15tilføjet af

Beskidte indkøbsvogne, og ditto omgivelser

hvor de er parkeret, findes overalt.
Det er utroligt uhumskt, og jeg fatter ikke, at levnedsmiddelkontrollen samtidig med, at de kontrollerer hygiejnen inden døre, ikke kigger efter svineriet ved vognene, der oftest er placeret udendørs.
De er jo rullende bakteriebomber, der transporteres rundt mellem madvarerne i butikken, og de inficerer de varer, som kunden skal have med hjem.
Ofte erfarer man også, at vognene ikke er vedligeholdte, og så kan man bruge kræfterne på at kæmpe med at skubbe vognen lige.
Supermarkederne kan ikke være ovenstående bekendt.
Hvad mener I?
Har I aldrig tænkt som jeg?
tilføjet af

Nej...

For efter som jeg altid har mine vare i en eller anden form for indpakning, så de ikke ramer indkøbsvognen og alt andet for den sags skyld der ikke skal i direkte kontakt med mine madvare, så kan jeg ikke se det som et problem.
Synes måske du skulle overveje dine egne hygiejne standarder hvis du lader madvare lægge ubeskyttet i indkøbsvognen. Selv om vognen var fuldstændig ren, ville der stadig kunne komme bakterier udefra og inficere dem.
tilføjet af

jow så mænd har vi det

PAS NU BARE LIDT PÅ !
At bakteriehysteriet ikke tager overhånd, så alle bliver syge af at trykke hinanden i hånedn og indånde luft.
Du lægger jo ikke uindpakket oksesmåkød dirkete i vognen, eller va´ gør du.
tilføjet af

vedlæg

Ser det heller ikke som et problem at de kommer ind i butikken, da de ikke har direkte kontakt med madvarene.
tilføjet af

Så burde DU vaske dem

I stedet for at sidde foran 'puteren'
tilføjet af

Har tænkt.........

..men ikke som dig - jeg har aldrig været i et supermarked hvor fødevarerne lå uindpakkede på hylderne - de varer som fås i "løs vægt" - frugt og grønsger f.eks. er der plastikposer til at komme det i - madvarerne har ikke direkte kontakt med vogne /kurve.....
Langt vigtigere er det når du kommer hjem og pakker ud, nemlig at sørge sørge for, at køkkenbordet bliver vasket af efter udbakningen, og ligeledes holde køl/og frys, og hænder rene.
Vh Rosalilje
tilføjet af

Indkøbsvogne

Livet er for kort til den slags pelitesser, få dig et liv, nyd sommeren, kom ud i den friske luft og indånd alle bakterierne, se det er livet, god weekend allesammen.
tilføjet af

Svarene signalerer

Sol debattens forbrugeres stade vedr. hygiejne samt et enkelt tilfælde af manglende evne til logisk tænkning- vaske vognen i stedet for at sidde foran computeren.
I hovedindlægget kan jeg ikke finde noget om, at forbrugeren smider uindpakket mad i vognen.
tilføjet af

nej intet problem

når varerne er imbaleret. indsenderen har vel bare et brokkegen, og for mget tid
tilføjet af

den hjemlige hygiejne

er det afgørende rene remidjer og rene hænder. du har ret som de andre
tilføjet af

kan godt...

... følge dig. Der er i forvejen meget fokus på hvordan varerne opbevares i butikkens baglokale. Den fokus kunne man godt lade gå videre til transporten rundt i butikken. Men i det store hele er det ikke lige det jeg tænker mest på når jeg går rundt med vognen.
Derimod kan det få mit pis i kog hvis jeg skal gå rundt med en vogn der konstant vil den modsatte vej end den jeg vil. Det er et af de største irritationsmomenter ved at handle i større butikker. Det værste er, at gør man opmærksom på, at deres indkøbsvogne trænger til et eftersyn, får man som regel et "NÅ".
Jeg har et par butikker hvor jeg ikke gider komme, da jeg flere gange har været ude for at indkøbsvognene enten var ustyrlige eller ramponerede. Det er et dårligt signal at sende til kunderne.
Jeg kommer ikke i et varehus for deres skyld, men for min egen. Og har de den holdning, at kunderne er en besværlig nødvendighed for at holde forretningen gående, ja så må de klare sig unden mine penge.
tilføjet af

gå en tak...

... videre!
Hvad gør du med de Emballerede varer når du kommer hjem? Tørrer du det hele af i sæbevand? Du slår hårdt på hygiejnen derhjemme. Men medmindre du sæber alle dine emballerede varer af, har du alle bakterierne i dine skuffer og skabe. Også køleskabet.
Det er ikke helt hen i hampen hvad indlægsskriveren har fat i! Selvfølgelig skal man ikke være hysterisk, men kan godt tænke sig lidt om.
tilføjet af

varerne

har først ligget i store kasser eller kartoner, derefter på hylder i varehuset derefter igen i indkøbskurven, derefter igen i fruen beskidte indkøbsnet. hvad fanden tænker du på.
ja jeg tørerr de ting af som skal i køleskab ja !
tilføjet af

håndtaget mange håndtag

har hun taget på, eller har hun handsker på så emballagen ikke får hendes håndbakterier på sig.
rosalilje bla har sq da ret i at det er vigtig hvordan du behandler det efter din hjemkomst. sørg for at der ikke er hul i emballagen ved køb, så er alt som det skal være.
tilføjet af

nå ja, godt ord igen....

... jeg er her jo ikke for at genere dig.
tilføjet af

Hvad har ...

... hun/han med mit svar at gøre. jeg har da ikke skrevet at nogen har sagt noget forkert. Bare at man ikke skal være hysterisk. Jeg kan jo ikke sidde her og se hvad du gør hjemme hos dig. Hvis du siger at du tørrer alle dine varer af, jamen så tørrer du alle dine varer af, længere er den ikke.
Håber da at du stadig kan få en god dag? 8O)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.