8tilføjet af

Døden: Næste stop!?

Har tit tænkt på hva fann der egentlig sker når man dør!
Har tit selv ønsket at dø, men jeg efterlader mig en kærlig familie og en vidunderlig kæreste. Men det er ik kun det der får mig væk fra tanken, men det er tanken om uvisheden. Uvisheden om hva der sker når man dør. Kommer man i himlen eller helvede? Bliver man født igen, jo større dyr des bedre menneske har man været? Bliver man bare lagt i jorden og så rådner man op der og så sker der bare ikke mer? Eller sker der noget helt 4.? Jeg vil så gerne ha noget at tro på. Noget at se frem til, når jeg blir gammel og min tid er kommet. Eller hvornår det nu er. Vil så gerne tro på, at jeg kommer i himlen som den person jeg er og lever videre der sammen med alle mine døde forfædre. Min oldemor som døde kort tid før jeg blev født og min morfars bror som døde uventet efter kort tids sygdom og som jeg elskede meget højt. Jeg svor mig selv ikke at græde i kirken da han skulle begraves, ved ik. Men har det ikke godt med at græde offentligt. Hvad skete der med ham? Hvor er han nu!? Har ligget vågen flere nætter for at finde ud af hvad jeg skal tro på, men det er svært med så mange valgmuligheder! Jeg vil ha noget at tro på, men hvad!? Hva sker der!? Hvad sker der når vi dør!? Hvad er det næste stop!?
V.H devil_tiger
tilføjet af

Underligt indlæg......

......, men vent da med at finde ud af svarene på alle dine spørgsmål til tiden er inde. Nyd dog livet nu og her i stedet. I himlen ( hvis den findes ) går de sikkert alle og ønsker sig tilbage til jorden.
tilføjet af

Der sker ik noget?

Jeg tror bare at man dør, og så er det slut.
Det er vel ligsom at falde i søvn, og så bare ikke vågne op igen...
Jeg ser på alting videnskabeligt, og der er alså intet der tyder på at man "lever vidre" når man er død...
Så derfor så er det med at lave livet mens man kan, for man ved aldrig hvornår det er slut.
Derfor forstår jeg heller ikke folk der begår selvmord... Livet må da være bedre end ingenting.. Intet er så galt at det ikke er godt for noget...
tilføjet af

Fred i tankerne !

For at du kan få fred i tankerne,- skal du nok tro på, at du en dag bliver genforenet med dem du har elsket, og som er gået bort.
Indtil da,- nyd dit liv mens du har det !!!!!
Der er så mange som desværre mister det alt for tidligt ..
tilføjet af

Min præst

Den præst der døbte mig, hun døde under et slagtilfælde men blev vækket til live igen
Hun sagde hun så jesus og et hvidt lys... og det er ikke første tilfælde af den art...
så det er måske næste stop..
tilføjet af

Himlen eller helvede

Jeg tror at det er vigtig at man gør op med sig selv, om man tror på Gud eller ikke.
Jeg ved at jeg kommer i himlen når jeg dør, jeg frygter ikke døden. Jeg har valgt at tro på Gud og Jesus, jeg vil prøve at leve mit liv efter biblen.
Der findes himlen eller helvede, jeg tror ikke at man vågner op som en snegl eller ko.
Når man dør så farer vores sjæle enten til himlen eller helvede.
Hvordan lever du dit liv??? Lever du bare som du har lyst til eller gør du et forsøg for at gøre det rigtige???
En klog ung dame sagde engang til mig: Du kan ikke stå med et ben i hver lejr...
tilføjet af

Privat helvede..

Jeg havde en længere korrespondance med Marion Dampier-Jeans fra Åndernes Magt for nogle måneder siden. Og jeg har simpelthen købt hendes forklaring, fordi den er ganske tiltalende.
Hun siger, at livet handler om at lære. Alt efter hvor langt du er nået og hvad du har lært (udviklet dig til)kommer du tilbage til et åndeligt univers, hvor dine kære vil tage i mod.
Hvis du har været en psykopatisk skid (dvs. en person på et meget lavt stadie, der har gjort andre fortræd) så ryger du også til et stadie, hvor du skal føle og opleve, alt det du har gjort mod andre. Indtil du har fattet lidt, bliver du der - for senere at blive sendt tilbage til livet, for at lære mere.
Jeg kan godt lide idéen. Så den har jeg "lånt"
tilføjet af

Kom lige i tanke om noget. :)

Kan gud varme en pizza så meget op at han selv ikke kan spise den?
Har faktisk tit gået og tænkt på den... :)
tilføjet af

gode tanker

ja hvad der sker, det er der vel ingen der ved, men jeg mistede min mor og to søskende i en trafik ulykke for et år siden. efter dette viste jeg slet ikke hvordan jeg skulle komme videre, jeg kunne ikke se meningen i at mine brødre på henholdsvis 7 og 12 år skulle dø i den alder, hvvad var meningen med det? jeg har idag fundet ud af, med migg selv, at jeg ikke kan leve med tanken om at de bare rådner op eller noget ligende. omvendt kunne jeg heller ikke tro på at der kunne være en gud som ville tage deres liv i den aldre, jeg tror på at de er et bedre sted, ikke en himmel med en gud, men bare i en anden form for en verden. i denne anden verden tror jeg på at der ikke kan ske dem noget, de kan ikke mærke mere smerte, de skal ikke dø igen, der skal de bare have det godt. om den teori holder er der ingen der kan sige, men jeg ved bare med mig selv at jeg ikke kan holde tanken om andet ud.
jeg svarede nok ikke på dit spørgsmål, men sæt dig ned og tænk dig om, måske finder du dit eget svar som jeg gjorde, men det tog mig lang tid, så giv dig selv tid til det og tro på det der kan hjælpe dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.