11tilføjet af

Vild med yngre fyr

Jeg er i et stort dilemma! Jeg er meget glad for en fyr der er 3 år yngre end mig. Jeg er 23 og han 20. Har snakket meget med veninderne om det er for underligt at være sammen med ham når han er yngre end mig. Altså hvis det nu havde været omvendt var der jo ingen der ville sætte spørgsmålstegn. Nogle af veninderne er for og andre imod. Ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.
Håber nogen kan hjælpe mig på vej.
tilføjet af

Så stort

et problem er det vel ikke?
Altså jeg mener... 3 år? Måske hvis du var 18 og han 15, men 23 til 20? Forskellen er sgu da næsten ikke til at få øje på - det er vel snarere et individuelt spørgsmål?
tilføjet af

Det betyder da ingenting,

at han er tre år yngre end dig.
Da jeg var 35 var jeg kæreste med en fyr på 23, og det var heller ikke noget problem, selvom det jo faktisk var en kæmpestor aldersforskel.
Held og lykke, snup du ham og nyd det.
tilføjet af

Tak for svarene

Tak for svarene! Jeg snupper ham og håber at det holder LANG tid. Han er bare dejlig. Vil stadig gerne have flere svar på mit dilemma.
tilføjet af

Alder betyder ingenting

slet ikke, når det kun drejer sig om tre år.
Jeg mødte min kone, da jeg var 25 og hun var 31.
Det er 10 år siden, og vi er stadig meget lykkelige for hinanden.
I er jo yngre end vi var, da vi mødte hinanden, men alligevel kan det da sagtens holde i laaaaaaaaaang tid, som du skriver.
Held og lykke med ham.
tilføjet af

Kom i gang

Det er da ingen forskel, jeg havde masser kærester på 30-50år da jeg var 20-25år, og nu er jeg 44år og har en kæreste på 19år. Og jeg tager da gerne en på 15år nu, selvom jeg aldrig tidligere ville have en på 15 da jeg var 18 - underligt ikke :-D
Alder er uden betydning i relation til at have det fedt sammen, det er kun omgivelserne man skal slås lidt med, men skid på det, det er jo dig der skal ligge i sengen med ham :-)
tilføjet af

Jeg er altid nysgerrig

for at høre argumenterne fra de veninder "der er imod" - de må vide noget jeg ikke ved.
Jeg har været gift i 16 år med en mand der var 10 år ældre end jeg. Efterfølgende har jeg haft en kæreste der var 15 år ældre, en der var 11 år yngre og har de senere år været sammen med en mand det er 6 år yngre end mig selv.
Hans forældre er der 7 års forskel på (til den "forkerte" side) de har været gift i 50 år.
Min 23-årige søn har en kæreste på 27.
Nu vil jeg så gerne høre hvad problemet er med at have en kæreste, der er tre år yngre end én selv - når man vel og mærke ikke er af hankøn.
tilføjet af

Omgivelserne

Tak for de mange dejlige svar! Rart at høre fra nogen som selv har en yngre kæreste. Mine "imod" veninder synes det er underligt at jeg gerne vil være sammen med ham da han er nogenlunde jævnaldrene med min lillesøster. Og hvad vil dine forældre ikke tænke?(tror måske de vil synes det er lidt mærkeligt i starten, men når de først kommer til at kende ham, vil de holde af ham lige så meget som mig.) Inderst inde tror jeg måske bare at veninderne er misundelige over at jeg "tør" date en der er yngre end mig selv. Jeg vil bare springe ud i det nu, med alt hvad det indebærer. Så må folk kunne lide det eller lade være.
tilføjet af

Forargelse

Forargelse er den følelse folk har når de er misundelige på andre som tør gøre ting de ikke selv tør!!!
Jeg har snart sølvbryllup med en kvinde der er 10 år yngre end jeg. Hun var 35 og jeg 25 da vi mødtes og selvfølgelig var der "venner" der var forargede, men de rigtige venner syntes bare det var skønt.
Så blæs på hvad andre siger og synes. Det er da dit liv.
tilføjet af

Så længe han ik er 15

går det nok
tilføjet af

15 er da udmærket

det er en god alder ! det siges at mænds parringsmæssige formåen topper ved de ca. 21 år så det gør vel ikke noget at man øver sig 4-5 år inden det går løs.
tilføjet af

Intet problem

Kender dine veninder, forældre, familie fyren? For når de først lærer ham at kende godt og ser hvor glad du er for ham, så skal de også nok acceptere det.
3 år er ingenting. Hvis du er glad for ham og selv tror på forholdet, så er det bare med at holde fast. Det er ikke alle der er så heldige at møde en de virkelig holder af.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.