13tilføjet af

Den anden fyr

jeg har den dejligste kæreste, som jeg har haft i snart 4 måneder.. Mødte ham til en fest, hvor jeg ikke regnede med at skulle være sammen med ham, da jeg aldrig rigtigt havde snakket med ham.. men nu er han blevet sådan en stor del af mit liv, at jeg ikke rigtig har lyst til at give slip på ham..
men her er mit indre problem så.. sidste år i oktober var jeg sammen med en fyr, som jeg virkelig ville gøre alt for. vi havde ikke et forhold, vi flirtede bare og var sammen i ny og næ. En morgen sagde han stop, for han var blevet forelsket i en pige som han gerne ville være sammen med for altid ..
jeg var sønderknust, men hen på foråret kom jeg ovenpå igen. begyndte at se andre folk og komme videre. Den fyr jeg var sammen med i efteråret ville intet have med mig at gøre før jeg begyndte at se andre fyre igen. Fair nok. Jeg mødte så min nuværende kæreste, og efter det, er min "tidligere" fyr begyndt at vise stor interesse for mig. De seneste par dage har vi snakket meget om hvad vi har følt igennem det sidste års tid. og jeg er i vildrede.. jeg elsker min kæreste, men på den anden side.. jeg er aldrig kommet over min tidligere fyr, og nu vil han gerne give mig og ham en chance.. skal jeg springe ud i det og prøve noget nyt og lidt farligt? Nyde livet uden sikkerhedsnet? eller skal jeg blive hos ham jeg ved elsker mig og som vil gøre alt for mig?
tilføjet af

Dilemma....

Hej Mulle.
Det er da altid dejligt at være omsværmet....
Nå. Jeg tror du skal passe lidt på ham den anden fyr og hans pludselige interesse for dig.
Det kan godt være, det er oprigtigt, men en del gange er det fordi kvinden bliver "optaget", så bliver det pludseligt mere spændende, og du risikerer bare, at ved at gå tilbage til den anden fyr, at - når han har "scoret" dig - han dumper dig igen, for så er du jo ikke spændende mere.....
Det er desværre set tit. Af en eller anden grund er det altid de "optagne", der er de mest spændende, og det gælder både mænd og kvinder....
Men pøj pøj med det og god sommer
Knus G.I.S.P
tilføjet af

Jep, det er et dilemma!

Men jeg tror paa at man skal gaa efter den store kaerlighed..... Det afhaenger af hvem man er, men med den "fornuftige" lòsning kan man komme til at kede sig.... jeg ved dette fra egen erfaring! Og det er naesten vaere, da man ender med at saare den der har staaet ved ens side hele vejen.
Du maa spòerge dig selv om det er det sikre eller det med de store fòelser du ònsker..... Bare mit raad. Undskyld skrivningen, jeg er paa den anden side af jorden....!
tilføjet af

hmm min mening.

hej der, vil lige fatte mig i korthed. HAM fyren du var sammen med, kommer og siger STOP jeg har lige forelsket mig, Tænk på det IKKE Særligt sødt, vil jeg mene.
tilføjet af

Hej Mulle...

du bør vel egentlig kun blive hos en mand, hvis DU elsker ham, og ikke udelukkende fordi HAN elsker dig og vil gøre alt for dig?
Det er møgirriterende at rende rundt med det, jeg kalder en "what might have been", i hjertet, for det har en tendens til at dukke op på de værste tidspunkter, når livet er mest surt og man virkelig trænger til forandring. *S*
Men har du tænkt på, at sådan vil du nok også komme til at føle med din nuværende kæreste, hvis du fravælger ham? Vi har vel en tendens til at huske de mænd/kvinder, som vi aldrig rigtig "fik" eller dem, som sagde farvel til os, før vi var færdige med dem i vores hjerter? Men er det ensbetydende med, at det er ægte kærlighed??? Jeg er nok kynisk, men det mener jeg ikke...
Her er et guldkorn, jeg engang har hørt/læst: Forestil dig, at du aldrig skal se din (nuværende)kæreste igen..at fra i morgen skal du aldrig røre ham mere eller elske med ham...hvis det gør ondt at tænke disse tanker, så er du ikke rede til at forlade ham, mens hvis du egentlig ikke føler så meget, så var det måske på høje tid at komme væk???
Håber du finder en løsning på dit dilemma.
Knus og varme tanker D.
tilføjet af

Eget valg...

Jamen man skal vel altid gå efter den store kærlighed...
Jeg siger bare, hvad der kan være grunden og så er den jo ikke sjov at jagte!!
Men det kan sagtens være det er den store, der er dukket op. Og selvfølgelig skal man da undersøge det (ikke utro eller lign.), man skal bare træde varsomt en gang imellem... Det kan gøre frygtelig ondt og man kan blive utrolig skuffet.
"Men intet er umuligt for den, som lever med sjælen i hjertet" eller sådan noget. Citat: Thomas Mygind....
tilføjet af

Du er ....

også så indsigtsfuld....*SS*
Men giver dig helt ret.....
tilføjet af

Atter enige?

bliver jo helt hygsomt *S*
Insight - or outsight..
depends solely on the teacher, you've had...!
tilføjet af

Igen igen....

Vi kan ikke blive ved at mødes på denne måde!!! Folk begynder snart at snakke....*LOL*
Upside/downside..
Depends where you are....
tilføjet af

Nå ja...

men vi "talte" jo også om at skabe debat for debattens skyld, ikk? *SS*
"So who can claim, they alone have the right answers???"
Hallo, tror vist lige vi skrev et digt sammen? Måske skal vi kalde det "THE TRUE NATURE OF DEBATE" *LOL*
Sleep tight og på hyggeligt genhør ;o)
Knuz D.
tilføjet af

Nå ja...

men vi "talte" jo også om at skabe debat for debattens skyld, Ikk? *SS*
"so who can claim, they alone have the right answers?"
Hallo, vi skrev vist lige et digt sammen? Skal vi kalde det "THE TRUE NATURE OF DEBATE"? *LoL*
Sleep tight og på hyggeligt genhør. *S*
Knuz D.
tilføjet af

Det sker ALTID med ekskærester!

...... Den pludselige interesse er jo ikke noget nyt vi ser/har hørt om.... Det er nemlig noget der sker igen og igen og igen og igen!!!! Det er stort set ved hver eneste fyr det sker.. De gør det forbi med kæresten/den de ser - og lever livet... Men så så snart pigen finder en anden - er hun pludselig MEGET mere spændende. For så er der jo en udfordring i det. Og er det i virkeligheden ikke det mange fyre gerne vil ha'!? Altså en udfordring... Så mit råd til dig er - PAS PÅ!!! For hvis du dropper din nuværende kæreste for at gå tilbage til den anden kan du godt regne med selv at blive droppet i løbet af kort tid.. Fyre skal prøve grænser af.. Se hvor meget der skal til for at opnå resultater.. .De tænker bare ikke altid lige over at det er følelser og ikke et åndsvagt stykke legetøj vi snakker om... Men for gudsskyld ven! Pas på dig selv... :)
held og lykke med det.. Jeg håber det bedste for dig...
//Mette
tilføjet af

jepper....

Fint navn...
Lad alle blive bevidsthedsudvidet af det (puha, langt ord...). God fornøjelse, alle!!!
tilføjet af

iiih

tusind tak skal i have alle sammen.. Nu er der godt nok gået nogle dage siden jeg smed mit indlæg ind, og der er sket lidt siden, men de hjalp mig lige med det sidste inde i mig selv..
Havde tænkt mig at tage over til ham min "x" her til aften, men nu gør jeg det ikke.. For som der blev skrevet, hvad nu hvis jeg aldrig ku røre og vær nær min egen kæreste igen❓tusind tak !
Om som der også blev skrevet.. Min "x" forsvandt fra det hele, før jeg var færdig med ham i mit hjerte.. Og det gjorde ondt, for det er der ingen der har gjort før !
Mange tak for hjælpen alle sammen🙂*nejer*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.