56tilføjet af

Barbering et must!

...er et af de kriterier, jeg har bidt mærke i hos en del mænd, når de søger nye partnere.
- Ingen hår under armene (føj da!)
- Glatbarberede ben UDEN stubbe (om man så skal barbere sig to gange dagligt for at undgå det, eller vokse hver 2-3 uge for dyre penge)
- OG SIDST, MEN IKKE MINDST: Ingen hår på missen eller i værste fald KUN en streg (For hår i munden, eeuuvv, det er for klamt og en direkte turn-off)
Som alle(?) andre kvinder har jeg hidtil ligget under for de forventninger og har købt mig fattig i barbergrej og voksbehandlinger, mens jeg i stilhed har lidt alverdens kvaler med hudløse armhuler, der sved som bare H....!, når deo'en skulle på, knopper på benene og i den sarte bikinilinie, FOR IKKE AT TALE OM den forfærdelige kløe i skridtet, der måske i ubevogtede øjeblikke, når trangen til at klø igen, kunne have fået mine omgivelser til at tro, at jeg havde fanget mig et eller andet, man helst ikke skal komme i nærheden af. ;O)
Jeg har ikke tænkt så meget over det, for selvfølgelig er det da mere lækkert at være hårløs, så man fremstår mere tiltrækkende. ELLER...synes jeg nu også det, når det kommer til stykket?
Forleden løb et bekendtskab med en mand, jeg har haft lidt gang i den sidste tid, ud i sandet. Selvfølgelig var/er jeg ked (en smule i hvert fald), for han var da både sød og interessant, og vores kemi var sådan set upåklagelig (bruddet skyldtes andre årsager).
Men det slog mig så, at en af de første tanker, jeg fik, var: "puha, så slipper jeg for at barbere mig" ;O)
Og så er det lige jeg spørger mine medkvinder:
Barberer vi os, fordi vi selv foretrækker det sådan, eller ligger vi under for nogle mandlige forventninger og et modefænomen?
Er barbering virkelig et must?
;O) Decibell
tilføjet af

Begge dele

Jeg barberer mig både for min egen skyld og for kærestens skyld. HADER simplethen hår diverse steder, men efter at have læst dit indlæg må jeg indrømme at det nok mest er for "omgivelsernes skyld". Gik fra min kæreste for en måned siden og har ikke barberet ben siden. Jeg gider simpelthen ikke... Har det bedst når jeg er glat over det hele, altså lige undtaget på hovedet hehe, men lige så snart der ikke er en der skal se på en, tror jeg man bliver lidt for doven til at stå med skabreren.
tilføjet af

Nej!

Til din beroligelse: nej, det er ingen betingelse, at man fjerner al sin naturlige hårvækst. Mange mænd synes, at en fin dusk på missen er overordentligt charmerende, men det er vel meget individuelt for begge køn. Nogle kvinder kan ikke fordrage skæg eller hår på brystet, mens andre ikke kan forestille sig en rigtig mand uden! Så tag det bare helt roligt, og hvis nogen skulle være så kategorisk, så kan du med god samvittighed springe dem over!
tilføjet af

tjaa

det kommer vel an på hvad modparten fortrækker...
Min eks kunne godt li mig "naturlig" så det var jeg der, men personlig syntes jeg selv at det er mere sexet og rent med kun en stribe på missen og personligt foretrækker jeg også at mandens boller er glatte, for som du selv siger, så får jeg ingen hår i munden...
Så det er vel lidt op til forholdet :O)
tilføjet af

Sikken lettelse.. ;O)

Jeg er nok rendt ind i de forkerte. ;o) Tror jeg vil nyde at holde mig til lidt let trimning med saksen, og så springe dem over, der ikke kan kapere det, som du skriver. *Gg*
Tak for dit mandlige synspunkt. ;O)
tilføjet af

Noget ret har han dog...

Men tingene afhænger vel også af alder og opdragelse...mv...
Hvad alders spektrum ligger du selv i.
Hilsen pive M
tilføjet af

Ja...

den kender jeg udmærket. Jeg skal heller ikke lige frem ud og danse can-can de første mdr. efter et brudt forhold. ;o)
Også om vinteren nyder jeg altså, at det er sæson for at dække benene til, for hvis det nu klør i forvejen, gr. man ikke kan tåle nylon særlig godt, så gør det det sørme ikke bedre at barbere sig.
Men ellers har du ret i, at det er skønt med den silkebløde følelse, hvis det bare ikke krævede så meget og havde så mange "bivirkninger". ;o)
Det, der så er tankevækkende, er, at efter en skøn og vel tiltrængt pause fra barberingen, så hopper vi jo lige lukt ud i det igen, når den næste mand kommer på banen. Gad vide om vi nogensinde kommer ud over det og lader hår være hår? ;O)
tilføjet af

Såmænd

ikke helt ung mere. ;o) Jeg bliver snart 36. Men nu skal det så heller ikke læses som, at jeg partout har hevet grejet frem og barberet missen, når manden forlangte det. Det har lige så meget skulle passe ind i mit humør (og hvor glad jeg vist var for ham?).
Det er så heller ikke alle mænd, jeg har kendt, der ligefrem har krævet det. Det synes bare at blive mere og mere fremtrædende, når man skal "føle" hinanden på tænderne, at det er med på listen?
Men tror du har fat i noget af det rigtige alligevel, for mine yngre veninder synes ikke at have så mange skrupler og manglende lyst at gøre det. Måske fordi det er mere "normen" at gøre det nu, end da jeg var 20. Dengang forekom det nemlig ikke nær så meget, og var heller ikke et emne, der blev diskuteret så frit som nu. Så jo yngre, man er, jo mere er man måske "opdraget" med, at det er normalt, både fra kvindernes og mændenes side?
Mvh. D.
tilføjet af

Hvad siger han så til

at skulle barbere sig, Cece? Har han de samme gener og skrupler, eller rører det ham ikke? Det kunne egentlig være lidt sjovt at høre, om det kun er os kvinder, der er "sarte". ;o)
tilføjet af

den lille forskel...

ER lige nødt til at melde mig igen. Har bemærket en tydelig forskel på de to køn, (ja, altså en anden end den dér!) nemlig i deres forhold til spejle: kvinder kigger ofte i et spejl og de kigger altid efter fejlEN eller ligefrem fejleNE! Hvorfor er en kvinde aldrig tilfreds (hvis hun ikke er det med sig selv, hvad så med os andre, så er vi vel heller ikke gode nok, selv om hun måske ikke siger det direkte??)
ALTID skal der laves om, håret skal farves, ansigtet skal grilles osv. osv. Denne kraftige fokusering på udseendet giver da bagslag på et tidspunkt. Mænd ser i spejlet og konstaterer, at 'det da nok kan gå an' (underforstået, at det kan man jo ikke lave så meget om på nu alligevel), men nogle af mine kønsfæller er til gengæld lige rigeligt ligeglade med deres fremtoning, det vil jeg gerne indrømme.
Kvinder har dog de største problemer, for de har tilsyneladende ikke opdaget, at 'kicket' ligger et helt andet sted. Hvis en pige ser lækker ud, så skyldes det ikke den specielle frisure, hun har fået sat, men derimod de to spillevende øjne, der sidder nedenunder, og det hun siger, mens hun spiller med dem!! Husk det!!
tilføjet af

Ja.....

den "lille" forskel mellem de to køn består af mange flere små dele end lige den mest åbenlyse. Men du skal så også tænke på, at sådan som idealerne er bygget op i dag, så er det netop den nye smarte frisure, der får kvindens øjne til at være spillevende og slå smut. Nemlig når hun føler, at hun ser godt ud!!!
Det man så kan diskutere, er om kriterierne for at føle sig smuk og tiltrækkende er overdrevne? Og om det er kvinden selv, der stiller de krav, eller om hun er blevet "hjernevasket" til at tro, at mændene ikke vil synes, hun ser godt ud, hvis hun ikke lever op til de kriterier? For hvem sætter de kriterier, når det kommer til stykket?
tilføjet af

:-(

Hvad med mædene selv! Det er jo ikke dem der skal barbere sig. De er fyldt med hår alle vegne, og det siger kvinderne ikke noget imod. Hvis en mand siger noget om at barbere sig skal man bare svare; "Hvad med dig selv!"
tilføjet af

Ja......Hvem

er det som sætter normen og hvad som er normalt??? Man hverken kan eller skal lave om på andre mennesker eller en partner.......
allerhøjest påvirke en smule frivillig drejning..
MVH Pive... 44.
tilføjet af

dejlig at føle på

Gør det på hinanden, det er en dejlig del af forspillet. Og tag det hele, der er ikke noget så sexet som glatte kønsorganer, og problemet med hår i munden er løst. Men lad det i øvrigt være en daglig del af den personlige hygiejne, så klør det ikke, og det tager såmænd kun et par minutter, hvis man da ikke venter til "hyggetimerne".
tilføjet af

Både og..

for selv om det nok er ordkløveri, så vil jeg ikke give dig ret i, at man ikke KAN lave om på andre, især sin partner - for det kan man godt nok, med mere eller mindre behagelige metoder, som psykisk og fysisk pres, systematisk underminering af partnerens selvværd, kværuleren (så partneren giver sig for "fredens skyld") osv. osv.
Der er ligefrem en floskel om fænomenet: Man forelsker sig i en mand/kvinde, som de er, gør alt for at forme dem til ens drømmebillede/ideal, hvorefter man forlader dem, fordi man mistede interessen for dem, da de ikke længere var den samme person, man faldt for!
At man så ikke skal (bør) gøre sådan, det kan vi derimod ikke blive uenige om. Men så længe folk prøver at tilpasse virkeligheden til deres drømmebillede, i stedet for drømmebilledet til virkeligheden, så vil det fænomen altid forekomme og er utroligt svært at komme til livs.
Selv den med at påvirke med en smule frivillig drejning, det er med til at overskride et andet menneskes grænser, for i længden forbliver det ikke frivilligt. For at gøre den elskede tilfreds er vi mennesker villige til at gå utroligt langt, også selv om det går på tværs af nogle principper og idealer.
Sure, der går ikke skår af os for at give os en smule, at gå på kompromis, på visse områder, men grænsen mellem kompromis og overtag er hårfin nogle gange, det tror jeg langt de fleste, der har været/er i forhold - selv de gode - vil skrive under på?
Mht. hvem der skaber idealerne/normerne - skal vi ikke lade den stå åben for andre at besvare, for tror vi to udmærket kender svaret. ;o)
Mvh. D.
tilføjet af

glat er dejligt at slikke på

Det er vel et modefænomen såvel som "skal mænd have skæg eller ej". De fleste af os barberer os da hver eneste dag, og nogle gange to gange om dagen. Skulle vi tage de nedre regioner med, er det såmænd ikke den store ulejlighed, og så er det faktisk temmelig rart at være nybarberet, såvel i den ene ende som i den anden. Og det synes vi også det er, når pigerne er glatte.
tilføjet af

næ da

Her i huset er det forskelligt, nogle gange trimmet - nogle gange med langt hår. Men helt glat - aldrig.
Manden her sidder lige og siger - NEJ - det er IKKE et MUST.
Han kan faktisk bedst lide at der er hår.....men det må da gerne være trimmet og plejet.
Selv synes jeg faktisk ikke en mand er særlig pæn når han ligner en lille dreng for neden, men en let trimning/barbering f eks af kuglerne er OK.
Altså velplejet ydre som lle andre steder, men ikke nødvendigvis en barbering ned til ingenting...
Sådan har vi det - og det er ikke og har aldrig været et problem...heller ikke selv om vi kommer i swingerklubber eller er sammen med andre par.
A lone
tilføjet af

Jo, det

gør vi jo nok.......Hvis du skulle få lyst at udveklse synspunkter eller debatte anderledes... så træffes jeg på jr.m@sol.dk MVH Pive..
tilføjet af

Det er da slet ikke utænkeligt...

tak for tilbudet. ;o) Men kan godt være, jeg lige afventer lidt, indtil jeg har set nogle flere indlæg fra dig her på debatten. Ens holdninger og måde at skrive på beskriver trods alt en hel del om mennesket bag, og man kan aldrig vide, om vi - på trods af vor enighed lige her - har en grundlæggende divergerende holdning. ;o)
Håber at "støde" på dig noget mere i debatten. Uanset hvad, kan sol.dk altid bruge nogle flere seriøse debattører. ;o)
Mvh. D.
tilføjet af

En smule forskel..

..er der jo nok alligevel, Gyffe, for mænd accepteres ofte med skægstubbe, ja, nogen finder det endda sexet *S*, mens det er knap så sexet og behageligt med "skæg"stubbe på et par ben m.m. ;o)
Jeg står op kl. 4.45 hver morgen, og jeg må da indrømme, at på det tidspunkt tænker jeg sjældent på sex, endsige har lyst at bruge den kostbare morgentid på at vedligeholde en barbering, der alligevel vil "stubbe" om aftenen. Så det kræver lidt ekstra pleje for mit vedkommende og derfor rammer "modetendensen" mig på min dovenskab. ;o)
tilføjet af

Hver ting til sin tid

Selvfølgelig tager det tid, og den har man ikke så meget af om morgenen. Det er vel også de færreste, der gennem dagen skal gå rundt og være "sexede", for jeg tror vi kan blive enige om, at der er undertoner i den retning, det er jo ikke kun fordi vi synes, "det er hygiejnisk".
Derfor venter jeg gerne med "underdelen" til om aftenen, så kan man jo på det tidspunkt afgøre, om man skal være en eller to om det. Jeg tror han vil nyde det.
Synes du, at benene også skal have en omgang, kan jeg godt se, at det kan tage nogen tid, men det er da mit indtryk, at hårvækst på benene for de fleste kvinders vedkommende ikke er det store problem, heller ikke for mændene.
tilføjet af

HMMMMM

Nu havde jeg ellers skrevet en hel side *G* men så kastede den trådløse mig af da jeg sendte det .......så jeg prøver senere....
Men bare kort....det med at shave ben og armhuler....er det ikke noget i kvinder mon selv har opfundet engang??????
Men vil nogen have en sammenligningsgrundlag for det vi skriver om her, så kig på denne side :
/www.hippiegoddess.com/ så kan du/i jo sige hvad i finder bedst...
MVH Pive (J)
tilføjet af

Barbering er yt

Lad os rejse en debat og få kvinder/mænd til stoppe den meningsløse barbering, der findes ikke noget bedre end en kvinde med dørmåtte.
Kvinder ..tænk på alt den ekstra tid i får som kan bruges på at kræse om jeres elskede mand...han bliver glad for forandringen.
tilføjet af

LOL

Ok, Soulmate, der reddede du mit morgenhumør (som nok ikke var så dårligt i forvejen) ;O)
Der er bare et "lille" problem her. Hvad får dig til at tro, at manden ville drage fordel af den ekstra tid, det ville give? Måske ønsketænkning? ;O)
Selv om vi elsker jer mænd (vores partnere i hvert fald), så ryger al "spare time" jo ikke over på at forkæle jer og jeres behov. Når man netop er i et parforhold, så har man endnu mindre tid til sig selv, så tror da seriøst, at mange ville gøre som undertegnede, bruge tiden på sig selv? ;O)
Men hold da op, hvor ville det spare på vandregningen, hvis badene blev kortet ned i tid. *Gg*
Nu nævner du kun "måtten" - hvad med armhulerne og benene, hører de også under meningsløs barbering?
tilføjet af

Barbering - behåring

Kære du!
Jeg er af den opfattelse, at man, uanset andres krav og forventninger, ikke skal gøre andet end hvad man selv har lyst til!!! Når jeg er glat, er jeg det fordi det har JEG lyst til.....og når jeg ikke er, er det stadig på grund af mig selv!
Jeg giver dig ret i, at mænd generelt er af den holdning, at de kan stille diverse krav til kvinderne, helst uden at der stilles nogle krav til dem selv...men vi har for hulen selv forkælet dem, til at have den opfattelse, med vores "pleaser" syndrom! Ikke at det undskylder...på ingen måde...det er voksne mennesker, der burde kunne skelne mellem ret og rimeligt!
Men den eneste vej UD af den forskruede holdning, er simpelthen at pigerne fralagde sig det pleaser-syndrom, og kun gjorde hvad de selv følte for! Dermed tager alle ansvar for eget liv..og egen adfærd....Og mændene´s forskruede holdning vil lige så stille forsvinde, når der ikke ageres på deres mindste bud!
tilføjet af

Ideelt set..

har du så sandelig ret, men kan ikke lade være med at tænke, at kan vi efterhånden kende forskel på, hvad der er vor egen og så andres eller samfundets mening?
Jeg synes også, det er dejligt at være glat på benene, men egentlig er det jo ud fra en idé om, at så ser det bedst ud (i andres øjne)? Hvis jeg gik i byen i den lårkorte med nylonstrømper med masser af sorte hår under, så ville det da ikke give det samme gode indtryk, som hvis benene var silkebløde og glatbarberede?
Min pointe er, at uanset hvor meget vi gør tingene for vor egen skyld, så er vores synspunkter og præferencer farvet af omverdenen med alle dens reklamer og såkaldte skønhedsidealer, og derfor er det i bund og grund for andres skyld, at vi gør det.
Det er forholdsvis nemt at sige, at vi bare skal ignorere mændenes mere eller mindre forskruede "krav" og forventninger, for sådan som verden er skruet sammen, så ville det tage adskillige generationer og være noget af en kamp. Desuden skal man jo ikke kæmpe mod kun mændenes krav, men også sine medkvinders. For vi måler lige så meget - om ikke mere - vores kvindelige værdi i en sammenligning med andre kvinder og deres udseende/præferencer.
Så i mine øjne er det ud fra din løsningsmodel ikke mændenes krav, der skal fokuseres på, men kvindernes.
Mvh. D
tilføjet af

Ja da...

set på den måde, så er det jo ikke så slemt med lidt duske i armhulen. *Gg*
Men tankevækkende, at man skal helt tilbage til den tidshorisont ("the age of aquarius" har i mine øjne på en måde fået sin egen fastlåste tidsalder, selv om mange i dag er langt mere frie og ser mere "hippieagtige" ud end dengang *S*) for at det skal klinge rigtigt, når man siger "natural is sexy" og "natural hairy".
Et "naturfænomen", der beskriver menneskeheden på godt og ondt eller et symptom på en verden, der ikke længere kan finde sit naturlige ståsted i et historisk kaos?
Mvh. D.
tilføjet af

Kære deci

Mig selv -mig selv-
Nu må du ikke også lade dig overmande af den forbandede egoisme som er skyld i 80% af de skilsmisser vi idag ser i lille rosenblege danmark.
Den tid du bruger på din bedre halvdel, den får du 10 fold tilbage(klø mig på ryggen og jeg massere dine myoser) citat. kung chi soulmate.
Hår der er trimmet, det kan man da ikke se sig hverken sur elle gal på, om det så sidder i armhulen eller på lårene-ørene eller i næsen.
tilføjet af

Meningsløse krav

Bliver stillet fra begge parter...hvor mange af dine krav til en partner tror du ikke manden synes er helt fuldstændig åndsvage...hvorfor skal manden slå brættet ned efter en tissepause, det kunne lige så godt være kvinden som slår det op efter endt toiletbesøg.
Vi kommer ingen vegne når vi kun begynder at tænke på os selv....egoismen er de ensommes landevej.
tilføjet af

*S*

Kære D.
Det har du for så vidt ret i....min argumentation er nu bare, at man bør følge hvad man selv synes er rigtigt eller forkert, uanset hvor ideen oprindeligt kom fra!
Hvis min kæreste "forlanger" at jeg skal veje x kg, være glatbarberet, både her og der, have langt hår..og hele livet ligne en 22-årig, får manden et gevaldigt chock....for jeg er meget bevidst om hvad jeg selv ønsker og ikke ønsker, og det er kun disse jeg følger...på samme måde som de fleste mænd, faktisk ;-)
Det er muligt, at jeg dermed mister ham...men gider jeg overhovedet have ham, hvis han stiller en masse krav til mig, som jeg ikke selv ønsker at leve op til???
Og hvor står det iøvrigt skrevet at mænd har lov at stille krav til kvinder, men ikke omvendt?? Jeg har mere en een gang oplevet en halvfed herre i joggingbukser med tilhørende hængerøv, sidde og kritisere sin kone for 5 kg.s overvægt...hvor hans egen overvægt på 15 kg, samt manglende forståelse for at klæde sig ikke har været til debat!
Hvem gider underlægge sig den slags ?? Ik mig...jeg klæder mig, barberer mig, bliver klippet osv, så JEG synes jeg er lækker....om omverdenen er enig eller ej!
Men givet...inspirationen dertil får man af omverdenen!
Knus
TUQ
tilføjet af

Du er meget ung

Og meget ondt vil komme over dig i tiden fremover, livet er desværre ikke sådan som du ser/beskriver det.
Moden-dine børn-din partner(en du elsker!!!!-ikke en du måske slet ikke gider have..haha hvor i helvede får i det fra..?) vil få stor indflydelse på hvordan du ser ud, selv om du måske gerne så det anderledes så ønsker de færreste at skille sig ud.
tilføjet af

My words exactly

Søde soulmate...
Vi er individer, og bør tænke som sådanne! Dermed ikke ment, at man behøver tulle ned af vejen som Palle alene i verden, vel....blot må man gerne have sine egne meninger - og ikke lade sig (s)tyre af alle andre!!
tilføjet af

Ville ønske du havde ret :-)

Nej....jeg er en kvinde i minbedste alder...nemlig 36...og det var den alder jeg skulle opnå, før jeg indså at mit liv handler om at jeg skal nyde livet...og være tro mod mig...og fralægge mig "pleaser"syndromet!
Ham jeg elsker...vil ikke stille krav om, at jeg skal se sådan eller sådan ud for at være sammen med mig, hvis han elsker mig! Hvis han elsker mig, er det mit indre der er vigtigst!! Dog er jeg ikke blind for at det ydre tæller...og derfor plejer jeg mig selv, så JEG synes at jeg er lækker...og dermed udstråler en sensualitet, der sjældent er set ;-)
tilføjet af

Jamen, Soulmate..

det har du da til dels ret i, at det man giver ud, det kommer - om ikke ti-fold - så i hvert fald igen.
Men tror du, trods den kynisme du ofte lægger for døren i dine indlæg, har et lidt for rosenrødt syn på menneskeheden. Vi er ALLE egoister, forskellen ligger så bare i, hvor meget vi lader det styre os i hverdagssituationer. Jeg vil gøre utroligt meget for en, jeg elsker (især mit barn), men i det lange løb skal det jo heller ikke koste mig min egen identitet og skabe mig om til en behagesyg dukke. Det der tiltrækker hos en anden (mand eller kvinde) er vel også de forskelle, der er på os, og det modspil, man automatisk giver den anden.
Er jeg inde i en periode med mangel på søvn f.eks., så vil det da klart komme min partner mere tilgode, hvis jeg bruger lidt tid på at sove, frem for at hygge om ham i træt tilstand. Vi skal have lysten til at være noget for en anden part, før det kan bruges til noget, og det får vi ikke, hvis vi konstant tilsidesætter vore egne behov. Matzlow's pyramide om igen så at sige.
Nu når jeg ikke mere, jeg skal (glæde min datter )med en tur i biffen og se "Far til fire". Men vender tilbage senere. ;o)
tilføjet af

Sandt nok

Det har du fuldkommen ret i, millimeterdemokrati duer ikke i et forhold, og hvis det er den rigtige partner, kommer det, som du siger tilbage.
Barbering eller ej, personligt gør jeg det (forneden) af hygiejniske årsager, og under armene og på benene af kosmetiske årsager, men vi er forskellige, og det er mændene da også.
Har selv lige fået en ny kæreste, og da han opdagede, at jeg var glatbarberet, var hans første kommentar, at det da ikke skulle fjernes helt...
tilføjet af

Fat i essensen...

Hej TUQ...
Der har du sørme fat i essensen af hele...
"Dog er jeg ikke blind for at det ydre tæller...og derfor plejer jeg mig selv, så JEG synes at jeg er lækker...og dermed udstråler en sensualitet, der sjældent er set ;-)"
Det er egentlig ikke så vigtigt med tøjstr., frisuren, stilen, undertøjet OG barberingen, hvis kvinden bare har det godt med sig selv. For så udstråler hun netop, som du skriver, en sensualitet og et velvære, der smitter af til øjnene, så de slår smut, til smilet, der bliver bredere og mere strålende og gangen, der bliver langt mere selvsikker. Den berømte udstråling, alle taler så meget om, stammer fra simpelt velvære og en indre tilfredshed med sig selv og hvor man befinder sig i livet.
Selv den smukkeste kvinde kan virke frastødende, hvis det kun er overflade og facader. Mens jeg har oplevet kvinder, der i et still-billede virker kedelige og egentlig grimme, simpelthen stråle af skønhed og smittende livfuldhed, så alle stimledes om hende.
Mon ikke også mange af os har prøvet den med at shine os totalt op og gå i byen i det lækreste tøj, men med en utrolig kedelig aften som følge. Og omvendt at havne i byen "by accident" i noget trivielt hverdagstøj, uden make-up og med lidt "fladt" hår og så få en kanon aften ud af det med en masse komplimenter. ;o)
Men det jeg så bider lidt mærke i, er din omtale af alderen. Jeg er selv ved at runde de 36 og har for hvert år, der går, mere og mere ro indeni. Så spørgsmålet må vel være, om man virkelig skal være over de 30 for at lære at have det godt med sig selv?
Gad vide, hvad yngre kvinder vil sige til det? ;o)
Knus D.
tilføjet af

Deja- vu...

Hej M32
Først vil jeg indlede med et lige så stort HMMM, for deja-vu eller ej, så kan jeg forsikre dig om originaliteten af mit indlæg. Det er fuldt ud mine egne tanker og overvejelser, der ligger til grund for indlægget, lige som jeg selv har skrevet hvert eneste ord selv og ikke "kopieret" noget fra andre. ;o)
Om andre personer (kvinder) har haft samme tanker i gennem tiden OG givet offentligt udtryk for dem, skal jeg ikke kunne sige, men kun tilføje, at jeg et eller andet sted da håber det, for selve emnet fortjener meget mere opmærksomhed - i mine øjne i hvert fald. Det må jo også optage tankerne hos en del mennesker, siden så mange har gidet læse indlægget. ;o)
Når alt det så er "sagt", så tusinde tak for dit lange, velovervejede og absolut ikke kedelige indlæg. Du har evnet at sætte fokus på om ikke sagens kerne, så i hvert fald en af dens spidser med dine ord:
----------------------------------------------------
"Men jeg tror tendensen med at "alt skal være glat" stammer fra en minimalistisk og usikker tænkning fra unge (primært) fyre, hvis dagligdag fyldes af porno lavet af trivielle instruktører - i pornoverdenen er de kvindelige pronomodeller jo bare "kød" og (ihvertfald i mine øjne) ser ret ens ud. "Sådan må det jo være" tænker den unge og usikre fyr så.
Nu er det så bare at porno har fyldt enormt meget i gadebilledet de sidste ihvertfald 10 år. Derfor har disse fyres ord fået større vægt. Det at have hår på kroppen er blevet "unaturligt" selvom det i første omgang var pornomodellerne der var "unarturlige".
Dette, og i takt med at der via diverse medier er kommet VOLDSOMT fokus på det kvindelige køn, hvor moden dikterer at alle piger "skal" ligne strømlignede lillepige pornomodeller, ja det er da klart at det gør pigerne mere usikre på sig selv og retter sig efter deres kærester og moden."
----------------------------------------------------
Hvis tallet 32 hentyder til din alder, så er vi næsten jævnaldrende (er 68'er), og jeg kan også se en kæmpe forandring i det kvindeideal, samfundet lægger op til. Da jeg var 20, var "problemet" med barbering (af missen især) ikke nær så fremtrædende, faktisk nærmest et tabu i visse kredse. Så måske er det mit held, at jeg nu har nået en så moden alder, at jeg formår at STOPPE OP og tænke over, om det nu virkelig er det, jeg gider?
Kvinder langt yngre end mig har et meget større problem, for de er ikke kun vokset op med, at det mere eller mindre er "normalt" og forventet af deres jævnaldrende mænd, men har heller ikke den ro og indre fred/selvtillid, der ofte først kommer efter de 30 år.
Nu er der nok mange kvinder, der vil røfle mig og spørge, hvad i alverden jeg bilder mig ind. ;O) Men jeg mener, tendensen er ganske klar; den specielle modenhed og indre balance er som oftest ikke at finde hos en kvinde, før hun har nogle flere år på bagen og har prøvet sig selv noget mere af. Jeg siger ikke, at modne kvinder har mere mod til at være sig selv, men snarere at erfaringens stemme fortæller dem, at jorden altså ikke går under, hvis man ikke lige kan være, som omgivelserne dikterer.
Nu skal det så ikke lyde som en kæmpe gang dobbeltmoralsk crap, for jeg har skam haft og har stadig min omgang af idealer at ligge under for og har da ofte grebet mig selv i at gøre noget, udelukkende fordi moden eller andre mennesker "dikterede" det. Jeg kan bare mærke, at jeg er begyndt at opponere mere mod de ting, der faktisk ikke passer ind i min oprindelige opfattelse af, hvordan tingene burde hænge sammen. Bl.a. med barbering. ;O)
Så et eller andet sted er jeg jo nok på rette vej hen imod det ideal, DU - som mand - sætter op, hvor det drejer sig langt mere om at "vedligeholde" og pleje sig selv, tro på sin egen værdi uanset udseendet og leve i harmoni med sig selv og sine principper. Jeg ville så bare ønske, at langt flere kunne opleve den følelse LANGT TIDLIGERE i årene, da det jo ofte er i tyverne, vi grundlægger meget af vores fremtidige livsførelse. Måske hvis vi fik ro på, både kvinder og mænd, så tidligt i livet og fandt vores ståsted, så ville der ikke ske så stor udskiftning af partnere med efterflg. skilsmisser og traumer for de involverede børn?
Når man ser ind bag facaden, så drejer emnet om barbering sig vist om noget meget dybere og mere betydningsfuldt end kun at få tid/lyst til at skrabe sig dagligt. ;o)
Igen tak for dit indlæg. Det er rart at vide, at der også findes mænd som dig. ;O)
Mvh. D.
tilføjet af

Mit valg

Jeg har altid barberet mig- allerede dengang jeg begyndte at udvikle kønsbehåring!! Jeg gør det ikke fordi jeg skal være mere attraktiv, jeg gør det alene af den grund at jeg er bedst tilpas uden.
Har prøvet af la det være, men det kunne jeg ikke holde ud.... Sved der hænger i hårene i armhulen stinker, og det samme længere nede.... Har aldrig barberet benene- de er så korte og lyse, og man mærker dem ikke.... for mig er det et spørgsmål om hygiejne? Jeg føler mig mere ren i længere tid?
tilføjet af

en tilføjelse

Jeg får aldrig knopper, og min armhule svier ej heller, det kommer helt an på hvad du bruger.
Hvis man har barbaret sin armhule tager man jo heller ikke parfymeret deo på. Bruger selv nivea som er ret mild u parfyme.
tilføjet af

alder?

---------------- signe c skrev: ---------------------
Jeg har altid barberet mig- allerede dengang jeg begyndte at udvikle kønsbehåring!!
-----------------------------------------------------
Den lader jeg lige stå!! !
Hvor gammel er du?!
(Sikkert ikke årgang '72, som jeg ;-)
tilføjet af

hvordan??????

undgår man de stans,røde knopper og kløen...babyolien hjalp ikke på mig
fra en naturlig Mis
tilføjet af

'Et must' er nok så meget sagt...

Jeg føler mig personligt mere tiltrækkende når jeg er barberet, og er det derfor også altid - uanset om der skal ske ngt eller ej. Det er bare en lækker fornemmelse.
Men jeg mener på ingen måde det er et must, og at gøre det alene for en andens skyld er måske lige i overkanten?!? Hvis en pige er sammen med en fyr som ikke vil have hår i munden må han s.. da bare lade være at slikke! Og helt ærligt piger, hvor mange mænd barberer sig for vores skyld...?
tilføjet af

Sjov livsholdning

Så "jeg synes jeg er lækker".....spis lige brød til.
Du tilfredsstiller måske altid dig selv....?
Tror du at du finder en partner som gider være hos dig hvis du altid klær dig som du synes..hvad nu hvis han ønsker en anden påklædning hos dig, du ved godt at mænd skal stimuleres visuelt for elske...!!!!
tilføjet af

hahahaha

Åhhhhhhh deci....giv mig lige kunstig åndedræt.
Det er utrolig hvad i kvinder tror lidt udstråling kan forårsage...hahaha.....det virker bare slet ikke i "naturens verden" der skal dufte og farver og bevægelser til.
Sexet undertøj-skrigende læbestift-sjofel tale-strip på sengekanten...den slags tænder rigtige mænd.
Udstråling er spildt på mænd, så i må nok konvertere til lesbianisme alle i gamle 36 årige krager.
tilføjet af

Det undgår du ved

at lade være med at barbere dig ;-)
tilføjet af

Altid til tjeneste...

Soulmate, med lidt morgen/formiddags-underholdning, det ved du, kære ven (for det må jeg vel stadig kalde dig, selv om jeg om 5 dage er en gammel krage og som sådan snart hører ind under din "modne kvinder"-tese *S*)
Tror nu, du var uden ilt lidt for længe? For det første er du jo ikke den eneste mand i verden, så at hævde udstråling ikke fungerer, det er jo en grov generalisering, der er modbevist masser af gange, både IRL, på denne side og i andre debatter. Kom til at tænke på den debat om de to nedrige kvinders bemærkninger i toget til en anden kvinde MED UDSTRÅLING. Alene den fortæller da noget om begrebet udstråling.
Selvfølgelig skal en kvinde ikke rende rundt i joggingbuks og fedtet hår og samtidig forvente, at udstrålingen klarer det hele. Det, der er tale om her, er, at de dufte, farver og bevægelser, en kvinde tilfører sit væsen, det har ikke megen virkning, hvis hun ikke selv tror på det og hviler i sig selv. (Åh jo, hvis der ikke er nogle følelser fra manden forbundet, men det er bare sex, så er det vel i realiteten hamrende ligegyldigt.)
Men hvis hun har det indre i orden, så skal der næsten ikke noget til af dine duft, farver og bevægelser, før hun overstråler mange skønheder, der IKKE har det indre i orden.
Du faldt jo for noget hos din kone, S., og det kan ikke kun være alle de ting, du nævner, eller hendes evner til at kræse om dig. Det må da også være hendes sjæl og sind og dermed hendes udstråling (for udstråling er vel ikke andet en netop det?) hvis det har kunne holde så længe, at i har en teenagepige? Jeg ved godt, du godt kan lide at provokere og få folk op af stolen med dine bemærkninger, men ærlig talt så bekymrer det mig langt mere, hvis det synspunkt, du her giver udtryk for, er det samme synspunkt, du giver videre til din datter? For så opnår du da næsten med sikkerhed ikke andet end en pige, der kun formår at spejle sig i mændenes blikke og derfor aldrig finder ro i sig selv. Hvad fortæller du egentlig din datter om disse ting, hvis jeg må blive så personlig?
Men ellers tak for at holde liv i "min" tråd, et par Soulmate-signaturer gør af en eller anden grund altid underværker på det punkt. *Gg*
Mvh.
Deci (snart medlem af "De Gamle Kragers Klub" *S*
tilføjet af

Undgå knopper

Mit bedste råd efter mange års erfaring er "Aloe Vera Gelly", personligt synes jeg det bedste produkt er fra "Forever Living Products". Held og lykke
tilføjet af

Aahh..helt ærlig

"Bare lade være med at slikke" Den holder vist ikke helt. Du kan jo også godt lide at blive slikket.
tilføjet af

igen

Jeg barberer mig lige så meget for min egen skyld, som du gør det for din, så det går nok lige op
tilføjet af

I beg to differ!

Går ud fra at du er en fyr?!? Det går på ingen måde lige op. Vi barberer os s.. da nærmest midt i vores kønsorgan! Jeg ved godt at nogle fyre barberer deres kugler, og at huden der er enormt følsom osv. Men huden mellem benene på en pige er alligevel en lidt anden, og den reagerer ikke som andre steder man barberer sig.
Og så er der jo benene og armhulerne mod at fyre barberer ansigtet. Igen er det ikke det samme. Mange fyre ser enormt lækre ud uden at være barberet, men hvis en pige dukker op ubarberet er det ingen måde charmerende eller fantastisk tiltrækkende...So I beg to differ!
tilføjet af

Ven

Kære Deci
Selvom du hastigt nærmer dig din "bedste alder" så vil du altid bibeholde min fulde beundring og
opmærksomhed.
Det jeg mente med mit indlæg var at kvinder er mere opmærksomme på glimt i øjet og selvværd hos hinanden.
Mindst 80 % af mændene går efter udseende og duft og farver.
tilføjet af

Mødes på midten?

Jeg mente faktisk i de nedre regioner, og jeg går ud fra, at du er bekendt med mænds sarte hud de steder. Hvad min viden om kvinders anatomi disse steder angår, så kender jeg den udmærket godt, det er nemlig mig, der barberer min kæreste. Og ja, jeg er, i modsætning til min kæreste, af hankøn.
Mht. under armene vil jeg nok give dig ret.
tilføjet af

Det vil jeg prøve..

NÅR eller HVIS, jeg barberer mig der igen. ;O) Benene og armhulerne kan jeg nok ikke få mig selv til at ignorere i længere tid, så vil se om dine råd formindsker ubehaget. Tak for det. ;O)
Mvh. Deci
tilføjet af

Hvor forhandles det?

Har nemlig aldrig hørt om mærket. Men kunne da være værd at prøve, selv om jeg ikke har haft så megen succes med andre gel-typer til barbering.
Mvh. Deci
tilføjet af

Variation er oftest bedst

Tror ikke så meget det er behåringen det kommer an på, men måske mere variationen...
Jeg skal blankt erkende, at jeg altid barberer hår under armene (= 3-4 gange ugentligt) udelukkende fordi jeg synes, at jeg hurtigt kommer til at lugte svedig når der er hår (alskens anti-perspiranter til trods) (og gud forbyde at man lugter af menneske... -næsten lige så slemt som lugten af våd hund... ;-) )
Benene bliver barberet når jeg skal have nylonstrømper på, da hårene ellers stikker ud på en meget kaktus-agtig måde....
De første 3 måneder jeg kendte min kæreste, var jeg almindeligt behåret forneden, trimmede vel egentlig kun i kanten. Så en dag fik jeg lyst til at overraske ham, og tog det hele af. Han syntes, (men var meget overrasket) at det var dejligt, og da jeg også nød fornemmelsen, har jeg gjort det siden (det sidste års tid). Det skal siges, at vi kun ses i weekenden, og i den mellemliggende tid, får det altså lov at gro (det gør sgu for ondt at gøre det hver dag!)
Men hvorom alting er, så kom han på uanmeldt besøg en sen aften for nylig, og straks gallopperede jeg jo på badeværelset, under påskud af "virkelig at trænge til et bad".... Efter 2 minutter bankede han på badeværelsesdøren og spurgte om han måtte komme ind. Nåede jo hverken at barbere det ene eller det andet, men det gjorde øjensynligt ingen forskel på begejstringen ;-)
Idéen med det glatte var jo udelukkende min, og det fungerede jo udemærket med hår på i starten, så min konklusion blev, at det for ham egentlig bare var noget "ekstra" jeg gjorde, for at gøre det lidt sjovt, men ikke på nogen måde afgørende. Og i det lys bliver selv den lækreste dessert vel kedelig, hvis man spiser den hver aften. Så pointen må vel være, at man skal lade være, hvis det KUN er for hans skyld, blive ved, hvis begge nyder fornemmelsen (og evt. akten), eller måske lade det indgå som en variation, alt efter tid og lyst, så både pelsklædt og glat kommer til at virke spændende?!
Så kvinder: ta' magten over dusken tilbage i egen hånd og lad den være lige så varierende som hovedhår og tøjmode (der er jo f.eks.ikke mange af os, som render rundt med den samme hovedhårs-frisure og det samme tøj, hver dag året rundt?!)
tilføjet af

Hår tak

Jeg hører helt klart til dem, der mener, at pigers hårpragt skal ære naturlig. En ordentlig dusk under armene og hår uden for trusserne - så er jeg helt solgt :-)
Men jeg er også 40....
tilføjet af

Hår tak

Jeg hører helt klart til dem, der mener, at pigers hårpragt skal ære naturlig. En ordentlig dusk under armene og hår uden for trusserne - så er jeg helt solgt :-)
Men jeg er også 40....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.