1tilføjet af

FupCK og Bundby

Så blev det vist klart for alle, at FupCK og Bundby ikke har den kvalitet, der skal til for at begå sig i europæsik topfodbold. Begge hold bør nu indse, at hvs man vi lege med de store drenge, så skal man først lære at gå uden ble, .... og det varer vist endnu et stykke tid for FupCK og Bundby.
tilføjet af

Det er en øjenåbner

Ja, jeg synes også at de to holds fiaskoer må være en øjenåbner for ledelsen. Det er naturligvis muligt at de er blinde, så dur en øjenåbner ikke til så meget.
Det slog mig da jeg hørte Don Ø udtale at det forsmædelige nederlag til FCK på Cypern ikke var en fiaske, at jeg for ca en uge siden så en optimistisk Ståle S udtale "Det er næsten som om vi har et hold som spiller SAS lige, og et som spiller Europæisk". Nej, kære Ståle, jeg kan forsikre dig om at det er et og samme hold. De spiller til forveksling lige rædselsfuldt.
Normalt er en af kvaliteterne af et storhold at de kan sende 2 (næsten) lige stærke hold på hver sin bane samtidigt. Så bred er en trup i en stærk klub. Det må være noget lort når træneren ikke evner at få potentialet ud af det materiale han har til rådighed.
CvK
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.