10tilføjet af

Tour de France - nu uden danskere

Hvor bliver det kedeligt at se Tour de France i år. Bjarne Riis er nemlig ligeglad med nationaliteter. Derfor er der så kun én dansker med i Touren i år.
Jeg gider sgu ikke at se Tour de france mere, når der kun er én dansk rytter med.
Hvad med dig, er du ligeglad med om der er danskere med i Tour de France?
tilføjet af

Cykelturen

Hej
Jeg har ikke noget fjernsyn, så det har slet ikke min interesse, hvem der er med - eller ikke.
tilføjet af

Riis er prof

Nu har vi jo Michael Rasmussen til at vinde bjergtrøjen og måske også få en god placering i klassementet så helt sort ser det ikke ud.
Desuden så har Riis jo ikke udtaget holdet endnu, så der er stadig en chance for at Jakob Piil kommer med på CSC holdet.
Man skal også tænke på at Riis' hold er sponsoreret af amerikanske CSC og de betaler ikke mange millioner for at se på danske cykelryttere! Mere 'dansk' er CSC altså heller ikke. Hvis f.eks. Mærsk var sponsor så var det en anden sag, men det er altså amerikanske dollars der betaler gildet og det må Bjarne Riis naturligvis tage hensyn til. Han gør det professionelle og fornuftige ved at sammensætte det bedst mulige hold.
Hvis der var et dansk hold med en DANSK SPONSOR så ville situationen være en anden...
tilføjet af

Godt gået Riis

Jeg håber da 100 % på at han ikke tager de bedste støtter til Basso med.
Jeg er en stor CSC fan så er klar over danskerne ikke kan give den hjælp basso behøver .
Så håber da på at de bedste bjergryttere ryger med og så er det fuldstændig ligegyldig om csc har nogen danskere med vi skal alligevel se på super egoen michael rasmussen
tilføjet af

Vrøvl

Vrøvl fra enden til anden. For det første skal Riuis da udtage det hold der er bedst muligt sammensat til opgaven om det så er tale om svenskere, tyskere eller fynboer. For det andet så er CSC et internationalhold det er ikke det danske landshold. Har en danskrytter kvaliteten skal han selvfølgelig med, har han ikke skal han selvfølgelig ikke udtages på sit pas.
Set i det lys for var der i øvrigt mange der pev da Meinert ikke blev udtaget til Telekoms tourhold i 96, men man udtog den uprøvet og uerfaren Jan Ullrich i stedet for, selv om alle danskere mente at Meinert var bedre og Ullrichs udtagelse skulle ses i lyset af han var tysker og kørte på et tyskhold.
tilføjet af

Stolt af Riis

Jeg hepper på CSC og ser Touren på grund af Bjarnes stærke hold.
tilføjet af

Om løbet bliver spændende

afhænger ikke af om der er danskere med....efter min mening.
tilføjet af

hvis du interesserede dig...

... for cykelsport, ville du være ligeglad med, om der er danskere med i Touren.
tilføjet af

Get real!

Du kan vel heller ikke mene, at Riis skulle tage danskere med på holdet - udelukkende fordi de er danskere!?!?!
I alle andre sportsgrene - håndbold, fodbold, you name it - kommer der jo heller ikke en dansker på banen, hvis der er købt en bedre udlænding!?!?
GET REAL!
tilføjet af

danskere eller ej

Jeg er ikke så nationalfikseret, det har jeg i det hele tiden aldrig været siden jeg har fulgt med i cykling, mine idoler har gennem tiderne været bla. Fransesco Moser, Bernard Hinault, Eric Vanderaerden, Phil Anderson, Claude Criquelion, Moreno Argentin, Urs Zimmermann, Stephen Roche, Claude Claveyrolat, Gianni Bugno, Laurent Fignon, Laurent Jalabert og nu Damiano Cunego, Yaroslav Popovych, Janeck Brajkovich og Thomas Dekker. Altså ikke én eneste dansker blandt dem.
Jeg elsker cykelsporten og de fortrinlige historier den leverer. Det behøver man altså ikke nyde med en fjoget klaphat og rød-hvide briller...
tilføjet af

Korrekt

Om der er en dansker med på CSC, er et eller andet sted, vel lidt ligegyldigt?! Ex. Nicky Sørensen - som måske kan blive nr. 70. Vi ser han kun sidde og tage føringer på de flade etaper, og beklage sig efter etapen, hvor hårdt han har haft det! Man får sgu ikke succes ved, at være social og tænke nationalt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.