4tilføjet af

Danmarks Kommunistiske Parti

Hvis Danmarks Kommunistiske Parti fik magten i Danmark ville vi få følgende scenario:
Da de mener at arbejdernes dagligdag er alt for bureaukratisk og for borgerlig og at vi istedet bør gøre arbejde til en del af hverdagen i hjemmet så det ikke bliver så stresset for arbejderne, indføres der 16 timers arbejdsdag og arbejdernes nye hjem bliver på fabrikken.
Der skal være ligestilling. Det kan ikke passe af de rige mennesker skal drikke rødvin og spise god kød mens der er folk der sulter på gaden. Derfor skal ny tiltag til. De rige skal nemlig også fratages deres hjem!
Vores skattesystem skal laves om. Det er simpelthen ikke solidarisk nok. Kun 50 % i skat. Det er ikke solidarisk nok. Der indføres 90 % i skat, og størstedelen skal gå til det solidariske, nemlig i at støtte landets nye kommunistiske leder.
Og så skal børnearbejde afskaffes. Det kan ikke passe at de rige kapitalister udnytter at børn skal arbejde, og andre endda dropper uddannelse fordi de hellere må arbejde. Næh nej - nu skal der nye tiltag til. Arbejde bliver istedet en integreret del af uddannelse, dvs. ikke noget lønjob men en 10 års skoleperiode på fabrikkerne uden løn (for ellers er det jo arbejde).
Og så skal samarbejde med tyraniske stater som USA og Israel afskaffes. Vi skal ikke have noget med dem at gøre. Istedet skal vi vise loyalitet over for Iran og Nord Korea.
tilføjet af

Du er simpelthen utrolig!

Du er simpelthen utrolig!
Du skriver det ene indlæg efter det andet, der bare skriger, hvor uvidende du er!
Hvorfor mon du skriver så mange "contra-indlæg" om emner, man tyddeligt kan se, du på ingen måde har sat dig ind i????
tilføjet af

Du har ret

De røde er ikke mere værd end det, man fejer op efter dyrskuet
tilføjet af

rolig rolig

Han er 19 år - han øver sig. Ignorer hans indlæg til han får sig sat lidt ind i tingene. Verden er meget sort og meget hvid i den alder og man har et henrivende afslappet forhold til ikke at lade sig forvirre af kendsgerninger.
tilføjet af

Både og...

Det er da ikke rigtigt - hestegødning kan skam være udmærket til haven. Imidlertid har vi fortsat til gode at se noget godt, der er kommet ud af et kommunistisk samfund.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.