35tilføjet af

Barn skider på stranden

Jeg var i dag vidne til noget jeg ikke håber jeg ser mere.
Et par i 30-års alderen med deres lille pige ca. 2år var på stranden. Jeg sad bagved og kunne pludselig se at pige sked en lille lort på stranden. Det gentog sig 4 gange inden for en halv time. Moderen skovlede lorten op i en spand og smed det ind i en busk. Da pigen sked 5. gang kunne jeg ikke tie stille længere og jeg sagde om det ikke var en ide at give hende en ble på. Så blev moderen gal og sagde jeg var snerpet og at jeg vist ikke havde børn selv. Det har jeg heller ikke. Så spurgte jeg om det var fordi hun ikke have bleer med men det havde hun. Hun mente at de havde holdt øje med lortene men jeg kunne jo se at den femte havde de ikke fjernet. Moderen mente at istedet for at brokke mig skulle jeg hjælpe dem med at finde lortene. Da gik jeg fra stranden, men er stadig forundret over om det er normal kutyme for børnefamilier at man lader sine børn skide på stranden.
Jeg beder om jeres mening, da jeg ikke selv føler mig snerpet.

Mvh Mig selv
tilføjet af

Snerpet

Selvfølgelig er du snerpet.. det er da sundt for fødderne at vade rundt i lort. Hmm, spøg til side.. jeg synes du skulle have smækket moderen en, for der er da ikke noget så ulækkert, som: 1) At se på andre der skider og 2) at jokke i det. Jeg tror jeg var tændt af. Jeg håber du kunne bruge mit indlæg.. haj.
tilføjet af

svineri

Det er da værste svineri, selvom jeg har børn, kunne jeg da ikke finde på bare at smide lortet, men Danmark er blevet et LORTELAND, her er så beskidt, folk lader alting flyde, og det er både små, unge og gamle, jeg pudser min glorie, for jeg samler meget papir og plastikflasker op, jeg holder selv meget af at Danmark ser pæn og ren ud, som det gjorde engang.
Da fik vi altid at vide, at Danmark og Holland var de reneste lande, det er VI ihvertfald ikke mere.
Den mor skulle have lorten lige i nakken, det kunne jeg godt finde på, lige som hundeejerne også mangler pli.
Hilsen fra jaha
tilføjet af

utroligt

Hej
Jamen når man ser hvordan de "arme" børnefamilier i dag opfører sig generelt, så undrer moderens opførsel mig såmænd ikke.
Idag er det at have børn, jo et "samfundsproblem" forældrene magter ihvertfald sjældent opgaven.
Prøv at gå på restaurant, f.eks. med buffet. Og se og ikke mindst hør, hylende og skrigende unger, høvle rundt i lokalet. Gramse på alt i en buffet, selvom snottet hænger i guirlander på ungerne, og forældrene puha ja de slapper søreme af. For de "kære" små skal da endelig ikke irettesættes endsige opdrages. Personligt går jeg simpelthen igen, hvis et sted er "indtaget" af småbørns familier. Jeg orker ikke hylene, skrigeriet, og svineriet, der helt naturligt følger i kølvandet på de "arme" småbørns familier.
Det er jo dybest set heller ikke børnene der er problemet, men deres forældre.
tilføjet af

Jeg er snerpet!

Hey!
Tænk at en kvinde vil udstille sit eget barn på den måde.
Gad vide, om hun selv ville sætte sig lige dér midt i det hele og skide? Næppe.
Men okay; jeg er pissesnerpet. Helt ærligt.
Måske en eller anden klam idiot går hjem og onanerer med billederne af hendes lille, nøgne pige på stranden.
Fik jeg nævnt, at jeg også er paranoid når det kommer til småbørn? Hmm.. det er jeg.
tilføjet af

mor til to

jeg kan bestemt godt forstå din harme og som mor til to kunne jeg ikke drømme om at lade mine børn stå og skide mens andre så på.
en af årsagerne er nemlig også at jeg heller ikke ville udstille mine børn...
jeg vil dog lige sige at hvis man er på stranden og en lille en SKAL lave, så har man ikke så meget valg, men man kan da gå hen et sted hvor ingen ser det eller går, som fx inde bag en busk også samle op efter sig, lige som de fleste hundeejer gør
hilsen cece
tilføjet af

Glorie??

Puds ikke din glorie, før du har lært, at lade være med at generalisere... Det er ikke alle hunde ejere der mangler pli. Jeg kan blive så arrig, over alle jer der kan deltage i disse debatter, og kommentere hvordan alle andre er... Jeg er sikker på, at mange af jer, burde se sig selv i et spejl
tilføjet af

skide skægt

Jeg synes bare at du skal se det som god humor og grine af det
tilføjet af

Ubehøvlet Mor til det barn

Den mor skulle have haft et knaldende lussing med den svinske indstilling hun lægger for døren.
Hun skulle selv prøve at vade i en lort.
Hvad med faderen til barnet.Hvor var han henne?
Det barn burde have haft blebukser på.
tilføjet af

Tumpe

Hvorfor kalde sig Hustler når idiot ville være mere passende.
tilføjet af

Svineri uden lige :-(

Jeg kan så sandelig godt forst¨å din harme..føj for fanden at få børnelort mellem tæerne.
Det er bare endnu et bevis på at mange forældre ikke tager det hensyn som man forventer af dem..der er også en dabat om "Restauratbesøg" hvor små børn kan ødelægge en hyggelig aften for de andre gøæster, og spolere arbejdsrytmen for de ansatte...
Men dette er helt uforståeligt..lort det lugter og må være noget ækelt at få på fødderne.
Vh..Piat
tilføjet af

Ulækkert!!!!

For s.... man kan jo blive helt pinlig, på deres vejne... Aldrig har jeg hørt noget så ulækkert... Hun skulle have dem lige i nakken... sådan en møg kælling... Synd at danskere er blevet så letsindige... med deres børn. jeg havde også sagt SO::::::
tilføjet af

nemli

jeg giver dig ret, sådan noget gør man ikke på en strand!!
ligesom de der har kikkert med !!
tilføjet af

WHAT?

Jeg har da altid kikkert med på stranden. MUMS!
;)
tilføjet af

Værre er det da heller ikke

Når jeg er på stranden med min lille ble-bruger, får han blebadebukser på. Det kan ikke tage tisset, men det tager hvad den her debat drejer sig om.
Og ja...det er da ulækkert at lade sine børn skide på stranden. Men altså...på "min" strand...der er buskadset ikke noget man går i...for det er væmmeligt og gør ondt. Så jeg kan ikke se noget galt i, at nogle smider lidt nødtørft derind. Børnestørrelser forsvinder sgu hurtigt.
Nogle snakker om at udstille sit barn. Jamen, ville det være at udstille barnet mindre, hvis det havde haft ble på ?? Eller skal de vælge at forlade stranden fordi lille baby skal lave noget i bleen ?? Nej, voksne har ikke lyst til at sidde der på stranden...men børn i den alder har altså ingen problemer med det endnu...det kommer senere.
Jeg kan godt forstå at du ikke havde lyst til at hjælpe med at finde lorten...men kunne du ikke bare være rykket lidt væk ??
tilføjet af

blot en tanke

Jeg undrer mig lidt... Hvad mon forældrene giver deres barn at spise, siden det kan skide så meget? Der må der være noget galt med maven, eller også har barnet fundet ud af at det er sjovt, eller ok at man bare skider hvor man har lyst. én gang er da ok, hvis det er et uheld,men det kan det vel næppe være når det er sket så mange gange. Mon hun også får lov at gøre det der hjemme, det håber jeg da ikke. Hilsen fra en mor
tilføjet af

Decideret ulækkert!

Synes da det er det værste svineri! også selvom det blev fjernet.
Noget helt andet er, at det ikke er helt ufarligt, for især piger, at rende rundt med bar numse på stranden. Der kan kravle sand ind diverse steder, og det er ikke rart for det lille barn og kan skabe infektioner. Der findes badetøj med "indbygget" ble, og bleproducenten Huggies har lavet badebuksebleer, så muligheder er der nok af.
Mvh Stine, der selv er mor
tilføjet af

Smiler skævt !

barnet må da hellere skide derhjemme hvor vi andre ikke kommer, end på en offentlig strand...de har sikkert støvler stående i entreen til gæsterne :-)
Det er enn underlig indstillig at have..sikke noget LORT !
tilføjet af

Er du pedagog

..du er da syg..nu ved vi hvorfor der er så mange forkvaklede unger til..deres uduelige og snot dumme mødre..gå væk ..ind i krattet med dig og dine børnelorte..fy for fanden .
tilføjet af

:::::

Store fjog... så skriv dog ordentligt....
det hedder sgu ikke hunde ejerne men hundeejerne... Er det så svært at fatte?
tilføjet af

SKIDESKÆGT

Det er sgu da skideskægt, at et par små børnelorte kan få folk til at fare i blækhuset....
hæhæ...
Klaphatte...
tilføjet af

nej...

Hvorfor skal jeg nu have skylden...når jeg starter mit indlæg med at skrive at min den mindste bruger ble på stranden ?? Og den ble tager jeg nu engang med hjem, da der ikke findes "ordentlige" ble-skraldespande nogen steder. Synes det er ret ulækkert at smide dem i en is-skraldespand. Og det er LANGT mere ulækkert end en lille lort inde i buskadset.
Ordet buskads kommer fra BUSK...hvem fanden træder i en busk ?? Nej, den stikker og river...både med og uden sko.
Det er jo ikke en græsplæne vi snakker om. Så jeg kan stadig ikke se noget ondt i at der blev kastet lidt børnemøg derind.
Men det er måske lige før man skal udlove en gevinst til den person der ved uheld kommer til at træde i lorten.
Hvad med rævelorte ?? Vildkattelorte ?? De er derude et sted...for dyr skider også.
Og nej, jeg er ikke pædagog...og planlægger heller ikke en karriere blandt børn.
tilføjet af

I er da for meget...alle sammen

I er da de mest ynkelige at høre på.
Hvad farligt er der i en bette menneskelort som hun oveni købet fjerner?
I er da de mest snerpede bitcher. Ungerne skal da have luft dernede. går de måske ikke rundt med de bleer for meget i forvejen.
Godt det ikke er sådan nogle veninder som jer jeg har. Det ville da være totalt ulideligt både for mig selv og børnene.
Hilsen en mor.
tilføjet af

Lækkert

Hvor lækkert er det at se på et andet menneske der stiller op og skider foran en, jeg er uenig med dig.
mvh mig selv
tilføjet af

Bleen er opfundet!

Går dine børn så også rundt og skider hvor det passer dem hjemme hos dig? Næppe! Der er jo en grund til at bleen er blevet opfundet, og det er ikke mindre ulækkert at barnet skider et offentligt sted end hjemme i din egen stue.
tilføjet af

Lad os stoppe det svineri!

Jeg har selv oplevet noget lignende, omend i endnu værre omfang.
Der var tale om adskillige som gentagne gange sked gentagne gange på stranden. At vi var flere badegæster der råbte dem an gjorde overhovedet ingen forskel - de fortsatte blot med deres forehavende. Det værste er, at der var tale om en flok på 8-10 voksne!
En af andre badegæster mente dog det primært var unge, havmågerne der sked altså.
Det er fuldstændig urimeligt med al det hæmningsløse skideri der foregår på vore strande. Jeg tør SLET ikke tænke på hvad fiskene gør ved badevandet.
Heheheheeee - slap da af. Solen skinner, selv på snerper :)
tilføjet af

Du er nok fra landet

Det er bønder, og kun bønder der kan være så primitive at de syntes lort er fint at jokke i..bliv du bare i stalden sammen med dine bonderøvsveninder..når er nok een af jeres slæng der har været ved vandet og ikke ved hvordan man opfører sig blandt andre mennesker.
Kys dine veninder og pris dig lykkelige for dem..der findes forhåbentlig ikke mange af deres slags..du er ret alene om dit syge synspunkt.
Bondet født og kvajer opdraget MEGET KVAJET
tilføjet af

Gaaaab - snerpe...

Bondet født? (Bare rolig, jeg kommenterer ikke dine stavefejl)
Ærlig talt, så findes der ikke længere "rigtige bønder" i Danmark. "Bønder" er generelt bedre uddannet end deres urbaniserede artsfæller.
At du vælger at udtrykke dig som du gør, demonsterer kun din egen manglende evne til at skue forbi næsetippen.
Det er fint nok at have en "cafe-rigtig" omend uendelig ligegyldig holdning til alt, men bare rolig: Du ender såmænd også med at blive voksen.
tilføjet af

Ikke så slemt ment *S*

Men lort det lugter altså, og menneskelort lugter værre en dyrelort.. hvis man bruger buskene til at gemme sit affald og andre efterladenskaber, så er det ikke svært at forestille sig hvordan stanken kan udvikle sig..i 30 graders varme.
Børns bæææ skal i en plastikpose og i skraldespanden, den bliver tømt mange gange på en dag ved stranden...sådan gør hundeejerne jo også !
Vh..Piat
tilføjet af

Jo ..der findes bønder.

Ligesåvel som jeg sikkert også en dag bliver voksen....
Man behøver ikke være landmand / gårdmand for at være en "bonde"..en dag ved stranden havde en familie lavet et "træf"..de kom fra alle egne i landet..de som ikke talte som os fra byen KBh. og omegn..de åd mens de andre spiste..de sad i sorte bukser og brune snøresko, hvis skjotre og rød kasket (og de var voksne) meget voksne... når morfar kaldte på sine børnebørn..så lød det ca. sådan...KOM NU HER HEN FOR H..... hvis i skal have noget at ÆDE..og ordet ÆDE bliver ikke brugt i byerne når det handler om mennesker, kun dyr æder vi andre spiser.
Det er meget BONDSK ..med eller uden stavefejl :-)
tilføjet af

Ok :-)

Skal nok undlade en større omgang insekterotik her.
Jeg tror bare vi opfatter ordet bonde forskelligt, for det du beskriver, betragter jeg som mangel på pli/dannelse og situationsfornemmelse.
Jeg tror ikke folk i provinsen generelt opfører sig dårligere end folk fra Kbh. & omegn. Der er også himmelvid forskel på hvordan en Københavner opfører sig, afhængig af om vedkommende er til en reception, eller døddrukken på vej hjem fra fodbold i Parken.
Forresten er en stor del af beboerne i Kbh. vokset op som bønder ;)
tilføjet af

Ja....

Det kan vi godt høre, men mange har dog tilegnet sig alm. kultivet omgangstone..ordet ÆDE er ikke velanset i Kbh. og bliver ikke brugt som denne "strandfamilie" gjorde hele tiden..for dem var ordet ÆDE helt almindeligt brugt..og bliver måske videreført til børnebørnene, som så også vil blive stemplet som "bønder" i kbh. i aldensfald :-)
tilføjet af

Bondsk???

Nu har jeg lige været på Las Palmas, Gran Canaria. På den ø har de en dejlig fuglepark (Palomitos Park) m tonsvis af papegøjer, øgler (fritlevende), akvarier og alt muligt andet. Jeg var der 3 gange, da jeg var på semester m uni dernede og tog mine gæster med i parken som udflugt.
Og det var bestemt ikke altid lige heldigt. Der kom en del danskere, og jeg kan love dig, at det var de danske familier med tyk københavner accent, både jeg og diverse familiemedlemmer lagde mærke til.
Børnene var som børn er flest, men de voksne drak temmeligt mange øl, ævlede højlydt henover speakerens stemme, når der var show (papegøjer, rovfugle og "eksotiske fugle"). De bandede og svovlede og kom op at skændes. Og til børnene hørte jeg bla. bemærkningen "nu gider mofar for helvede da ikke mere - han skal have mere øl, før han går videre" udtalt af morfar selv i et meget vrissent tonefald til en ca. 5-årig, der gerne ville 5 meter videre til næste fuglebur. Og det var en typisk bemærkning.
I lufthavnen og flyet var det ligeledes københavnere, jeg lagde mærke til - For de talte ikke sammen, de RÅBTE til hinanden, også uden surhed. Har snakket m en del jyder, der også har lagt mærke til det specielt københavnske lydnivaeu i mange situationer.
Så skulle vi ikke lade fordommene blive hjemme? Der er vist mindre smarte mennesker både i land og by og fra alle dele af Danmark.
tilføjet af

Hva`....

....Hvor er du underlig ???
tilføjet af

ja ja, men...

Det er såmænd okay at lortene ligger i busken, men det er derimod forkert at lade sit barn lave stort midt på en offentlig strand... ville du bryde dig om at sidde og se på en hund der lavede hvad den skulle lige foran næsen på dig??
tilføjet af

Når man skal lave stort

Når et af mine børn eller en af vi voksne skal have forrette stort og vi er på stranden,skoven eller anden sted uden toilet tager vi toiletrullen og en plastikpose, som vi altid har med til affald, finder et stille sted og sætter sig og få lavet.Bagefter samler vi afføring samt det snavsede papir i plastikposen,hermed er naturen ren.
Det kan jeg ikke se det forkerte i!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.