0tilføjet af

atkins diæt

Jeg er lige gået igang med den berygtede og berømte atkins diæt.
Jeg skriver derfor herinde, for både at få støtte men måske også nogle gode råd til forskellige madretter man kan lave og nogle kommentarer på den motion jeg dyrker imens. Jeg laver de obligatoriske 2 uger. Da jeg ikke er overvægtig i ulækker grad, laver jeg kun 2 uger. Det skulle også være nok.
Jeg vil derfor gå igang med hvordan den første dag har været for mig:
Morgen: Grøn gunpowder te, vitaminpiller og en total nice omelet bestående af bacon(surprise!) og 3 æg og et par champignoner.
Jeg var faktisk dejlig sulten da jeg nåede til frokosten. Det var kylling, en tomat og earl grey te. Smager bare ikke godt når det er koldt. Stakkels kylling - blev ikke værdsat nok.
Eftermiddagssnack var flæskesvær. Ikke ligefrem en sund fedtkilde, men det ER første dag, og jeg er bare glad hvis jeg kommer igennem uden at overdrive mit kulhydratindtage.
Efter morgencykelturen som var på 10 km, en gang yoga efter skole og hjem igen, følte jeg mig godt brugt.
Aftensmaden bestod af 2 kuber leende ko, kylling og champignoner.
Drikker lidt spirit light her til aftens. Er ikke specielt sulten. Har det fino.
Jeg ved ikke om jeg skal skrive mine mål. Det eneste jeg ved er at jeg vejer de 62 kg. Men at jeg gerne vil ned under de 60kg. Det er pænest. Og desuden har jeg en gemen sukkerafhængighed og generel utilpashed i min mave. Somom maden bare stopper til i tarmen på mig nogengange og giver mig nogle smerter.
Så det er generel velvære - og også spirituelle grunde til at jeg laver denne kulhydrat - sukker faste.
Håber det kan være til inspiration for nogle - og at jeg måske kan få noget.
Kram til alle
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.