2tilføjet af

Danmark byder på EM 2020

Danmark har indgivet bud på at være værtsnation når EM 2020 løber af stabelen. Hvad synes SOL om det? Og er der, hvis vi skulle blive tildelt værtsskabet, gode muligheder for at booste den nedadgående turisme i landet, ved at vise os frem fra den bedste side?
Og skulle vi nå blive accepteret, hvor i landet skulle vi så holde det? Over hele landet, eller sjælland/jylland kun for at mindske transporten for de deltagende lande?
http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/2013/09/20/0920123004.htm
tilføjet af

Piece of cake

Vi har jo masser af marker som til den tid vil være forbudt at dyrke mad på da det forurener for meget, og desuden kan fodboldtosserne jo følge med på TV, det sparer også politiindsatsen mod tilskuere der slås.
tilføjet af

Danmark byder på EM 2020

Glimrende. Ved den lejlighed, synes jeg DBU skal slå et slag for omkostningslave stadions med adgang til ståpladser og dermed gøre op med al den hysteri om tvungne siddepladser blot fordi nogle uvårne hooligans og tifosis ikke kunne finde ud af at styre sig for snart 30 år siden.
Derudover er det ved at være seneste udkast at slå et slag for stadions med atletikbane. Atletikken er jo sat helt ud på et sidespor i Danmark efterhånden. Så derfor et fodboldstadion med en atletikbane/cindersbane vil selfølgelig være at foretrækker.
Det kunne derfor eksempelvist foregå på på Odense Atletikstadion, Skive Stadion, Høje Bøge Stadion, Hvidovre Stadion, Risvangen Stadion, Gentofte Stadion, Holstebro Idrætspark og finale på Østerbro Stadion.
Og slutrunden skal selvfølgelig ligge i december måned, da ingen af disse anlæg har varme i banerne, så vidt jeg ved.
Derved undgår man tudeprinsesserne og rigtige mænd står tilbage som vindere. De få, der måtte findes blandt professionelle fodboldspillere idag.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.