18tilføjet af

Samtaleemner

Jeg er ikke så god til at snakke med fremmede men er begyndt at øve mig.
Så kunne godt tænke mig at få nogle samtaleemner til smalltalk.
Og når man flirter skal der så være seksuelle undertoner og hvornår bliver man bare slesk?
tilføjet af

HUMOR

så er det sagt, dte vigtigste er at kunne grine sammen og få hinanden til at grine, så kommer resten automatisk
tilføjet af

Ja og

udover humor er det aldrig en dårlig ide, at spørge ind til deres interesser - de fleste elsker at tale om sig selv eller ting de ved noget om.
Hvis du kun vil have forslag til "score small-talk" er jeg dog nok næppe den rigtigt til at hjælpe dig :p
tilføjet af

hej

du skal tale om noget der interesserer dig. Ellers er det meget nemt at spore, at din interesse ikke er der. Og så går det sjove hurtigt af samtalen.
Det bliver vammelt i en flirt, hvis man kan mærke at den anden person tænker mere med ***.. end med hovedet.
tilføjet af

Åbner mig ikke for fremmede

Jeg kan godt se det med humoren men... Har problemer med at åbne mig for fremmede. Så hvis jeg skulle sige noget sjovt skulle det være indøvet.
tilføjet af

vil sige...

de råd de andre har givet er gode...
interesser, tv, film, sport, dyr, vejret???
jokes, tøj...
ved det er svært når man er genert, har selv været sådan... når jeg bare kiggede på en fyr jeg synz så sød ud gik jeg total i baglås og blev helt rød i hovedet... men øvelse gør mester, kast dig ud i det :)
tilføjet af

Unge og ensomhed?

Hej,
Mit navn er Mads, jeg er en journalist på 26, der er ved at undersøge ensomheden blandt unge. Mange organisationer fortæller at temmelig mange unge føler en stor ensomhed i Danmark. En ensomhed som vel kan føles selv om der er andre omkring en. Kender du noget til det, kunne jeg utrolig godt tænke mig at høre lidt mere om det.
For nogle er det et stort tabu, men jeg håber virkelig at nogle vil være med til forklare hvordan det føles.
Bedste hilsner Mads.
tilføjet af

Min hjælp

Jeg vil hjælpe dig ved at fortælle om det men hvordan havde du tænkt dig vi skulle gøre det? Og for som du sagde er det et tabuemne og det er det også for mig. Derfor vil jeg være anonym hvis det skulle være.
tilføjet af

Det er okay at du er anonym i artiklen

..men JEG har desværre (sådan er de journalistiske etiske retningslinier) brug for at kende din identitet, så jeg har en vis sikkerhed for at du taler sandt. Som sagt ville det ikke stå nogle steder.
tilføjet af

Har jeg skræmt dig væk?

???
tilføjet af

hvor og hvordan

Det er okey...
Men hvordan skal det så foregå?
tilføjet af

heysa

prøv at lure de andre emner :)
msn: mnikolai@hotmail.com og
mail: info@madsnissen.com
tilføjet af

Forstår.

Jeg har også altid haft problemer med at snakke med fremmede. Hvis nu du er sammen emd en veninde, så kan i fx. tage ud til nogle andre, til fest eller sådan noget. Og så prøv at fald i snak med nogen du ellers ikke plejede at snakke med? Du kan jo egentlig snakke om alt? Bare pas på det ikke bliver for tørt og kedeligt. Find ud af hvad de personer du gerne vil snakke lidt med laver. Spørg hvad de hedder (hvis du ikke ved det) Hvis du ved hvad de hedder kan du jo altid gå hen og sætte dig og sige hej og præcentere dig selv. Bare sige "hej jeg hedder (navn :b )." Og så plejer alle for det meste at sige hej. Så kan du se hvad personen er i gang med når du kommer og så kan du jo sprøge lidt ind til det?
Hvis du skal flirte synes jeg ikke det skal være sådan alt for meget. Sådan lidt uskyldigt flirt, nogle blikke og sådan. Du skal ikek begynde på alt det der med nedringet trøjer og alt sådan noget seksuelt, det bliver drenge hurtigt trætte af (de drenge der er noget værd i hvert fald) Nogle lidt frække blikke gør ikke spor, man siger jo at øjnene er vejen til kvindens hjerte. Så finder du en der kan holde øjnkontakt så er det jo super.
Det er altid svært det emd fremmede og flirt, men det kommer stille og roligt. jeg har altid været dårlig til begge dele men det kommer stille og roligt.
Bare rolig, !
tilføjet af

TIl Chrysta

Du har overhovedet ikke fanget at personen som har startet denne tråd omtaler sig selv som "genert fyr"? Hehe.
tilføjet af

ensomhed

jeg føler mig tit ensom fordi mine veninder er flyttet på andre skoler/efterskoler derfor har jeg det slet ikke god med at gå i skole og det gør livet rimeligt surt 😕 prøver at få det bedste ud af det men synes det svært at se det gode i hverdagen 😖
tilføjet af

kan hjælpe dig:).

Jeg er en dreng på 16 år. Går i øjeblikket på efterskole, og er faktisk en af de mest populære på skolen. Mit udseende er rigtig godt og pigerne syntes jeg ser godt ud.
Jeg føler mig tit ekstremt ensom. Jeg har endda en kæreste og gode venner og familie.
Det er som om jeg mangler et eller andet. Ved ikke hvad det er, men jeg føler mig tom inden i. Jeg begyndte at tage lidt stoffer, for at få en euforisk følelse, (den så kaldte "lykke følelse" når man er høj). Jeg lagde ud med at sniffe noget ritalin og jeg fik det godt hver gang jeg gjorde det. Jeg tror faktisk at ensomhed nemt kan lede unge ud i et misbrug af en art. Sådan var det i hvertfald for mig.
jeg ved ikke om det her er noget du kan bruge, men værsago.
du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil vide mere.[:|]
tilføjet af

Find troen på dig selv

Noget man fanger hurtigt er om den du snakker med tror på sig selv, så find troen på dig selv. Vigtist af alt vær dig selv.
Og vis du syntes han er sød, så bare spørg ind til nogle af de ting du gerne vil vide om ham, vis i går godt i spænd så spørg ham om han har kæreste på, men ikke for hurtigt så bliver det lidt anmasne, og spørg lidt diskret.
Nu har du så ligesom smidt bolden over til ham...
tilføjet af

Jeg vil gerne snakke med dig

Hej Andreas!
Jeg er vil meget gerne vide mere. Hvordan kan jeg komme i kontakt med dig?
Bedste hilsner
Sofie (journalist)
tilføjet af

et par tips..

Altså, hvis du skal fange hendes interesse (går ud fra du er til piger, ellers undskyld 😃) må du sørge for også at "buste" på hende, kommentér noget ved hendes udseende på en drillende måde, der kunne menes alvorligt. F. eks. hvis hun grynter nogle gange når hun griner, så sig: "Jeg elsker når du grynter når du griner, det minder mig om de små grise jeg legede med som barn" What so ever.. Hvis du ikke har fanget pointen med at "buste", kan du læse meget mere om det på www.thegame-online.dk, hvor du også kan finde meget mere om samtaleteknikker. Held og lykke 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.