4tilføjet af

Burma - er det farligt

Er det farligt at tage over grænsen fra Thailand til Burma? Er der noget specielt at jeg skal være opmærksom på?
tilføjet af

burma

Vi blev frarådet at tage ti lBurma af af en dansk rejseleder i Thailand,der er så mange overfald og røverier
tilføjet af

Burma eller ej

Jeg er på vej til Burma og har mødt mange som synes det er helt fantastisk. Jeg tror ikke der er nogen fare med mindre du begynder at indvolvere dig politisk. Det ville være uklogt.Men hvis du ikke vil støtte regimet så vær opmærksom på hvor du bor og hvor du køber ture osv. Køb ikke hos de statsejede virksomheder.
Du kan kun komme til Burma ad luftvejen. og du skal have visum til Burma
tilføjet af

Nærmest ufarligt

Jeg rejst i burma to gange og det er uden tvivl et af de mest spændende og fremartede lande i sydøst Asien. Samtidigt er det også et sikkert land at rejse i sålænge du ikke generer regimet ved at rejse i forbudte områder eller prøve at krydse landets grænser illegale steder. Med andre ord rejs ind med fly via Bangkok/Yangon hvis du ønsker en fredelig ferie.
tilføjet af

Burma entry

Du kan komme til burma med båd fra Ranong. Burma er mere sikkert end Thailand, befolkningen er flinkere og de er ikke så penge fixeret og falske som thaierne.
Har boet 8 år i Thailand nu, og mange her-boende tager tit til Burma. Kun oppe ved grænsen i Nord Thailand kan der være problemer, men det er bander fra både Thailand og Burma der prøver at styre områderne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.