9tilføjet af

Bør jeg give ham båndene igen ?

Jeg har for nogle måneder siden sunget duo, sammen med en sød mand. Manden sagde den ene gang, om vi ikke skulle optage vores musik på to bånd - vi sang duet på et nummer, de andre sange, sang jeg alene, hvor han spillede keebord til. Han sagde, at jeg måtte få de to bånd, så det var da sødt af ham.
Men for nogle uger siden, blev jeg desværre nødt til, at stoppe med musikken, så jeg spurgte manden, om han skulle have båndene igen (havde da lige glemt, at han egentlig, havde foræret mig båndene) han ville gerne have båndene igen.
Men nu står jeg og er itvivl om, om jeg skal give ham båndene igen??????? jeg er egentlig ikke intereseret i, at andre skal høre mig på båndet, da det er dårligt optaget og når han egentlig har foræret mig båndene eller om jeg skal købe to nye bånd til ham ?
tilføjet af

for satan da!

når du har tilbudt ham du fucking kasettebånd så giv ham dem da - eller lad vær.. det er nok ikke noget jeg eller nogen andre give a shit...
tilføjet af

...

Køb 2 nye bånd til ham... Og sig at du ikke lige kan finde de andre... En lille hvid løgn, hvor ingen bliver såret eller lign. kan vel ikke skade...
tilføjet af

til vedkommen, der har skrevet kasettebåndene

rolig nu, hvis du ikke har et fornuftigt svar, så skulle du tage og holde fingrene væk fra tastaturet
tilføjet af

blablablab ørl

Nu har hun lovet at han får båndende tilbage, så må man da stå ved sit ord. Ikke en lodret løgn om, at båndene er blevet væk! De har jo indspillet dem SAMMEN, så han har da 100% ret til dem, nu hvor hun er bakket ud af projektet!
tilføjet af

Tænk lige igen

Hvis du blot henvender dig her for at blive bekræftiget i at du ikke skal aflevere båndende alligevel, sådan som du ALLIGEVEL har tænkt dig, så er det jo formålsløst rent debatmæssigt at henvende dig på en debat.
Jeg har et andet standpunkt end dit, det er bla. det, denne debat er til for -at alle meninger kommer frem.
tilføjet af

til tåreperkeren

Hvis du nu lige vil læse mellem linjerne, at han faktisk har foræret mig båndene. dit skvathoved
tilføjet af

Kopier dem til dig selv...

... og giv ham båndene.
For at være sikker kan du sende dem anbefalet med et brev, hvor du forbeholder dig dine ophavsrettigheder. Hvis nu .... man ved aldrig!
tilføjet af

bare et spørgsmål

Har du fortalt ham, at du egentlig helst vil beholde båndene selv? Det kan jo være at han er forstående nok, hvis du forklarer ham det på den måde som du har skrevet her.
Held og lykke med det.
tilføjet af

Små slag - se hvad du selv skriver:

Jeg børster lige tilsviningen af min jakke, mens jeg lige vil erindre dig om, hvad du selv skriver i dit helt eget indlæg:
"så jeg spurgte manden, om han skulle have båndene igen (havde da lige glemt, at han egentlig, havde foræret mig båndene) han ville gerne have båndene igen."
...altså: "Han ville GERNE have båndende igen".
Det jeg blot nævner, det er, at du er ved at løbe fra en aftale, det er uhæderligt i mine øjne...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.