14tilføjet af

Hedetoften Consult ApS

Hej Jeg vil meget gerne hører fra andre som har haft problemer med Per Frederiksen Hedetoften Consult Aps. Han er en stor svindler, og jeg vil fraråde alle at leje en bolig hos ham.
tilføjet af

Useriøst

Det var da useriøst at hænge en anden ud uden at give nogen historie eller forklaring. Man skulle tro det var dig, der havde dummet dig?
mvh Halfdan
tilføjet af

Per Frederiksen, Hedetoften Consult ApS Fy for fanden!!!

Hej!
Tænk engang - vi har nøjagtig samme opfattelse af den stakkels mand!! Han er et sølle skvat som ikke overholder aftaler, snyder og bedrager og i det hele taget er en mand man skal holde sig LANGT væk fra!!!!!!!!!
Lotte
tilføjet af

Svar til Halfdan

Hej Halfdan
Det er desværre rigtigt hvad der bliver skrevet om Per Frederiksen fra Hedetoften Consult ApS - han er ikke en mand man bør indgå aftaler med!!!!!
Lotte
tilføjet af

Tak for dit svar

Hej Lotte
Kan næsten læse på dit svar at du har haft problemer med ham. Er det noget du har lyst til at gøre noget ved, for jeg er ved at indsamle alt hvad jeg kan finde på ham, for derefter at gå til pressen. Skriv endelig igen......
tilføjet af

Per Frederiksen

Hej.Jo der er ingen tvivl om at Per frederiksen er en stor svindler. jeg og mine to døtre har boet i en af hans lejligheder i ca 3år. Det var ikke ham er ejede huset da vi flyttede ind men han købte det desværre medens vi boede der. Efter han overtog huset havde han travlt med at fortælle om alt det han ville lave ved huset, men der skete aldrig noget, så vi boede vinteren 2007 uden varme i stuen og jeg var ikke i tvivl om at de ting aldrig ville blive lavet så vi flyttede i oktober 2008 og vi malede hele lejligheden og bad om at der kom syn på lejligheden, det kom der aldrig, lige pludselig var den bare lejet ud igen og jeg har ikke set skyggen af mit depositum så nu er det gået videre til lejernes lands organisation og er nu nået til advokaten så nu venter vi bare på at han gør som han plejer, nemlig ingen ting.
Med venlig hilsen Frk Sørensen
tilføjet af

Per Frederiksen igen

Hej jeg er lige blevet ringet op af tv2 som meget gerne vil i kontakt med andre der har haft problemer med, eller er blevet snydt af Per Frederiksen fra Hedetoftens consult.
Mvh Frk Sørensen
tilføjet af

tv2

Hej hej Jeg har været i kontakt med tv2 og kan kun opfordre alle andre som har haft problemer med ham, om at skrive til basta på tv2
tilføjet af

basta tv2

Så er det imorgen vi alle kan se hvor langt ude Per frederiksen er. Husk at se basta på tv2 torsdag d. 23 april kl 20.55
tilføjet af

er i chok

jeg har li set basata og er i chok han er jo min udlejer... jeg kan ik lade være med a tænke om der er skimmelssvamp i min lejlighed da jeg har lidt a hovedpine og træthed siden jeg flyttede ind.. han har ik lavet min vandhane som jeg har bedt om siden jeg flyttede ind og har ik sendt nogen papire tilbage omkring boligstøtte.. efter havet boet her 2 uger var jeg til møde med ham og naboerne ang klager.. er virkelig bekymret ved ik hvad jeg ska gøre.. (ska sige jeg førstegangs udeboedene og kun er 20)
tilføjet af

Ville flytte hvis jeg var dig

Hej Jeanett
Ja så må du da være lidt i chok. Og som du beskriver din situation kunne det tyde på en form for svamp da det giver træthed og hovedpine. Og tror godt du kan stikke en hvis pind efter at han kommer og laver noget som helst. Hvis jeg var dig ville jeg flytte. Men du har vel 3 måneders opsigelse og du skal jo også finde noget andet at bo i. Jeg ville tilbagebeholde pengene de sidste 3 måneder, hvis du vil være sikker på at få dit depositum tilbage.
Men det er ikke en nem situation du står i, håber det bedste for dig, og at du finder ud af hvad du skal og hvordan du kommer ud af klørene på ham.
Hilsen Jannie (en af dem som ikke har fået sit indskud tilbage, selvom sagen har været i huslejenævnet)
P.s. hvis jeg kan hjælpe med noget må du sige til........
tilføjet af

sv:

mig og mine forældre vil få testet om der er skimmelsvamp til og starte med.. og hvis der er d tager vi den derfra.. det virker en lorte situartion at være i... jeg kontaktede også basta efter have set programet.. han ska sku ik slippe så nemt.. håber vi alle kan få ham ned med nakken.. syns virkelig d noget svineri... på mandag tager jeg til læge for a få en priktest, så ka de se om jeg reagere på skimmelsvamp..
Jeg vil helt sikkert have brug for hjælp når vi kommer længere ind i processen.. så er glad for du vil tilbyde din hjælp..
Hilsen Jeanett
tilføjet af

for guds skyld flyt!!!

hey.... min kæreste og jeg har selv boede til leje i en af pers huse. vi var med til at trække ham i basta... og jeg vil råde dig til at flytte, før du bliver syg.... og gøre hvad du kan for at få dine penge tilbage for det er svært han skylder stadig mig penge og han er ikke til at få fat i...
m.v.h jeanette
tilføjet af

---

Jeg har dags dato fundet ud af at der er skimmelsvamp i min lejlighed.. og står nu og tænker fuck fuck fuck
tilføjet af

Jeg ville flytte

Hej Igen
Ja så ville jeg ikke være i tvivl jeg ville flytte. Tror det vil være en god ide for dig at melde dig ind i LLO og spørge dem til råds om hvad du skal stille op nu, for du skal ikke sætte dit helbred på spil for at blive boende der. Men jeg ville ikke betale mere huslej fra nu af, før han får tingene bragt iorden, men det gør han jo bare ikke. Mit råd er at rådfører dig med LLO og stoppe med at betale ham, for du ser aldrig skyggen af dit indskud hvis du flytter. Det er en rigtig træls situation du står i, og jeg håber på det bedste for dig.
Hilsen Jannie
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.