10tilføjet af

Er du en starfucker ?

Hej derude . .
Jeg søger personer til en artikel om danskere, der har været i seng med kendte mennesker - udelukkende fordi, de var kendte. Jeg vil gerne have fat i nogle mennesker (både mænd og kvinder), der har nogle vilde historier at fortælle, og som kan forklare, hvad det er, der gør det så spændende, at "jage" de kendte..
Send mig en mail, så kan vi lige snakke om det : ) Det er helt, helt uforpligtende.
Hilsen Pernille (Chili)
tilføjet af

Fatte det, hvem der fatte kan ;-)

Jeg har ikke ønsket om at hoppe i kanen med fremmede, for det er forkert, men din selvmodsigelse skal vi da lige have med: "sex før ægteskabet" -i min terminologi er sex med andre end min kone i ægteskabet ligeså forkert, som din omgangskreds aversion mod sex før ægteskabet. De er to alen af samme stykke.
B.S. kender ingen af os til og det vi ser i tabloidpressen viser os et menneske med nogle gevaldige op- og nedture. Det virker som om hun skal hjælpes....-men, det er måske noget digtet sludder, som alt andet intetsigende i diverse medier....
Hvad kan informationen om B.S. og hendes formodede skørlevned bringe os andet end at synke ligeså lavt, som dem der gider at skrive om hende? Det er såmænd ikke andet end tomhed.
VIDERE!
mvh
Billy
tilføjet af

hvad er det

som er saa interessant om det? Hvad rager det dig i det hele taget?
tilføjet af

hejsa chilipernille

det er jo netop fordi disse unge mennesker bliver stop fodret med total ligegyldigt hjemmelavet sludder om kendte mennesker,saa meget at de til sidst tror paa alt vrøvl og intet sigende ting.Til daglig skal vi alle helst vide en masse uintessante ting om den ene " kendte " efter den anden.Hvornaar stopper det? Det er saa kedeligt i laengden og de samme aandssvage historier og skriverier dag efter dag.
tilføjet af

ok det er da også fint

men ... jeg syntes nu stadig at I bag bladet også har et ansvar. Det er muligt at I får flere læsere ved at skrive om mere eller mindre tåbelige ting men hva med lidt vision❓kunne det ikke tænkes at I netop kan påvirke unge mennesker❓fremfor bare at fodre dem med det de (i følge dig) så gerne vil have.
Ungdommen har vel brug for andet end popmusik, gossip og dårlig smag eller hva ?
Captain
tilføjet af

Er objektiv

Det rager sådan set ikke mig en pap - jeg er objektiv når jeg skriver en artikel . . Det skal ikke handle om mig og mine meninger, men om de mennesker, der rent faktisk tænder på at gå i seng med en kendt . .
tilføjet af

det kan du have ret i

Selvfølgelig har ungdommen brug for andet end pop, sladder og så videre. Men ungdommen har OGSÅ brug for pop og sladder. Unge mennesker finder sine styrker i andre ting end voksne gør . . På samme måde har de andre interesser. . Da du var 15 var det heller ikke skide fedt at læse om politik og samfundproblemer vel? Det lærer unge nok om i skolen. Vi kan sagtens skelne mellem sladder og fakta - bare rolig! Men hvornår søren er det pludselig blevet forbudt at være nysgerrig? Og hvad laver du i en debat, der netop handler om "sladder om de kendte", hvis det overhovedet ikke interesserer dig?
Lad nu bare unge være unge og gamle være gamle. Der er en forskel- og det vil der ALTID være. Uanset om samtlige blade og aviser udelukkende skriver om BNP og indvandrepolitik.
jeg vil også gerne gøre dig opmærksom på, at ungdomsblade ikke blot er fyldt med (i dit hovede) gossip og "dårlig smag".. Selvfølgelig er vi da obs på hvad der sker rundt omkring i verden, og bringer artikler om det.
tilføjet af

hver sin smag

Igen, igen, igen kan jeg kun sige, at der er forskel på mennesker. Der er altså også forskel på, hvad der er interessant for folk at læse.
Jeg er da udemærket klar over, at der kører alt for meget vrøvl i medierne for tiden. Men jeg syntes ærlig talt ikke det er fair, at kalde min artikel om starfuckere for ligegyldigt vrøvl der bliver gentaget igen og igen????
Lad nu bare ungdommen være ungdom, vi skal nok blive klogere med tiden - for sådan foregår det! Man ved ikke alt når man er teenager, og det er heller ikke meningen at man skal det ! Vi bliver ikke hjernevaskede af at læse et par artikler der måske er lidt ligegyldige. Vi lærer samtidig om de virkelige ting, og kan godt skelne mellem sladder og fakta
tilføjet af

Hmm jeg er nu ikke helt enig

Altså .. jeg interessere mig for ungdommen fordi jeg arbejder med unge mennesker. Jeg oplever faktisk at meget af det der bliver proppet i hovedet på de unge (fra medier osv) ikke gavner dem i positiv retning. Jeg syntes det billede der skabes via gossip og pop kultur gør det sværere at være ung end godt er.
Jeg snakker ikke om censur men jeg kunne godt tænke mig at de unges input blev bearbejdet pædagogisk inden det blev smidt ud til dem. Jeg syntes ungdommen stilles over for en glamouriøs og falsk verden. Dette er betænkeligt for deres udvikling og selvværd.
Vi oplever faktisk konkrete problemer på den baggrund ude i institutionerne. Så det er min begrundelse.
Desuden må jeg indrømme at langt de fleste af de ungdomsblade jeg kender til er et stort finansielt marked. De er med andre ord søbbet ind i reklamer og indholdet er stærkt begrænset. Derfor syntes jeg faktisk det er vigtigt at det indhold der så er har en værdi.
Jeg siger ikke at bladene skal være som skolebøger men en kritisk sans fra bladredaktørene har vel aldrig været forbudt. Jeg syntes din begrundelser omkring sådan er det og har altid været er dels uden vision og ansvar ... sorry.
tilføjet af

jamen så syns du da bare det

. . . !
Jeg oooorker faktisk slet ikke at diskutere det her, for jeg er som sagt objektiv i den her artikel. Jeg behøver slet ikke have nogen mening om emnet, da min opgave bare er, at skrive artiklen.
Jeg ville have givet dig ret hvis det var en artikel om "hvordan du giver verdens bedste blow job!" eller "Sådan taber du dig via suppekuren" . . Men det at læse om nogle mennesker, der har lidt sjovt at fortælle om nogle kendte mennesker, kan umuligt påvirke unge i negativ retning???? Det havde været noget andet hvis der havde stået "Sådan scorer du en kendt. Og hvis bladet direkte opfordrede unge til at knalde en kendt, fordi det var suuuper smart." Det vi vil med den her artikel er bare at få to-tre historier fra unge mennesker, som har haft en sjov oplevelse med en kendt. Historierne kunne ligeså godt have stået på siden i et dameblad, hvor læserne skriver om deres pinlige historier osv. Jeg er fuldstændig uenig med dig! Og hvad er det for noget med, at "sådan er det og har altid været det?" Så har du vist ikek læst ordentligt efter ! For det er slet ikke det jeg mener . . Jeg mener bare, at alt ikke behøver handle om politik og alt muligt andet "vigtigt" . . . Det er ligeså vigtigt at bevare ungdommen . . Og JA!!!! - du har ret i, at medierne påvirker unge i (NOGEN GANGE!!!) den forkerte retning, og ja - det er da et kæmpe problem! Men jeg finder mig ærlig talt ikke i at blive overfaldt på den måde herinde, bare ved at jeg sætter en eftersøgning igang efter en person, der har lyst til at fortælle en sjov historie om en bestemt episode.. Du kan ikke lide det - FINT med mig! Men så synes jeg ærlig talt du skulle tage at blande dig udenom ! TAK !
tilføjet af

Ok men hvorfor et debatforum ?

hvis du ikke orker en debat ?
Jeg er klar over at du ikke har ansvaret over hele medieverden. Jeg debaterede egentlig udfra en generel betragtning ikke din artikel (jeg ikke har læst).
Der stor forskel på min ungdom og den de unge stilles overfor i dag. Det kan man jo vælge at ignorere eller reagere på. Mit job omhandler det sidste.
Jeg er ked af at du har den opfattelse at jeg overfalder dig. Mener jeg faktisk ikke jeg gør jeg stiller kritiske spørgsmål til værdien omkring indholdet i ungdomsblade. Da jeg har erfaring med at det giver problemer i mit job og du selv spørger til min interesse for emnet.
men nok om det så mvh
Captain
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.