31tilføjet af

At række tunge

Hej alle
Jeg tror nok at det er her jeg skal skirve indlægget, det er ikke rigtigt en debat men mere et spørgsmål

Min kæreste har en mani med række tunge og hver gang hun gør det så siger hun at nu skylder hun mig 10 kys og 1 af noget andet, hun nægter at sige det, men jeg har lidt på fornemmelsen af at det er sex. Men for ikke at gøre mig selv totalt til grin, for hvis jeg nu tager fejl. Så vil jeg hellere høre om det er sandt, vær sød at hjælpe mig. For hun driver mig til vanvid og frustation pga det

På forhånd tak for hjælpen
Carsten
tilføjet af

Spørg hende

Spørg hende lige ud om hvad hun mener...
MS
tilføjet af

hmmmm

man sku tro du var bøsse, carsten...
tilføjet af

Sæt hænderne i siden..

OG spørg hende så hvad " DET ANDET ER"..det er jo rart at vide, om man skal have en lussing eller sex ;-)
Du skal ikke føle dig dum overfor hende, det lyder lidt som hun ikke er for smart !
tilføjet af

Det lyder lidt bob bob

Hvis du er en mand og din kæreste en kvinde..så tag dig lige sammen, hun skal sgu da ike få dig til at føle sådan...vær nu lidt sej mand! hun tager fis på dig, og kan mærke du er småbange for hende
tilføjet af

øhh, Carsten...??

...er du sikker på at du har en kæreste, der er helt normal? For mig lyder hun som lidt af et....skal vi sige utraditionelt menneske...Men okay,hun gør det måske (altså rækker tunge) for at være sikker på at få din opmærksomhed...Du skriver jo at hun siger noget med at hun skylder dig 10 kys og så videre, lige når hun har rakt tunge...Prøv lige at tage en snak med hende om, hvad det er hun har gang i,og prøv om du så kan få hende til at forstå, at hun altså ikke behøver at opføre sig som en idiot for at få din opmærksomhed. Held og lykke herfra!
*moi
tilføjet af

Hej Ano

Jeg har spurgt hende flere gange, men jeg får hver gang det samme svar, jeg må selv finde ud af det...
Jeg har ikke noget imod at hun gør det, og den eneste grund til at jeg har skrevet dette indlæg var fordi jeg var nysgerrig over hvor mange som egentlig ved det, og som det ser ud nu, så er der ikk ret mange
Carsten
tilføjet af

Hvorfor?

Hvorfor skulle man tro det?
Jeg er bestemt ikke bøsse, ikk fordi jeg har noget imod dem, men det er nu altså ikke mig...
Jeg elsker min (kvindlige) kæreste utrolig højt, og nægter helt og holdent at have noget at gøre med det samme køn...
Carsten
tilføjet af

Hehe

Jeg håber bestemt ikke at det er en lussing :)
Jeg har skrevet det tidligere og jeg skriver det gerne igen. Jeg har allerede spurgt hende hvad det andet er, men jeg får altid det samme svar, at jeg selv må finde ud af det.
Men i bund og grund så skrev jeg dette indlæg for at finde ud af hvor mange der egentlig ved hvad det betyder.
Carsten
tilføjet af

Bange?

jeg er ikke spor bange for hende, og ja hun er en kvinde.
Jeg føler mig i en anden verden når jeg er sammen med hende, så heller ingen problemer det, det kommer bare lidt som en bombe når hun siger at jeg selv skal finde ud af det.
Jeg vil sådan set bare vide om i ved hvad det betyder, i bund og grund er jeg ligeglad selv, for er det sex så kan jeg jo altid få det af hende, er det noget andet så behøver jeg det ikke...
Carsten
tilføjet af

det tvivler jeg lidt på

Jeg tvivler lidt på at det er for at få opmærksomhed, for den har hun 110% og det ved hun, men jeg vil overveje det og spørge hende🙂tak.
Carsten
tilføjet af

Okay

Okay, jeg har fået 5 svar på mit indlæg indtil nu, men jeg vil bare gøre det helt klart, at jeg ikke ønsker at nogen dømmer hverken hende eller jeg.
Jeg ønsker bare at vide hvor mange af jer som egentlig ved had det betyder at række tunge?
Held og lykke
Carsten
tilføjet af

Hun må straks

indfri sin gæld... så vi kan få nysgerrigehedn stillet mht. hvad det er du får :-) når du får det altså...eller hvis.
Spørg hende ike mere, du skal bare forlange kontant afregning... NUUU !!
tilføjet af

Utroligt

Næste gang du møder hende i børnehaven, så fortæl du siger til din far og mor hun rækker tunge.....det må man nemlig ikke....basta.
Det er sgu da utroligt hvad folk kan finde på at spørge om. Undskyld mig, tager i det seriøst.
tilføjet af

ja...

Jeg tror ikke det er normalt at en pige rækker tunge til sin fyr.. jeg har i hvert fald aldrig gjort det. Og har heller aldrig hørt at det skulle betyde noget.
Række tunge er noget man gjore da man var yngre og var sur eller utilfreds med en anden person. Nå man synes personen var dum. Så jeg forstår altså ikke hvorfor din kæreste rækker tunge af dig...
tilføjet af

Har ikke set det...

..siden jeg gik i børnehaven og det er 26 år siden :-))
Har aldrig hørt om nogen gør det, og kunne aldrig selv finde på det..så ja, sig det til hendes forældre, måske de kan opdrage lidt på den uvorne og meget barnlige størrelse.
:-((
tilføjet af

ingen

Der er sku ingen der ved noget om det pjat..din kæreste er smådum
tilføjet af

rækkede

engang tunge af politiet, det gav sgu ikke meget sex, men en grastis overnatning og en bøde
tilføjet af

Nyd dog livet...

Jeg har lidt svært ved at forstå at folk herinde er så agressive! Slap dog af og nyd livet!!!
Carsten, jeg nød også livet da jeg var 12 og fik min første rigtige kæreste.
Vi havde mødtes nogle gange og fandt ud af at vi synes det var ret ok at bruge tid sammen. Efter et par dage kom vi til at snakke en del om "ungdomsloven", - en nedskrevet "lov" der fandtes i forskellige variationer. Det vigtigste er at man har den samme version! I vores version stod der blandt andet at hvis man kastede papir efter en af det modsatte køn, betød det at man gerne vil kysse. Derfor gik jeg som den pubertetsknægt jeg var, ALTID med en pakke SorBits i lommen (dengang var der papir omkring hvert stykke). Så en dag da vi lå på sengen på hendes værelse, tog jeg mod til mig, og kastede et stykke papir efter hende... ...mit hjerte stod stille da hun fik det i hovedet, og kiggede på mig... Heldigvis samlede hun det op, og kastede det tilbage efter mig. Resolut kyssede jeg hende, det bedste kys jeg kan mindes nogensinde at have fået. Den slags kys der gjorde at jeg ikke børstede tænder før dagen efter for ikke at miste hendes "smag" og duft... (Hun spiste stimrol, og duftede af Chloé... Det var en pragfuld sommer!
Carsten, der findes utallige versioner af ungdomsloven, som hver indeholder sin version af hvad det betyder hvis man rækker tunge, skubber, blinker, siger :JKGHYLKJH! eller danser på en tå med en ovn i tasken. Ungdomsloven er små koder for hvad man ville ønske man havde modet til at sige direkte. Personligt havde jeg stor succes med det, andre hader det.
Mit råd: Kys hende til dine læber er helt følelsesløse, nyd det, og spørg hende så hvad du nu mangler at få?
Hvis det er sex, er mit absolut bedste råd at vente til du bliver gift. Det er ikke en joke, men et råd fra en med lidt erfaring.
Jo flere du går i seng med før du bliver gift, jo mindre har du at give af dig selv til "den eneste ene". Hvordan vil du have det med at blive gift med en kvinde der har været i seng med flere end du kan tælle? ...eller var det dejligere hvis det var noget hun havde gemt kun til dig?
Min holdning er ikke moderne, men den virker! Den gør dig måske ikke populær i drengeomklædningsrummet, men den gør dig lykkelig gift. Noget mange ville give alt for...
Anyways,
Nyd livet, og hold fast ved gode tanker. :)
- Harbo
tilføjet af

:) tusind tak

Hej Harbo
Jeg har aldrig helt forstået dem som har ventet med at dyrke sex til de blev gift, men pga dit indlæg så giver det faktisk mening, desværre er det lidt for sent for mig og min kæreste, vi har begge været i seng med andre, hvor mange hun har været sammen med aner jeg ikk, men jeg har kun været i seng med én ud over hende (er 18) og det er jeg ret stolt over, for jeg gemmer mig selv til hende.
Har du en internet sidde, hvor jeg kan læse de forskellige ungdomslove? for jeg har egentlig aldrig tænkt på dem...
Men endnu en gang tak, du er den første som har givet et possitivt indlæg
Pas på dig selv og andre som behøver din støtte
Carsten
tilføjet af

Anytime... :)

Hey, jeg er virkelig glad for at kunne hjælpe! :)
Omend min holdning nok er lidt mere ekstrem end de fleste bryder sig om, så tror jeg fast på værdien af at holde nogle ting "hellige". Lidt ligesom det sæt tøj man synes er rigtig fedt, - det tager man jo heller ikke på hver dag på arbejde vel? Så forsvinder det specielle jo.
Men nok om det. Jeg tager hatten af for dit ønske om at "gemme dig" til hende. Ikke mange har viljestyrken til at gøre noget så godt, - og så svært.
Med hensyn til ungdomsloven så prøv eventuelt at søge på Google. Ellers er her et link til en udgave:http://www.nationx.dk/viewprofile.php?nickname=Pene
Held og lykke :)
- Harbo
tilføjet af

:o)

Nej, jeg ved heller ikke hvad det betyder. Men jeg synes du har fået rigtig mange grimme svar...som du også selv nævner. Altså, kære du. Jeg er 27 år, mor til to...og rækker da nogen gange tunge af min kæreste. Altså ikke på den "uartige" måde...men "fjollemåden"..."provo-du kan ej fange mig" eller hvad man nu vil kalde det for. Der er selvfølgelig en mening når jeg gør det...men den skal læses i øjnene.
Jeg er et fjollehoved når jeg er i rette selskab...og jeg nyder det. Og det gør han da forresten også. Hvorfor skal alting være så kedeligt bare fordi man er blevet voksen og følsom ??
Men jeg vil holde med hende der syntes du skulle indkassere med det samme. Jeg er da også nysgerrig. Men måske er det ikke en "ungdomslov" men en "hendes lov"...who knows. Nyd din kæreste og hendes små finurligheder...
tilføjet af

Helt ærligt....

....Skal dette indlæg tages seriøst?!?!
Du er en klovn!Men hold da op, hvor har vi grinet over dig! Vi forstår virkelig ikke, at du ikke kan forstå at du har fået negative svar!? Hvilket svar havde du seriøst forestillet dig du ville få?!??
At række tunge er noget små børn gør, længere er den ikk!! Drop hende....!!
Go fornøjelse, og fortsat go dag!
tilføjet af

Ja så må i 2...

...jo stadig kende alt til det!!!
tilføjet af

Hvad er meningen?

@Maria/Annette: Der var engang en klog man der sagde: "Hvis ikke du har noget fornuftigt at sige, - så ti stille!"
Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor i føler at i behøver at kommentere dette indlæg! Hvem er de i gør nogen som helst form for gavn med de tåbelige kommentarer! Hans spørgsmål er da væsentligt bedre end noget bidraget med! Som i kan høre er det LANGTFRA alle der deler jeres mening, blandt andet fordi det jo ikke er alle der ved lige så uendeligt meget som i åbenbart gør...! Hvad så når i har et spørgsmål, skal ham der er dobbelt så klog som jer så SVINE jer til fordi han godt kendte svaret???
I minder påfaldende meget om to usikre teenagetøser der lige skal vise hvor seje de er, ved at være modbydelige overfor en tilfældig gut på internettet. Jeg håber inderligt at jeres frikvarter bliver gjort så korte så i ikke kommer herind med jeres bavl igen! Man bliver ikke stor ved at jorde andre!!!
Jeg er ked af at tale så hårdt, men jeg bliver bare så sur når man gør nar af et ganske uskyldigt spørgsmål!
Farvel!
- Harbo
tilføjet af

Hej til dig/jer...prøv lige at læse her...

Hej Maria og Annette.
I skal nok lære at acceptere at andre mennesker gør noget andet end det I lige gør. Det er ikke lige jeres måde der er den eneste rigtige måde.
Hun kan have sine egne grunde og rigtige måder at gøre tingene på Og han er absolut ikke en klovn fordi han spørger om noget han ikke helt forstår.
For eksempel er det gammel tradition i Tibet at når man mødtes så "foldede" man hænderne foran brystet og bukkede som hilsen....OG RAKTE TUNGE....ikke helt ud...men alligevel nok til at det ikke var til at tage fejl af. Hvis I en dag skulle komme til Tibet eller Nepal så kan det stadig opleves.
En anden ting er at Tibetanere klapper i hænderne når de skal jage onde/dårlige ånder væk.
Det gav sig udslag i en underlig situation da Englænderne som besattelses magt gik in i Lhasa som er hovedstaden i Tibet.
Uden for bymuren havde en stor folkemængde samlet sig og klappede i deres hænder i det de Engelske soldater kom.
De Engelske soldater troede at de blev hilst velkommen og følte sig rigt ovenpå. Men Tibetanerne prøvede såmænd bare på at jage "de onde væk".
Det var lige et par eksempler på hvordan vi er så forskellige og selv om vi kommer fra det samme land kan vi altså godt være så forskellige at vi ikke helt forstår hvad det egentlig er der foregår.
Mit råd til jer og andre der er kommet med negative indlæg er at prøve at arbejde med jeres tolerance da den tilsyneladende kan ligge på et meget lille sted.
Den mangel på tolerance som I udviser fører desværre altid en masse dårligt med sig. Og det er sådan nogle som jer der gør at det til tider kan være enormt træls at være til i denne verden der ellers kunne være så god og dejlig at være i.
Med håbet og ønsket om at I snart bliver bedre og mere tolerante mennesker.
De hjerteligste hilsner, Eyas.
tilføjet af

Er I mennesker...

..sådan for real?
tilføjet af

:) Hun skylder mig en del

Nu kan jeg endelig fortælle det til hende :)
Hun skylder mig 12 stykker, og jeg får dem (eller så mange jeg nu kan holde til) når jeg fortalte hende hvad det betød, det var hendes egne ord.
Så jeg kan kun sige én ting TUSIND tak, du har lige gjort mig en smule mere lykkelig end jeg allerede var :)
Ikke kun fordi jeg får et par blowjobs men også fordi nu er puslespillet løst.
Med de bedste hilsner
Carsten
tilføjet af

Hmmmm

Om jeg får negative svar eller ej er jeg ligeglad med, det eneste jeg ikke forstår er at folk gider at spilde deres tid på at skrive dem, for det eneste de gør er at gøre endnu flere mennesker sure.
Jeg tvivler også en del på at i overhovedet har forstået en skid af hele indlægget, for jeg ønskede kun at få folks eget bud på betydningen af at række tunge, og forhåbelig få løst mysteriet bag min kæresten intentioner (hvilket jeg da også fik). Men jeg er ikke spor overrasket over at i ikke forstod det, for det er trods alt begrænset hvor meget to små skole piger kan forstå...
Og så lige en sidste ting, jeg har gennem det sidste år haft 1 nerve sammenbrud, 2 selvmordsforsøg og en MEGA deppresion, hun har holdt mig oppe og hendes kærlighed til mig har været det eneste lyspunkt i mit liv, og min kærlighed til hende er bundløs, og jeg vil hellere dø end at miste hende.

Carsten
tilføjet af

Var det bare....

det du ville høre?!?!? Hvem siger at det er det rigtige svar?!? Måske er det rigtige svar at både dig og din kæreste er lidt sære, og at i ikke har noget i jeres forhold, så i er nødt til at opfinde noget?!?
Godt i kan holde hinanden ud, og oppe!!
Held og lykke!
tilføjet af

Jeg var aldrig sikker

Jeg har aldrig været sikker på at det var det rigtige svar (hvilket det heller ikke var), men det ville da ha været ganske okay hvis det var det. ;)
Carsten
tilføjet af

Hvad var det da?

Af ren nysgerrighed, - hvad var svaret? Og har du fået det "udbetalt"?
- Harbo
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.