15tilføjet af

Cykler ud af S-Togene!

DSB tillod for nogle år siden, at passagerer kunne medtage cykler på rejsen.
Dette er blevet til stor gene for os andre rejsende.
Cyklerne væltes ind i togenes områder ved dørene, møgbeskidte og dryppende af alt fra saltvand til kædeolie!
Ofte spærrer disse 2 hjulede-vidundere for andres udgang, hvilket tilsyneladene ikke påvirker disse gøgeunge-passagerer det fjerneste! Det står jo næsten malet i øjnene på disse typer: "JEG har RET TIL at fylde det hele - ellers må du finde dig et andet transportmiddel!"
Cyklistfolket som benytter S-Togene er åbenbart langt overrepræsenteret af typer, som ikke vil tage del i transportens fællesskab og være andre behjælpsomme. Den mindste kommentar, når en cykelkæde tilsmudser mine lyse Armani-habitbukser, udløser alt fra svinske kommentarer til hånlige trusler og belæring om billetreglerne!
Da disse cyklistpassagerer åbenlyst ikke er i stand til at begå sig i S-Togene, må ordningen omgående ophøre! Så vi fredelige passagerer ikke længere bliver tilsmudset, hverken fysisk eller verbalt!
tilføjet af

Det er da bedre....

.....cyklerne befinder sig i togene end på vejene, hvor jeg befinder mig.... i min bil, den skulle nødig blive ridset af deres vilde og hensynsløse kørsel.
Et råd: Hav altid vaders på i toget, put slipset godt afvejen i dem, så det ikke bliver viklet ind i ringklokkerne ;-))
tilføjet af

Du har da helt ret ;o)

Hvad med at slå 2 fluer med 1 smæk?
"Alle cykler ind i varevognene på P-pladserne"
tilføjet af

Cykelist

FUCK dine armanibukser!! Skal vi så også have hjemløse og babyer ud af togene.
Det mest irriterende er da de der uniformerede personer, der beder om at se billet.
Lad være med at sætte dig, der hvor cyklerne er. For pokker da.
tilføjet af

Tja..

Du har ret i at flere cyklister ikke overholder reglerne for hvor deres cykel må være i toget, som flittig cykelmedbringer har jeg også observeret dette. Det mindste de kan gøre er da at så også at flytte cyklen når folk skal ind og ud af toget hvis de holder "ulovligt".
Heldigvis er der kommet en cykelafdeling i de nye S-tog (regner med det er s-tog du henviser til?), samt mellemgange med cykellogo hvor cykler kan være.
Jeg synes bestemt du skal opfordre cyklister til at bruge disse steder bestemt til cykler, og ellers henvende dig til togføreren, som må kunne henstille til cyklisterne at overholde reglerne?
Til sidst er jeg nødt til at nævne, at vi jo betaler for at have cyklen med, og at det er en rigtig god løsning når man som jeg, ellers skal bruge uforholdsmæssig lang tid på bustransport på begge sider af togturen.
:o) Trine
tilføjet af

Fint cyklerne kan tages med

oki
tilføjet af

Har vi så.....

P. pladser nok mon ;-))
tilføjet af

Som ide fint, men...

...de typer som benytter ordningen - er desværre overrepræsenteret af associale typer som ikke samtidig vil tage hensyn til togets øvrige passagerer!
Derfor er det en gruppe som ødelægger ordningen for andre!
tilføjet af

De kan vel stables?

...i bedste doggi-style? ;o)
tilføjet af

God løsning

Ja helt enig - men dårlige brugere af den! :-(
tilføjet af

Bedre ide ;-))

Cyklerne ind i varevognene og varevognene ind i togene, så kan varevognene også komme lidt rundt og optager ikke plads andre steder......en pakkeløsning vil jeg kalde det ;-))
tilføjet af

Man kan jo

lade være med, at ætte sig hvor cyklerne er ik???
tilføjet af

Øhh, altså ?

Nu plejer jeg ikke at sætte mig på gulvet i mellemgangene?
Derimod har jeg brug for at benytte mellemgangene, når jeg skal ind og ud af toget!
Det er dér, min habit bliver tilsmudset - eller jeg ikke kan komme forbi. ER det ikke cykelpassagerne som skal sikre at de øvrige passagerer ikke forulempes?
tilføjet af

Javel Hr. Armani General

Tja at generaliseret alle cykelejere i S-tog som assoiciale tabere der ikke kan gebærde sig i S-toget er vist et dårligt argument, hvis du for et beskidt svar , er det vel fordi du har henvendt dig i en uvenlig tone?????
Normalt er det kun tilladt at transportere cykler i forreste og bagerste vogntog, det betyder at uanset hvor du sætter dig skal ikke forbi cyklerne for at komme ud, hvis cyklerne altså står i de respektive holdere. Jeg er det vist et søgt problem fra din side og du burde måske overveje at ændre din holdning m.h.t. hvordan du gebærder dig i S-toget
tilføjet af

Jeg ved bedst af os 2

Det giver mig en naturlig fortrinsret med hensyn til indsigt i sagen! ;o)
Rent faktisk ville cykelordningen ikke være noget problem, blot dette passagersegment udviste tiltrækkelig omsorg og påpasseligehed med de øvrige passagerers transport.
De er jo netop de ubehøvlede, som går rundt i beskidte cowboybukser - der ikke kan forstå at jeg går i en dyr habit for at være præsentabel!
Det er deres associale adfærd som skaber konflikterne!
Jeg generer ikke nogen fra min plads!
tilføjet af

Tjah...hvad så med

barnevogne...Jeg har ofte haft min cykel med i regionaltog metro etc, men har tilgengæld ikke børn. Jeg er ligeså træt af barnevogne og temmelig egoistiske mødre (er altså selv yngre kvinde) som du er af cykler, men man må bare ikke sige at barnevogne er i vejen. De fylder mere end cyklerne og enhver mor mener at hendes barn/vogn har mest ret til at være der...Desværre er vi alle nød til at være der, selvom du ikke kan li cykler og jeg er p**** træt af barnevogne i bybusser og tog...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.