7tilføjet af

Den stolte efterkommer

Kære Medmennesker
Jeg er stolt af min herkomst. Halv dansker med en god slægt der kan føres tilbage til 1600 tallet og halv efterkommer af spansk, indiansk, italiensk og jødisk herkomst. Mine forældre har været så kloge, at de har medvirket til at forebygge gentisk indavl og beriget den danske kultur. Hvad er der kommet ud af det. -Ja, en intelligent og velfungerende mønsterborger der har en akademisk grad med over 10 i snit, et succesfuldt job, godt ægteskab, husstandsindkomst på over en million kroner, og fire dygtige, velopdragne og højt begavede børn. Den eneste ærgelse i mit liv er disse smålige oplæg fra ressourcefattige personer, der ikke har overskud til at se og tro på det bedste i deres medmennesker. FÅ Jer DOG ET LIV!!!.
Kærlig Hilsen
/Den Lykkelige.
tilføjet af

FOR MEGET STOLT!!

tillykke med dit liv...med din husstandsindkomst og din akademisk grad med over 10 i snit. Din indlæg lyder lidt indbildsk efter min smag, jeg håber ikke at har mindreværdskompleks?? Og med din indianske og jødiske herkomst. Men en jøder gifter ikke sig med en indianer med mindre at det drejer sig om en fattige jøder, så vid jeg ved...Men hvis du er så stolt ..go ahead..!! værsgo bordet er dit!!
tilføjet af

hvad er det egentlig du vil sige

Ja jeg forstår heller ikke lige hvorfor vi skal vide disse ting om dit perfekte liv. Hvis det derimod drejer sig om hvorvidt du synes folk her på siderne er ressourcefattige mennesker som ikke tror på det bedste i deres medmennesker, så kunne du jo nøjes med at skrive dette.
Et så begavet menneske som dig, skulle ellers have forudsætningerne til at forstå, at netop ressourcefattige mennesker lige præsis mangler overskudet.
Det er jo ikke alle forundt, at have et så perfekt liv eller i øvrigt baggrund som dig.
Men som professionel gad jeg godt at møde dine børn, for jeg tvivler på at de er så perfekte som du beskriver dem. Det er nemlig sjællent, at børn af deres herkomst er det.
Hmm fra Catwoman
tilføjet af

fjols

kæmpenar
tilføjet af

osv...

Jeg er ikke helt med på hvor du vil hen med det her??
ja, vi ved nu alle sammen at du er et vældig godt menneske.. men, ehm, hvad skal vi bruge det til?
-karina
tilføjet af

Ærgeligt at høre andre har det godt

Tænk over det klovn.
Der er bare nogen somer bedre end andre. Væn dig til det, klovn
tilføjet af

Så skal du i Se og Hør

Hej Akademikeren,
Hvis du har så godt et liv, så vil glæde mig til læse din livshistorie, det var en oplagt historie enten til Se og Hør eller i Søndags magasinet i Politiken.
Jeg synes specielt dette med din indianske arv kunne være interresant at høre om.
Jeg har selv norsksamisk blod i mine åre, så jeg er også lidt Indiansk selvom det er så langt tilbage som til min oldemor.
MVH.
tilføjet af

Herrenvolk spricht wieder

Endnu engang et indlæg fra Herrefolket der ved bedst.
Skulle det være en speciel udmærkelse at være akademiker?
Indlægget bærer tydeligt præg af en person der føler sig hævet over den uvidende pøbel.
Hvorfor er det overhovedet interessant at få din indkomst at vide endsige at du er "akademiker"?
Nu vi er ved titler så blev jeg selv Kattekonge i 1978.
Er der særlig fare for indavl hvis man indgår kaukasisk ægteskab?
Tja selv har jeg jyske aner og med baggrund i den jyske muld betragter jeg dit indlæg som et godt eksempel på udtalt snobberi og intolerance overfor en sund debat.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.