9tilføjet af

Hvordan stoppede du ?

Hej alle jer derude
Jeg kan jo se på debatindlæggende at der er mange der læser her på "Rygning og Rygestop", specielt mange ikke-ryger.
Jeg troede dette var et sted hvor man hjalp hinanden gennem et rygestop forløb / gav gode råd o.s.v , men kan se at det mere er et mudderkastningsted.
Alligevel vil jeg gøre forsøget...
Der for : Hej alle jer der er stoppet med at ryge.
HVordan stoppede du ?
En kold tyrker ?
Langsom nedtrapning ?
Nogen nikotin hjælpemidler ?
Hvordan gik det undervejs og hvordan nu ?
Fortæl fortæl og lad mig blive inspireret til at holde op. Giv mig gode råd og hvad du ellers ligger inde med af erfaring.
Hilsen sabine....som måske bliver ex-ryger :-)
tilføjet af

Du får meget mere ud af

at gå ind på netdoktor og melde dig ind i programmet Kvit (det gratis)der er rygestoppere og rygere der vil stoppe + tonen er "Voksen" og venlig, denne debat
er kun mudderkastning
tilføjet af

Flere muligheder

Du kan evt prøve at læse i bogen "ikke-rygere for kvinder". Den er efter sigende ret inspirerende! Det siges at ud af eksempelvis 20 cigaretter man ryger om dagen, er det faktisk kun 2 man nyder! Resten er ren hjernevaskeri. Den kan man lige tænke over..
Ellers for mit vedkommende var det faktisk ret let at stopppe. Jeg kan ikke fordrage røglugt i hår/hud/tøj/fingre etc. og jeg elsker duften af rent tøj og vaskepulver, og det kan man sige ikke er tilfældet når man ryger til dagligt.
Jeg vil sige, jeg har stadig lyst til en cigaret indimellem, men det at jeg dufter godt og at jeg føler mig sundere/renere/mere frisk, gør at jeg overvinder trængen. Jeg tager det som en udfordring og det er en fantastisk følelse at vinde over trængen.
Forresten holder jeg mig også fra barer hvor det er tilladt at ryge! Dette gør det også en smule lettere at holde sig fra cigaretten. (Evt stop med at ryge sammen med en anden, så i kan holde øje med hinanden og støtte op.)
Du kan evt også se på den nye elektroniske cigaret! Den er forholdsvis ny på markedet! Men den indeholder ingen tobak, så den lugter ikke! Den indeholder den nikotin som du higer efter som ryger! Jeg mødte fornyelig en herre som var gået fra 20 cigaretter om dagen, til 2 gange elektronisk cigaret. Han sagde at 2 portioner af denne "cigaret" dækkede hans behov for rygning.
Men held og lykke!
tilføjet af

mulighed for at stoppe

Hej. jeg stoppede den 18 maj 2008 , købte nogle piller hos min læge. Gik fra 20 stk ned til o på 6 dage og jeg savner ikke "hyggen" ved at ryge.
tilføjet af

din-ecigaret.dk

Kan kun anbefale dig at kigge på www.din-ecigaret.dk Takket være dem blev jeg røgfri så vil absolut anbefale dig at tage et kig derinde.
tilføjet af

Hvordan stoppede du ?

Der er mange, der har gode erfaringer med rygestop dag til dag metoden. Metoden går ud på, at du tager de første 14 dage en ad gangen, og ser hvad der sker. Jeg har en ven, der stoppede på den måde., Ret overskueligt, har jeg hørt. Du kan altid give det en chance, hvis du vil! :)
tilføjet af

Hvordan stoppede du ?

Her finder du flere forskellige metoder til at hjælpe med at stoppe rygning
tilføjet af

Hvordan stoppede du ?

Jeg stoppede veed at trappe lige så stille ned fra de almindelige cigaratter, derefter begyndte jeg at dampe på e-cig fra cooldamp.dk
Jeg købte derefter nogle Piller. Dem som får dårlige anmeldelser, for da jeg prøvede at ligge e-cig var jeg ved at starte lidt igen. Så jeg tog de piller i 4 uger, og har nu været røgfri i snart et år.
Men held og lykke med det.
tilføjet af

Hvordan stoppede du ?

Jeg benytter også e-cigaretter, og er meget tilfreds med dem. Jeg har ikke planer om at stoppe foreløbig, da jeg nyder mit nikotinindtag. Jeg kan anbefale modellen der hedder evod, da den giver virkelige god damp 🙂
tilføjet af

En hjælp til dig der vil holde op med at ryge.

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.