3tilføjet af

bil fra tyskland

mår jeg kikker i den blå avis finder jeg en masse gode og billige biler..
men der står uden afgift..
hvad vil det sige
tilføjet af

AT du skal betale dansk moms og afgifter oveni..

Bilerne i Tyskland har jo ikke betalt dansk afgift, så den skal lige på, så du skal sikkert gange prisen med 2-3 stykker for at kende den pris du skal betale for at få bilen indregistreret i Danmark.
Det skulle være en god ide at købe biler fra sydtyskland fordi klimaet dernede er bedre for bilerne og de ikke bruger salt, men grus når det er vinter til at holde vejene fri for is. Med andre ord så ruster de ikke så hurtigt.
tilføjet af

det vil sige

at hvis du køber en bil i tyskland eller i danmark uden afgift, vil den bagefter blive værdisat af told og skat.
et eksempel.
Du køber en bil i tyskland og betaler 80000 kr hos
told og skat sættes salgsværdien til 200000 kr, du skal så betale, hvis jeg husker rigtig 60% afgift af de 200000 kr før du kan få den på plader i Danmark, så er det bare om at regne de 80000 kr + 60 af 200000 kr, så har du ikke sparet noget og max 10000 kr
tilføjet af

man sparer da noget

Fordelen ved at hente en bil i tyskland er at man typisk for en del ekstra udstyr som læderkabine, fartpilot, automatgear og andet gejl uden at betale hvis bilen er mere end 6 år gammel. Så er det nemlig afgiftsfritaget. Desuden kan man jo næsten kun få en mindre salt angrebet bil end dem der er kørt i DK. Ved lidt mere sjældne biler kan man sågar være så heldig at skat sammenligner med den nærmeste (mindre model) her i DK. (har lige talt med en kollega som har oplevet det!)
Mvh. stormesteren
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.