13tilføjet af

Prinsen bliver ikke vaccineret, hvorfor??

Er de kongelige immune overfor mæslinger??
eller har de viden som "sundhedsministeriet" ikke vil ud med til den almene dansker?
og hvorfor tøver tony blair med at svare på om hans søn blev vaccineret??
utallige rapporter har vist en sammenhæng mellem vacciner og autisme,udover dette, tage fks bare alle de historier fra england omkring "gardasil", alle på sidelinen vil kommentere fremtidens spontane aborter(4 til 5 md) fra disse stakkels piger som fik denne "vaccine" da de stadig selv var børn.
hvormeget har DU læst?
tager du stadig paracetamol i graviditeten?, fordi alt der starter med "p" er godt?
(sarkastisk spørgsmål med referering til forskeren fra riget som fandt klare sammenhæng imellem drengebørns misdannede testikler og panodiler, hvorefter han blev fyret, fordi riget ikke ville miste sit milliontilskud fra en hovedaktør i medicinalindustrien.(glaxoclinesmith)
tilføjet af

Mine prinser og prinsesser heller ikke

Ingen paraply til os tak. De har fået "de gamle" vacciner, dog kun to kighoste. Den tredie har jeg set udløse hjerneskader. Så deeeeeet.
tilføjet af

Jeg stoler ikke på nogen mere

Hvis det var muligt ville de give alle medicin og vaccinationer, bare for at få penge.
Jeg skal ikke nyde noget af deres influenza vaccinationer.
Børn og unge, læser man, får masser af medicin. Jeg bliver utilpas, når jeg tænker på det. Min egen søn skulle også have medicin. Uden undersøgelse, bare på gisninger. Han blev dårlig af det. Jeg sagde han ikke skulle tage pillerne mere.
I flere år har jeg været dårlig af alt deres skidt. Nu er det slut. Jeg tager ikke alt det medicin med alle de forbandede bivirkninger mere. Jeg tager kun det, jeg ikke bliver syg af. Det sidste år har jeg haft det meget bedre.
Jeg er bare vred over de år, jeg var dårlig altid uden at vide det var medicinens skyld. Gid pokker have den. Det er lige meget, hvem man taler med. Alle er trætte af det.
Det er synd for de mennesker, som er hjernevaskede til at indtage alt uden videre. Som ikke tør andet end stole på det, der bliver sagt. Det gør jeg ikke mere.
De penge, der blev brugt til at indkøbe svineinfluenza vaccine for kunne have været brugt bedre.
F.eks. til at undersøge blodet, der bliver brugt til transfusion, for HIV
Man foretrækker at lyve og fortælle der ingen risiko er.
http://politiken.dk/indland/ECE360571/to-smittet-med-hiv-paa-rigshospitalet/
tilføjet af

Hvad mener du

Den tredie har jeg set udløse hjerneskade ?????????????????????????
tilføjet af

scall holberg var sundhedsminister dengang

og hun fiser stadig rundt på Cristiansborg, det undrer mig at den slags svindlere bare kan få et nyt arbejde på borgen, uden at tage ansvar for noget som helst.
tilføjet af

Selvfølgelig vaccine

Tror I ærligt på at man bruger milliarder af kroner på at vaccinere børn mod 3 forskellige sygdomme, hvis det er mere farligt end sygdommene?
Ingen tvivl om at der er en risiko ved at blive vaccineret - men er den større end ved at få de 3 sygdomme? - det har jeg ikke overblikket over, og vil overlade det til dem der har forstand på det.
Mæslinger foresager bl.a. hjerneskader - fåresyge impotens - osv.... - Men det er glemt nu, hvor størstedelen af vores børn er vaccineret. - Men I skal ikke klage når nu jeres børn bliver syge af smitte østfra, og måske får en skade af det. I har selv truffet jeres valg og mener I er klogest
tilføjet af

ro på

MFR vaccinen beskyldninger om at udløse autisme er efterhånden tilbagebevist så mange gange, at selv den stædige ene engelske kritiker er stilnet mere af.
Rapporterne er ikke utallelige. Der er tidligere i de gamle vacciner været en lille risiko, men den vaccine benyttes ikke mer.
I England hvor den største kritiker bor, er hans rapporter blot gentagelser af et synspunkt og har intet med videnskab at gøre. Han har dog et visst medietække og det har medført at flere engelske forældre fravælger MFR, eller MMR som vaccinen hedder på engelsk.
Gentagbe undersøgelser viser at risikoen for en allergisk straksreaktion af vaccinen er lille i forhold til de ungåede hjerneskader selve sygdommen kan forårsage.
At nogen aligevel fravælger vaccinen pga hvad de selv betegner som sund skepsis og et økologisk naturlig smittevej medfører en risiko for at barnet bliver alvorlig syg og evt. senfølger.
Omkring 20% af danskerne unlader vaccinen. De fleste fordi de glemmer det og de færreste fordi de har en holdning til den.

Ang. Panodils sammenhæng med misdannede kønsdele, viser hans resultater en svag sammenhæng - men det er ikke tilstrekkeligt for at sige der ER en sammenhæng.
tilføjet af

Ja, ved den første skandale

Nu bliver blodet varmebehandlet til f.eks. medicin til blødersygdomme, men det kan man ikke til transfusion. Derimod kan man gøre noget andet, men det vil man ikke bruge penge på. Skidt med de få, der bliver smittet med HIV.
tilføjet af

Hvis du nu gjorde dig en smule

ulejlighed med at læse hvad jeg skrev, men du foretrækker at råbe op.
Jeg skrev om influenza vaccinationer. Og du kan f.... være ligeglad.
tilføjet af

Men efterhånden kender jeg dig

Du brokker dig over mange indlæg. Kan du ikke tåle folk har deres egen mening om tingene. 🙁
tilføjet af

Hvem afviser

Det kunne være interessant at vide. ??
tilføjet af

Hun tænker nok på Lone Hertz´ søn

Han blev hjerneskadet af kighostevaccine.
tilføjet af

Sikke du vrøvler

Du har vist ikke hørt ordentligt efter. Det handler om at børnesygdomme skal overstås som barn, så er ricisi minierede. Fåresyge kan gøre steril men ikke impotent. Skvadderhoved.
tilføjet af

Du har ret

Min søster havde en veninde, hvis datter også blev hjerneskadet af vaccinen. Men siden blev denne vaccine ændret. Heldigvis.
Der skrives: Hvor der handles, der spildes.
Men hvor mange er blevet skadet af vaccinen og hvor mange af sygdommene. Jeg har selv og mine søskende haft diverse børnesygdomme. Vi blev alle raske igen og jeg hørte ikke om nogen, der ikke blev det. Så hvor mange er det i virkeligheden.
Hvorfor er det en hemmelighed. Hvorfor skriver man ikke højt og tydeligt: Så mange blev skadet af sygdommene og så mange af vaccinationerne. Så kunne man forholde sig til det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.