3tilføjet af

Den grå bil

Jeg er en pige på 12 år. Jeg ved, at det foregår på den måde, at når jeg får en hund, skal jeg tage bussen til min veninde i nabobyen. Hun er 14. Hun siger, at når jeg får en hund af min mor, så skal min mor have besøg af en mand. Han kører i en stor grå bil. Min mor er meget smuk, og nogen siger, at jeg ligner hende. Ham manden i den grå bil, er selvfølgelig ham, der elsker med min mor, når jeg er hos min veninde. Min rigtige far ved jeg ikke, hvem er, men når jeg er kommet for tidlig hjem, og den grå bil ikke er kørt, har jeg gemt mig for at se ham. Han ligner mig, hvis jeg havde været en dreng, som jeg jo ikke er.
Min mor har en stor stilling, og det må ham i den grå bil også have, fordi det er nemlig ikke ret mange, der har så flot en bil. Her i dag har en dreng, der bor længere oppe ad gaden sagt, at den grå bil, der af og til holder ved os ikke er en grå bil. Den er en jaguar. Måske stort J?
Skal jeg en dag bare gå ind, hvis han ikke er kørt? Eller kan det gøre, at jeg kommer til at ødelægge noget for min mor?
Jeg hedder ikke Line. Det er bare noget, jeg har bestemt, at jeg vil hedde i dag, fordi jeg skriver ind i min fremtid.
Kærlig hilsen
Line
tilføjet af

Håber du kan bruge det her!!!!

Kære Line!
Jeg er en pige på 15år, jeg håber du kan bruge det her svar!
Jeg syntes du skal prøve at snakke med din mor, jeg ved godt at det er svært, men du bliver nødtil at finde ud af hvad der sker når du ikke er hjemme. Det kan jo være at din mor har nogle problemer.
Jeg syntes du skal sige til din mor, at du er bekymret for hende. Sig at du har set den bil så mange gange og godt kunne tænke dig at vide hvem der kører i den.
Jeg håber du kan bruge det jeg har skrevet!
Knus Hende den lille.
tilføjet af

Min far

Tak for dit søde brev til mig. Mor elsker. Det ved jeg godt, at hun gør. Han kan jo være min far. At de har fundet hinanden igen.
Kærlig hilsen
Line, som jeg jo ikke hedder
tilføjet af

Hej "line"

Hvis du har et godt forhold til din mor så snak med hende om det, ik´!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.