5tilføjet af

brug for hjælp!!

Hej Alle!
Jeg har virkelig brug for hjælp!
Det ligger sådan, at jeg er forelsket i en, han er 23 og jeg er 19. Vi snakker ikke særlig meget sammen, men det vil jeg gerne gøre noget ved, men hvad gør jeg? Vil utrolig gerne lære ham bedre at kende... For jeg tror virkelig, at han er den rette! Ved ikke om han har helt de samme følelser for mig, som jeg har for ham. Jeg er bange for at blive såret, hvis jeg skriver eller ringer til ham, men ved at lade være, sker der heller ikke noget, hvad skal jeg gøre?
Håber virkelig at høre fra jer...
tilføjet af

Go for it!

Hej.
Jeg synes helt klart at du skal tage chancen, og snakke med ham.. Og fortælle ham lidt efter lidt, hvordan du har det med ham. Men når du siger i ikke snakker så meget sammen, skal du jo nok ikke lige starte med at sige : "hej jeg er bare total vild med dig" hehe... Men lad det komme lidt efter lidt. Hvem ved, det kan jo være han også har et lille crush på dig? Det ved man jo aldrig ;)
Håber det var til nogen hjælp? Men det med at tage det første skridt, det er sku ALTID svært - trust me, I know! Meeeen, man blir bare nød til at ta chancer... Og nogen gange "vinder" man, og andre gange ikk.. Sån er livet!
Knus! Held & Lykke!
tilføjet af

Hej Maja

Hej Maja!
Hvor er jeg glad for at høre fra nogen.. Det var virkelig hvad jeg havde brug for. Jeg tror sku, at jeg vil gøre noget ved det i dag... For hvis ikke jeg gør noget, vil jeg komme til at fortryde det, resten af mit liv, eller i hvert fald, i lang tid!!! Mange tak for svaret..
Knus Den Fortvivlede
tilføjet af

Glem desparationen

Hej.
jeg er helt ening med Maja.
Du skal bare være sikker på at du viser at du er interesseret, men ikke desparat eller forelsket.
Det skal bare være nok til at vække hans interesse for dig.
Held og lykke....
tilføjet af

.............................;-)

Hej Hej
Hvis jeg skulle give dig et godt råd ville det helt klart være, at du skulle ringe eller gå hjem til ham og invitere ham på cafe til en kop kaffe. Det er en god måde at lære ham at kende på. Det er ikke sjovt at konfrontere ham,man føler at det er D-dag, men det er nødvendigt ellers mister du chancen for at lære ham at kende og han mister chancen for måske hans livs kærlighed......go for it, girl
tilføjet af

Hej igen!

Jamen det var da så lidt :-) Ja, jeg håber da at du skrev til ham, hehe... Bare tænk på at, du har jo ikke noget at miste, kun noget at vinde... Øh, hvis du ellers kan forstå hvad jeg mener! Det værste der kan ske er, at følelserne ikke er gengældt.. Hvilket nu også er meget slemt.. Men det er bedre, end at gå i uvished.. Syns jeg hvert fald! Nå'm, håber det hele lykkeds for dig :)
Knus herfra!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.