15tilføjet af

Biopati... tror i på det..??

Hej til jer allesammen.
Efter at have læst alle de indslag om alternativ behandling, er jeg lidt nysgerrig efter at høre om der er nogen der overhovedet ved hvad en biopat er..??
Er det bluff..??
Jeg ved godt hvad jeg mener, men hvad siger i..??
Hav en fantastisk dag og tag så lige og svar på mit indlæg.
Mvh. En kvinde
tilføjet af

Jeg har

hørt en del om Biopati og har både læst og studeret det i knap et år, men jeg synes ikke det rigtig sagde mig noget, så derfor stoppede jeg op , det eneste jeg kunne bruge,eller andre kunne bruge, synes jeg var deres slankepogram.
Jeg er mere til ting som jeg kan føle med mine hænder, så alt det sådan overnaturlige lader jeg andre om.
tilføjet af

har prøvet det

Hej med jer.
Jeg har desværre prøvet det på min søn sidste år.
Han lider af meget svær astma så vi ville prøve en biopat.
Vi var til 10 behandlinger og hjalp ikke en pind. Han fik det desværre meget være end da vi startede,så vi valgt at stoppe.Vi fik ivide at hun ikke kunne forstå at han fik det værre men hun kunne jo selv se det heldigvis.Men hun prøvede at presse os til at fortsætte men vi gjorde det ikke da det jo ikke havde nogen virkning på ham.Så vi tror ikke på en biopater og at de kan helbrede folk.
tilføjet af

Akupunktur

Hej storeSøster.
Jeg synes du skulle prøve akupunktur, hvis du ikke allerede har prøvet det! Jeg er færdig om få måneder på den 3 årige uddannelse som det tager og har set at det kan virke på mennesker med de lidelser din søn har. Jeg stikker selv for alt fra dårligt knæ til tics i hoved og det virker!
Ps: De fleste alternative behandler tror deres speciale er nr.uno til de fleste lidelser! Sandheden er nok at hver behandlingsform har nogle lidelser hvor helbredsprocenten er klart størst og så er der jo behandleren,,,Dem er der sku forskel på!!!!!!!
Held og Lykke, håber I finder frem til en løsning!
Mvh Nørrebro
tilføjet af

en biopat?

Øh okay En kvinde. (som ikke ved hvad en biopat er)
ja det kan jeg da svare dig på fordi jeg er meget klog.
biopat betyder=
1. en person der behandler folk ved hjælp af vitaminer, minersler, urter og kostvejledning for at styrke kroppens selvregulerende mekanismer og immunforsvar.
og det findes. Der er nogle som er biopat til deres hverdag for at hjælpe os andre mennesker.
Eks: en læge.
så hav en fantaskisk dag og tag at læs indslaget igen. For at fatte det.
Mvh. En klog Istap
tilføjet af

Biopati

Ja, Jeg tror meget på biopati. For mange år siden jeg haft problemer i maven hver enest dag og lægerne kunne ikke find nogen svar. Jeg kom hos en biopat og hun har sagt at jeg skulle hold op med at drik mælk; Indtil idag har jeg ikke nogen problem med min mave.
Bye.
tilføjet af

Jeg ved godt hvad en biopat er..!!

Hej Kloge Istap.
Jeg synes du svarer en smule overlegent. Jeg har aldrig sagt at jeg ikke ved hvad en biopat er. Jeg ved udemærket godt hvad det er for en skabning og for det ikke skal være løgn er jeg selv igang med at læse til det. En 3-årig uddannelse og IKKE bare vulapyk..!!
Gunden til mit indlæg var at få lidt indsigt i hvor mange ud over mig, der egentlig ved hvad det er..! Det er faktisk ikke mange.
Jeg kan så fortælle dig at du med garanti ikke kan få biopatisk hjælp hos en læge. Tværtimod. Læger og folk fra den alternative verden tror overhovedet ikke på hinandens metoder. En læge må rent faktisk ikke hjælpe folk med vitaminer, men skal udskrive en recept (såfremt de mener det er nødvendigt) på noget medicin. Man kan godt få vitamin indsprjtning hos lægen hvis det er sådan man står og mangler f.eks. A-vitamin akut, men det er ikke noget de ellers praktiserer.
Læger er ellevilde for at udskrive recepter på medicin og det eneste jeg kan sige til det er at det ikke helbreder. Det fjerner de symptomer man mærker, men det fjerner ikke sygdommen. Det forværre den, da man efter en pencilin kur har forbudt kroppen at udrense på naturlig vis, og dermed forgiftet den med antibiotika der ikke forsvinder ud i den blå luft, som mange tror, men derimod ophobber sig i kroppen og gør ondt værre. Der er endnu ingen videnskabelige undersøgelser der påpeger at medicin forsvinder ud af kroppen efter endt behandling.
Jeg håber ikke du tror at en læge kan give dig biopatisk behandling, for det kan han ikke.
Kan du have en god dag.
Mvh. En Kvinde
tilføjet af

Kære Istap

Er du ikke lidt smart...??
man kan godt svare ordentligt på tingene,i stedet for at være så overlegen som du er!
Der er mange der ikke ved hvad en biopat er,det er faktisk de færreste der ved hvad det er...
Så overvej lige hvordan du udtaler dig næste gang,for det er faktisk lovligt at henvende sig på en høflig og ordenlig måde
Mvh Louise
tilføjet af

Biopat - psoriasis

Jeg er en 24 årig psoriasis-patient, der som før nævnt i flere indlæg, er på vej igennem den medicinske mølle.. Ofte udskriver læger for at kurere med godt resultat til følge. Problemet tror jeg er blot, at kroppen enten tager skade eller sættes på 'stand-by' af medicin.. Dvs. de følgende reaktioner fra kroppen er ofte en del mere voldsomme og ofte værre end før.. Jeg har netop derfor også intensioner om at henvende mig til en biopat og håber på at kan få kroppens naturlige balance til at lindre og kurere mit psoriasis..
Bye.
tilføjet af

Til patienten

Nu er det ikke fordi jeg skal gøre mig klog på mange ting angående din sygdom, men jeg har haft soriasis i mange år og ved et tilfælde (jeg var indlagt på sygehuset) fandt jeg ud af at en crem som jeg køber på apoteket kunne klare mit, og der er ikke spor gift i det i forhold til det man ellers får på resept, det er noget du kan købe i håndkøb på apoteket, der hedder DEKOPAL detvar dog et forsøg værd.
Hilsen Gunner
tilføjet af

Psoriasis

Hej Patient.
Du har fuldstændig ret i det du siger. Jeg er selv ved at læse til biopat (som du måske har læst allerede) og psoriasis er blot en af de mange sygdomme der kommer efter at man i lang tid har ignoreret kroppens signaler om ubalancer, f.eks. hovedpine, uren hud, snue, influenca osv..
Det ville være en rigtig rigtig god idé for sådan en som dig, at opsøge en biopat. De vil med garanti kunne hjælpe dig, og med den viden jeg har, vil jeg faktisk mene det er den behandlingsform der er bedst til lige netop din sygdom.
God fornøjelse med det.
Mvh. En kvinde.
tilføjet af

Biopati en stor hjælp til mange mennesker

Min hustru og jeg, der begge er i 60'erne, har benyttet biopati i mere end 15 år. Biopater har en langvarig uddannelse. De kan teste, hvilke mineraler og vitaminer, man mangler. De fleste af os har mineralmangel, men det er meget forskelligt, hvad vi mangler. Hvis man lider af fordøjelsesproblemer, træthed, ledsmerter, åndedrætslidelser og meget andet, er biopatien ofte den mest effektive og billigste måde at blive kureret på. Det er ikke noget, man skal "tro" på, for det er underbygget af talrige videnskabelige undersøgelser. Find en biopat i telefonbogen og prøv at gå 2 - 3 gange inden for nogle måneder.
God fornøjelse
tilføjet af

på rette kurs med biopati

Jeg har de sidste to år prøvet et stort antal forskellige behandlingsformer..alternative som konventionelle. Mit problem er at jeg har en kraftig seneskedhindebetændelse i mine håndled og albuer. Jeg har måtte stoppe min uddannelse pga. af dette og har været super-deprimeret! Jeg er trods alt kun 21 år og at skulle opgive sin drømmeuddannelse er helt forfærdeligt...men nok om det sørgelige...for jeg gik nemlig til en biopat, som en venindes mor anbefalede. Først var jeg meget skeptisk, for jeg har som sagt prøvet en del og kommet til det punkt hvor optimismen var helt forsvundet og pengepungen tom! Men jeg fik sparket mig selv afsted og hvor er jeg glad for det!!! Biopaten testede mig og fandt ud af at jeg havde underskud af en hel del vitaminer og mineraler. Der ud over sagde hun at jeg skulle holde mig helt væk fra hvede og sukker. Til slut anbefalede hun et flydende urtekosttilskud. Det er nu ca. to måneder siden at jeg var hos biopaten
og jeg har næsten ingen smerter tilbage!!!Det er helt fantastisk!!! Biopaten kostede mig 600 kr. og jeg købte de anviste ting i en helsekost for ca. 400 kr. Så 1000 kr. for at blive næsten smertefri og glad igen....det synes jeg alle med sådanne problemer skylder sig selv.
tilføjet af

Fedt at høre..!!

Hej med dig.
Jeg vil bare lige komme med et andet godt råd. Man kan få noget der hedder munkedråber. Smør et par dråber på dine håndled og albuer, og kom et bind om, det virker virkelig godt mod seneskedehindebetændelse.
Men godt du ellers har fået det bedre, det er fedt med nogen succes historier.
Hyg dig - Mvh. En Kvinde
tilføjet af

biopati er oftest en sikker vinder

Har selv lidt af Candida og intolerans i mange år
men at der skulle gå næsten 5 år for at finde ud af det, er simpelthen uacceptabelt. Har været hos en utal af prak. læger, øre, næs, halsspec. da en af mine svære syntomer er pus i næsen. Men jeg følte mig til grin hver gang jeg blev testede hos en ny læge og at der ikke var noget galt med mig. Jeg blev fodret med antibiotika og div. andet gift. Hvad ved man om det, når man ikke er mere 17 År. Nå men har siden hen kommet til alternative behandlere hvor jeg føler alt sammen har hjulpet godt. Biopaten har hjulpet mig rigtigt meget, men er desværre ikke sluppet helt af med det i nu, men ved at det er en langsom proces. Dette er en meget forkortet udgave:o)
Men kan kun anbefale biopati...
tilføjet af

Svar til biopati

Vi har prøvet det på vores dreng som har meget svær astma, og vi kunne overhovedet ikke bruge det til noget, han fik 7 behandlinger af 500 kroner for hver gang.
Og vi fik at vide at der ikke var nogen bivirkninger ved at han var der, men det var den største løgn jeg nogensinde har hørt, han blev mere og mere dårlig for hver gang vi var der, jeg og min mand mener at det er det rene fup, men hvad ved vi, der er da sikkert nogen som mener de er blevet raske af at komme til sådan en men var de ikke blevet det under alle omstændigheder?
Min mand og jeg var de eneste i familien som vidste at vores søn havde en svamp i sig det sagde hun da godt nok til os, og han kom på en diæt hvor han ikke måtte få mælk, sukker og hvedemel, vi overholdt ikke denne diæt, men efter 2 gange blev vi rost for at have holdt den for nu var svampen lige pludselig væk, og den har han altså haft i ca 1½ år på det tidspunkt.
Så vi mener helt bestemt at de biopater de vil kun tage vores penge for hvad er de der ellers for?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.