6tilføjet af

Brystemelk

Jeg kan godt tenke meg, at få amma brystmelk, og gjern hver dag??? Lyde det ikke deilig.???
tilføjet af

Har du smagt det?

Det smager slet ikke godt.
tilføjet af

du har ret

det er meget sødt. Kom af vanvare til at slikke en dråbe i mig da jeg for mange år siden ammede. DET var sødt. Lunken skummetmælk med sukker, bvadr.
Tror du ikke det er tanken om at kvinden leverer "klatten" - at hun så at sige sprøjter der tiltaler dig?
tilføjet af

Peter til Peter

Hmm. Hvem er du? Har du noget imod at ændre eller tilføje noget til dit nick?
Jeg var her sådan set først, jaja jeg ved det godt vi skal allesammen have lov til at være her, man det var heller ikke for at hakke ned på dig *S*
mvh
Peter-xvid
tilføjet af

Re: Brystmelk

om det smager godt eller ej det skal jeg være den sidte til at afgøre, man vi har jo vores smag nogen kan li det nogen kan ikke og andre bliver nødt til at drikke det *S*
jeg har en gang kendt en pige der var gravid og fik et barn-dog ikke med mig *S*. en gang spurte hun mig om jeg ville smage (for sjovt) det vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle svar på, man efter et stykke tid tog jeg mig sammen til at sige ja og fik smagt på det og det synes jeg smager udmærket, det smager selvfølgeligt anderledes end det ko mælk vi kender fra brugsen, man jeg har ikke noget imod det.
vil lige sige at jeg ikke har brug for at drikke det mere-er vokset fra det det han skriver virker næsten umuligt med mindre han arbejder på et sygehus på fødeafdelingen, man hvis han har et eller andet (mærkelig) behov for det, så ja hvad skal jeg sige til det :-/
tilføjet af

Leger med brystmælk

Hej
Min kone stoppede med at amme for godt et år siden, men der er stadig mælk i hendes bryster - meget mælk. Hun går stadig ofte med ammeindlæg i bh'en.
Ofte når vi leger i dobbeltsengen "malker" jeg hende, og hun sprøjter mælken ud over mig. Hvis jeg sutter på hendes brystvorter kan jeg slet ikke undgå at "få en tår". Jeg kan godt lide mælken, og synes at vores nye leg er vildt ophidsende!
tilføjet af

Hver tredje far smager på modermælken

Af Rune Melchior Sjørvad - 16:52 - 14. mar. 2005


Det engelske firma, Cow & Gate, der producerer babymad, ville undersøge fædres forhold til amning. De spurgte knap 1700 britiske mænd og nåede frem til et overraskende resultat. Blandt andet at hver tredje nybagte far har smagt på moderens mælk.
Firmaet fortæller, at de mener, undersøgelsen gennemhuller myten om, at fædre føler sig tilsidesatte og fremmedgjorte, når det kommer til amning.
Undersøgelsen viste desuden, at der var stor geografisk forskel på, hvor mange fædre, der havde smagt på mælken. I London var procentsatsen meget tæt på landsgennemsnittet med cirka 29 procent, mens den andre steder var helt oppe på 69 procent.
Litt til ettertanke....
Så det er ikke kun babyer som få brystemælk, men også far, det er jo fint at vi også få lov... ikke sandt eller ikke...??? Så Mamma`r gi` far en mælktåre, så bli han glad for deg...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.