og grillresultat, hver gang!
Hemmeligheden bag den perfekte optænding, dvs. helt fri for unødig aske og kemiske stoffer, er brugen af optændingsblokke.
Du kan købe denne slags i de fleste velassorterede super- og byggemarkeder.
Personligt kan jeg kun anbefale at bruge den slags der er aldeles fri for petroleum og anden kemi - gerne en økologisk lugt og røgfri.
Til sidst en ADVARSEL: - Jeg behøver vel næppe at sige det, men man MÅ IKKE grille indendørs og glem så i øvrigt alt om lampeolie, benzin og gammelt toiletpapir, samt avispapir!
*FB*
PS: Den sorte røg du oplever de første minutter af optændingstiden, er ikke syre fra Pia Kjærsgaards gamle g-strenge men er fra det løse kulstøv der brænder af briketterne. Denne sorte røg er mindst, og opleves i kortest tid, hvis du bruger 'gode' briketter.
tilføjet af

Styr dig lige!

Visse grupper i Vollsmose har en mani - med at grille " Indendørs "
Men et lam er vel et lam - trods en hjerneblødning!
tilføjet af

ja ja

is-lam
tilføjet af

I Voldsmose brækker man gulvbrædderne op

og planter om i stuerne, samt holde geder og høns på altanerne, ~...men det er måske bare et rygte?
*FB* - hej min ven
tilføjet af

Is-lam skal serveres kold

Man kan jo hurtigt få varmen.
*FB*
tilføjet af

:))

Lam er lam - med eller uden is!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.