24tilføjet af

Debat eller splat

Jeg har siddet og moret mig et ganske godt stykke tid over de fantastiske indlæg og udgydelser jeg har læst på denne debatside. Der er da også nogle enkelte kedelige og seriøse indlæg,men heldigvis kan de bare få en kamellort og nogle bank og en bombe. Ja, det er det vi vil læse. Mord, vold og modbydelighed. Se, det kan vi li'. Masser af dejlig splat ud over det hele, så vi rigtigt føler vi er nogle sataner til det debat der. Hold da op, hvor den får på alle tangenter. Der er nok nogen, der har fået rigtigt meget ud af deres grundskole. De må have et alle tiders liv, siden de kan finde på sådanne sjove standpunkter og holdninger. Mere af det tak, meget mere.
Med venlig hilsen Griffen
tilføjet af

Hæ hæ, de selvfede tosser.

Svært at give dig andet end ret. Bort set fra set fra den sidste sætning. (”Mere af det tak, meget mere”.) Men den er vel ironisk. ;-)
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=74&posting=99111
(”Til racisternes psykologer”)
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=74&posting=97378#97378
(”Ny selvfed Grundlov”)
Selvfede tosser
Hvad har de gang i?
Spørg’ vi hinanden
Selvfede tosser
”Hvad skal vi lave?”
Spørg’ de hinanden
Anti-islamiske hadesider
gi’r dem måske en idé
tilføjet af

Læs her klovn, hvis du kan

For nogle uger siden blev en dansk-marokkansk mand med jødisk baggrund overfaldet i Købmagergade. I København. Rigets hovedstad. Han blev overfaldet, fordi han var jøde, fordi han læste højt af Koranen ude på Carsten Niebuhr-Instituttet, fordi han var dobbelt vantro. Det kræver bank! Tæv! Og det
virker. Ofret holder mund. Han skal ikke nyde noget.
Instituttet skal heller ikke. Så det er konklusionen: tæv, der batter, er bedre end debatter!
Det ved de.
I Holland går de et skridt videre. De slår folk ihjel. Det er en tradition. Profeten Muhammed lod en kvindelig digter ved navn Asma bint Marwan myrde, fordi hun hånede ham og hans ny lære. Det må man ikke. Det
betalte hun for med livet. Den fornærmede Muhammed lod hende myrde i den seng, hvor børnene lå og sov. Meget pædagogisk. Det er noget, børn indprenter sig. Det er længe siden!
Det er NU! Åbenbart, midt i Amsterdam, midt på gaden, i Holland, i hjertet af Europa. Der myrdes i pagt med traditionen. Først med seks skud i kroppen – sådan i moderne regi – så med knivstik i traditionens ånd tilsat vimpel og Koranens ord. Meget pædagogisk, noget mange givetvis indprenter sig.
Det ved de.
Hvem der bragte dem til Holland, Danmark, Europa? Det gjorde de menneskelige mennesker med de menneskelige meninger. Det er de ansvarlige. Hvad kan vi
lære af det? Vi kan lære, at nu er det slut med tolerancen over for de intolerante, og det er slut med tolerancen over for de tolerante – de menneskelige mennesker med de menneskelige meninger. Begge skal bekæmpes. De skal bekæmpes med ord. Så må politi, militær, efterretningstjeneste tage sig af resten.
Se kendsgerningen i øjnene: som landet ligger, kontinentet, så er indvandringen af muslimer til Europa det største tilbageslag i århundreder. Foranstaltet af progressive. Af pæne, menneskelige mennesker med pæne menneskelige meninger. Hvilken ironi, at netop de med højt til loftet, PH i lampen og europæisk oplysnings-
tradition til supplement gjorde sig skyldige i det.
Men det gjorde de, og nu kommer reaktionen – med blasfemi i front, med eller uden muslimsk deltagelse – og så må man håbe, at politiet er hjemme, når de kommer rendende med knive, skydere, vimpler og tæske-
bander.
tilføjet af

Jeg ved ikke om alle klovne kan læse

Bortset fra overskriften, syntes jeg du forholder dig nogenlunde sobert til emnet. Men, hvis du er familiefar, så forstår jeg godt, at børnene taler som de gør.
Med venlig hilsen
Griffen
tilføjet af

Ikke forstået

Folk får de svar jeg synes de fortjener. Jeg er ikke selv sart, skulle jeg hilse og sige.
tilføjet af

det er et spørgsmål om sprogbrug

Ja, så enkelt er det. Hvad folk har af meninger af mere eller mindre afvigende art, er jeg i denne forbindelse ikke så interesseret i, men hvordan de fremfører deres synspunkter, det er en ganske anden sag. de personer jeg går efter med mit indlæg, er dem der mangler enhver respekt for andre mennesker og ándre menneskers holdninger. Det vidner deres sprogbrug om. Jeg kan nævne et eksempel "Så forstå dog klovn, hvis du ellers kan læse. Det var såmænd bare det jeg ville sige.
Med venlig hilsen
Griffen
tilføjet af

"selvfede tosser" er bedre?

Jeg synes selve mit indlæg er sobert, men hvis du læser den persons indlæg jeg svarer på, føler jeg mig i min gode ret til at kalde vedkommende for en klovn. Iøvrigt føler jeg mig ikke ramt!!
tilføjet af

Enkelt stående eksempler !!

Du kan fremdrage enkelt stående eksempler på, at muslimer er i stand til fuldstændige barbariske handlinger (!! - ja), men det gør mig altså ikke mindre intolerant over for islam.
Jeg nægter at generalisere enkelt stående eksempler. – Hvor beklagelige de end måtte være.
Flere enkelt stående eksempler er stadig enkelt stående eksempler.
At du kan jonglere med begreberne ”flere” og ”mange” vil først imponere mig den dag, du noget venligt ”på hjertet”.
Ps.: Klovnen er vigtigere for demokratiet end Kongen. Så tak for det ”skældsord”.
tilføjet af

Selvfede tosser?

Selvfedetosser er SLANG for narcissister men IKKE et SKÆLDSORD for narcissister. Fordi narcissister findes. Og jeg påstår, at der en sammenhæng imellem narcissisme og racisme. Og fremmedordbogen giver mig ret.
OBS: Narcissister mangler selverkendelse – i sagens natur!
tilføjet af

Du kunne ikke læse!

hvor mange enkelt stående eksemler skal der til før der dannes et mønster?
For at citere dit forbillede ud i argumentation Goebbels. "Mord på en enkelt jøde er en ulykkelighed begivenhed, mord på 40 er en frygelig forbrydelse men mord på 100000 er statistik.
Men snork videre, klovn
tilføjet af

Og hvis du selv er narcissist?

Og hvis du selv er narcissist, ville du ikke vide det, fordi narcisister mangler selverkendelse?
Du er virkelig noget fra "legestue"
tilføjet af

Goebbels

Jeg er glad for at bringer Göbbels på banen. Ikke fordi at jeg er enig med Göbbels, men det er vigtig, at huske hvad han sagde.
Han sagde, at : ”Løgnen er en NATURLIG del af den politisk kamp”
Jeg mener, at han synspunkt er dybt ulækkert men værd at huske, når vi snakker om hetz.
Han synspunkt var klart: ”Jo oftere du gentager en løgn, jo flere mennesker vil tror den”, desværre.
Men Göbbels er skoleeksempelet på en hofsnog eller en røvslikker – om du vil.
”Sladderhanken står i døren
og får sine bank”
(Citat: Et gammelt DANSK børnerim)
tilføjet af

Du har jo ingen synspunkter

Du har jo ingen synspunkter andet at muslimerne intet problem er, derfor er det jo svært at fange dig i en løgn. Du bliver vist desværre ikke klogere, så leg bare videre i sandkassen
tilføjet af

Irrelevant

Det er irrelevant for debatten, om jeg selv har narcissistiske træk, så længe jeg ikke giver udtryk for racistiske synspunkter.
Racisme var emnet, ikk’?
tilføjet af

Klart synspunkt

”Muslimer er et evigt tilbagevendende problem, og må derfor give anledning til en endelig løsning”
Det kan aldrig blive mit synspunkt. Fordi det da er et vildt ulækkert synspunkt.
Så kald mit synspunkt et anti-synspunkt. Jeg er ligeglad, fordi jeg vil ikke have noget at gøre med det synspunkt at gøre.
tilføjet af

Du har overgivet dig til løgnen

Du har overgivet dig til løgnen om det lykkelige Multikulturelle samfund, mens kritikere af islam bliver slået ihjel eller må gå under jorden.
Du ville sikkert også være blevet en god nazist!
jeg gider ikke at spilde mere tid på dig.
tilføjet af

Selvmodsigelse

”Jeg har overgivet mig til det multikultrurale samfund, derfor er jeg en god nazist” ???
Det er da en selvmodsigelse, der vil noget.
Hvad er et multikulturelt samfund? Det modsatte af ensretning?
Jeg ved det ikke, for plejer ikke at bruge den slags udtryk
tilføjet af

Sart eller smart

Tjah, det kan da godt være, du ikke er sart, men gad vide hvor smart du er? Herinde kan du sikkert godt få lov til at køre alle dine smarte bemærkninger af, men når du bevæger dig udover denne debatside, så tror jeg ikke du holder i mange minutter. Og hvor lang tid går der herinde, før folk bliver trætte af dine provokationer og holder op med at svare på dine indlæg? Jeg ville ikke selv bruge mange minutter på at snakke fornuft med personer af din støbning.
Med venlig hilsen
Griffen
tilføjet af

Nogle har ...

… det. Du kan jo bare tage afstand fra det. Det ville klæde dig.
tilføjet af

Mere splat

Så lykkedes det mig at få sat endnu mere dejligt splat igang, hvilket flere af indlæggene vidner om. Og så spørger man sig selv; hvordan kan det være, at der er så megen elendighed i verden?
Tjah, jeg lader indlæggene tale deres tydelige sprog.
Med venlig hilsen
Griffen
tilføjet af

Tak fordu du vil lade indlæggene tale deres eget sprog

Tak fordu du vil lade indlæggene tale deres eget sprog. Det var pænt af dig. men du siger jo også i din profil at du er er ÅH så god.
tilføjet af

Tale fornuft med dig?

Jeg tror ikke du ville være i stand til at tale fornuft med nogen som helst!
tilføjet af

Hvor er man på vej hen?

Ved en fejl havnede jeg på sol.dk. Ved at læse debat inlægene kan jeg få et billed af hvilke ekstremistiske holdninger man har til muslimer blandt daskere. Mon disse holdninger hos visse danskere en dag kan munde ud i vold mod sagsløse muslimer.
Man kan være naiv og hjerne-død nok til at tro at alt det gylle dansk folke parti kæfter ud om muslimer må være sandt. Men virkligheden er noget helt andet for fleste af muslimer, som prøver på at leve et normalt liv som mange andre på dennne klode. Prøver man som muslim at forsvare sig selv og sin tro, så bliver man erklæret som fundamentalist, ekstrimist, rabiat, fanatisk og jeg ved ikke hvad. Nu om dage dage skal man som muslim helst ikke sige at man er muslim. Gør man det så bliver man overfaldet med al det lort mange har lært ved at læse dansk folke partis fremtids plan for muslim fri danmark.
Har man som danker nogen sinde tænkt på, at hvorfor nogle muslimer reagerer så voldsomt som de gør? Måske fordi de er træt af at leve under de forhold som muslimer bliver budt på mange steder i verden. Har man egentlig nogle relle tal på hvor mange muslimer bliver dræbt hverdag i Palistina, mens det vestlige verden hylder Israel for det indsats den gør for freden? Har man tal på hvormange børn, unge, kvinder og mænd er døde i Irak på grund af det Amerikansk ledede invasion med den danske regering som røvslikker, lige i hælene? Har man tal på hvor mange muslimer er døde i Afganistan? i Kashmir? i Tjeteninen? Eller har man tal på hvor mange muslimer blev udryddet i det tidligere Yugoslavien, mens det vestlige verden så til, uden at gøre noget. Uden at nævne alle de stedet rundt omkring i verden, hvor muslimer er trængte på grund af den seneste udvikling imod muslimer speciel i den vestlige del af verden.
Jeg tror ikke at man som muslim kan stå til model for det uden at regere på en eller anden måde. Nogle reager på lovlig vis , og andre med vold. Sådan er det desværre blevet. Og jer er ked af at den danske samfund er også på vej i samme retning med en trængt muslimsk mindretal.
tilføjet af

Hej

ætkbporkvld lktoekfmd lktædprltoy
tilføjet af

selv hej

drsherhyeerrururiurirti
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.