11tilføjet af

Bolig i København/ Malmø????

Hvor kan man finde en bolig, der er til at betale for?? kan det virkelig bedst betale sig (økonomisk) at flytte ud af landet for at være tæt på vores hovedstad? -Nogen der har erfaringer, tips eller råd?? På Forhånd tak for hjælpen og fordi i brugte tid på dette indslag -fortsat god dag!! piafia@sol.dk
tilføjet af

bolig mslmø

prøv www.scanianet.dk, der får du svar på ALT
tilføjet af

forstæderne

Du skal bare en halv times tid væk fra København. Til Vallensbæk, Glostrup, Hvidovre eller Brøndby måske. Roskilde kunne også være et bud. Så er du 30 min fra København med toget, samtidigt med du bor i en by med eget liv ;-)
tilføjet af

mulighed

-er det lettere at finde en bolig der? -Hvor henvender man sig??
tilføjet af

Prøv nettet...

Der findes masser af bolig sites på nettet. De store kæder såsom Home, Nybolig og EDC har deres egne hjemmesider med udvidede søgemuligheder. Og så er det bare at vælge hvor man vil bo, og hvad man vil betale. Så kommer der boliger frem der matcher din søgning...
tilføjet af

vvvv

Anonym bad jo om at få et bud på noget der var til at betale? Så vidt jeg ved, er det også skide dyrt både i Roskilde og Vallensbæk....
Jeg kigger selv på hus i Jylland.... der er det til at betale...
tilføjet af

At bo i Malmø

Det kan i den grad betale sig økonomisk at bo i Malmø og arbejde i København.
Boliger er billigere, næsten alt er 20% billigere i Malmø (mad, tøj og hvad man ellers skal bruge i dagligdagen). Jeg får alle mine transportudgifter betalt ved befordringsfradraget (jeg tager toget - det tar kun 35 min. til hovedbanen).
Den eneste ulempe er, at vennerne ikke lige kommer forbi til en kop kaffe i hverdagen, men hvis man alligevel er i København hver dag som jeg er, er det ikke noget problem. Til gengæld kommer de gerne og overnatter.
Boligpriserne er Malmø er stadig rimelige og du får bare meget mere bolig for pengene end du gør i København.
Jeg har nu boet her i 11/2 år og er utrolig glad for det - og det er min økonomi bestemt også :-)
Skriv endelig, hvis du vil vide mere eller besøg www.oresunddirekt.com, der kan du få svar på en masse spørgsmål.
tilføjet af

Bolig i Malmø

Hejsa!
De andre er kommet med udemærkede links, men jeg ville nok anbefale dig, at se nærmere inde på www.farveldanmark.dk hvor de også har rigtig meget god info omkring bydelene i Malmø!
tilføjet af

Kære Annika.

Hej Annika.
Jeg er også een af dem, der seriøst overvejer Malmø - eller omegn, dels for at spare penge på boligen, men også på bil og mange andre ting i hverdagen. Vi er et ungt lærerpar, der gerne vil arbejde i byen (Kbh), men ønsker at flytte i hus nu, og det er helt umuligt at betale, medmindre man vil flytte til Storstrøms Amt eller Vestsjællands Amt som det tætteste på byen, og iøvrigt bruge sin indtægt på husleje og omkostninger i forbindelse med huset. Og det ønsker vi ikke!!
Mine bekymringer omkring Sverige (som er mange), er nok mest ikke at have et netværk derovre - af venner, af andre danskere. Kan du fortælle mig, om du har fundet et netværk af danskere, eller er der ligefrem områder, som mange danskere valfarter til, som man bør tjekke ud? Anette Heick og hendes mand er jo flyttet til Oxie. Gad vide, om der er mange danskere der? Hvad med der, hvor du selv bor? Netværket er for mig det vigtigste, da man nok må se i øjnene, at dagligdagsvennerne fra Kbh. bliver til weekend besøg istedet for på sigt.
Jeg håber, du har lyst at svare, du kan evt. svare mig privat, da jeg ikke jævnligt er på dette site: christina@esbens.com
Kh.
Christina.
PS: arbejder du stadig i Danmark?
tilføjet af

Gerne flytte til Malmø men hvor begynder jeg?

hvordan finder jeg hus/lejlighed?
Har 4 børn, arnejder i KBH.
tilføjet af

oxie

Oxie er blevet meget populært blandt børnefamilier.
Vi flyttede i 2004 og siden da har vi fået mange dansker i området, klart anbefale Oxie
tilføjet af

Boligtorve

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.