5tilføjet af

Camelia serien

Hej. Jeg søger et par bøger fra camelia serien. En historisk romance serie der har været solgt gennem ugeblade for flere år siden. Det har ikke været muligt at støve dem op på Google så håber der måske er nogen derude der enten har eller ved hvor man kan få serien. Jeg ved der er omkring 12 bøger i serien der er skrevet af forskellige forfattere. Blandt dem jeg har findes HJERTETS FORRÆDERI af Jennifer Blake. Nogen der kender dem?
tilføjet af

Biblioteket har dem

Biblioteket har hele serien til GRATIS udlån.
Spørg bibliotekaren
tilføjet af

Re biblioteket

Fantastisk. Det må jeg undersøge straks. Har søgt på bibliotekerne uden resultat, men prøver at tage forbi. tak for det.
tilføjet af

re re bibliotek

Er det noget du gætter på eller noget du selv har erfaret? Har nemli lige brugt alle tænkelige søgeord i søgen på samtlige biblioteker uden resultat....?
tilføjet af

Bøger

Ja de er rigtig gode. Bug qxl der er et par stykker til salg.
tilføjet af

Jeg kender serien og har 3 bøger herhjemme :)

Hej.
Du har sikkert skrevet dette indlæg meget lang tid siden - men jeg ville bare skrive at jeg kender serien og er helt vild med den .. Det er en enorm god serie med fantastiske bøger :)
Jeg har tre af dem herhjemme .. Min mor kom hjem med dem en dag fra arbejdet (en kollega havde taget dem med på arbejdet for at give dem videre) Jeg tror det var nogen bøger som var blevet arvet efter nogen, men da personen ikke var interesseret så gav han/hun dem gratis væk til kollegaerne på arbejdet!
Jeg har bøgerne; Farlige følelser - af Constance Gluyas <-- det er den bedste af dem
og så har jeg en anden der hedder, Lykken er en drøm - skrevet af Esther Sager
og den sidste hedder, Kærlighedens pris - den er skrevet af forfatteren, Patricia Campbell Horton.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.